21 / 05 / 2024

Maşukiye Doğa Evleri

Maşukiye Doğa Evleri

MAŞUKİYE Seka Kamp Yolu ile D-100 karayolu Uzuntarla arasında önemli bir bağlantı yolu olan Uzuntarla Yolu üzerinde Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler asfaltlama çalışması başlattı...

KİPTAŞ Doğakent Evleri'nde tapular devrediliyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Güngören Doğakent Evleri'nde tapu devrinin başladığını belirtti. İşte Ali Kurt'un o açıklaması...

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı 30 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı, ‘şehirden kaçış’ için yol göstererek, kentlerin yüksek ekonomik ve sosyal maliyetine karşı, doğada yerleşik bahçeli alternatif yaşam çözümleri sunacak.

KİPTAŞ Doğakent Evleri'nde kira yardımı 7 bin TL'ye çıktı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan kira yardımı paylaşımı geldi. Ali Kurt yaptığı paylaşımda KİPTAŞ Doğakent Evleri'nde kira yardımının 7 bin TL'ye çıktığını açıkladı.

KİPTAŞ Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika açıklaması geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un o paylaşımı...

Bahçeli doğa evleri konseptine talep artıyor!

Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “İstanbul nüfus yoğunluğu itibariyle en çok konutun satıldığı şehir olma özelliğini korurken İstanbullularda ise bahçeli doğa evi konseptine talep artıyor” dedi.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Salomon ikinci mağazasını açıyor! 

Outdoor ve doğa sporları markası Salomon, İstanbul’da ikinci Salomon mağazasını da açmayı hedefliyor. Olgar Şirketler Grubu Markalar Direktörü Atilla Kuduoğlu, Salomon'a olan ilgiden memnun olduğunu belirtti...

FLO Fas’taki 7’nci mağazasını açtı!

FLO Mağazacılık, büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarla büyüyor. Yurt dışında da mağaza ağını genişletmeyi planlayan FLO, Fas’ta bulunan 7’nci mağazasını açtı.

İTÜ ile Doğa Koleji anlaştı iddiası!

Doğa Koleji'nin satışı ile ilgili olarak İTÜ Vakfı arasında anlaşma sağlandığı öğrenildi. Anlaşmaya ilişkin henüz resmi açıklama gelmedi...

Doğa Koleji’nde yaşanan krizde son durum ne?

Doğa Koleji'nden maaşlarını alamayan öğretmenler ve çocukları mağdur olan veliler, yetkililerden çözüm bulunmasını beklerken Doğa Koleji'nin satılacağı açıklandı. Peki Doğa Koleji’nde yaşanan krizde son durum ne?

Doğa Koleji mağdurlarına Fidol Okulları’ndan destek!

Finlandiya ilhamlı eğitim sistemiyle dikkat çeken ve merkezi Koşuyolu’nda bulunan Fidol Okulları, ekonomik sıkıntıya giren ve bir anda Türkiye’nin gündemine oturan Doğa Koleji mağdurlarına sahip çıktı...

Maşukiye'ye Araplardan yoğun ilgi!

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bulunan ve ismini alabalık ile duyuran Maşukiye, her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Özellikle son yıllarda turizmde büyük bir atağa kalkan Maşukiye, yerli turistlerin yanı sıra Arap turistlere de ev sahipliği yapıyor.

Maşukiye Doğa Evleri Haberi

Maşukiye Doğa Evleri

Kartepe Belediyesi ekipleri Seka Kamp Yolu ile D-100 karayolu Uzuntarla arasında önemli bir bağlantı yolu olan Uzuntarla Yolu üzerinde asfaltlama çalışması başlattı. 



Kartepe'de ulaşım ağı her geçen gün yapılan düzenlemeler ile şık ve güvenli hale getiriliyor.


MAŞUKİYE Seka Kamp Yolu ile D-100 karayolu Uzuntarla arasında önemli bir bağlantı yolu olan Uzuntarla Yolu üzerinde Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler asfaltlama çalışması başlattı. 


Kartepe Sukay Park'a ulaşımı da sağlayan Maşukiye Doğa Evlerinin bulunduğu Maşukiye Uzuntarla arasında bağlantıyı sağlayan 1450 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki Uzuntarla Yolu'da belediye kendi ekip ve ekipmanları ile yol iyileştirme düzenlemeleri kapsamında asfaltlama çalışması yapıyor. 


HAFTASONU Ekipler güzergaha 2200 ton asfalt sererek güzergahı modern kent anlayışı çerçevesinde iyileştiriliyor. Kartepe Belediyesi tarafından kazandırılan Sukay tesisleri yanında yerleşim yerleri arasında bağlantıyı...