07 / 05 / 2024

mavi bayrak türkiye

mavi bayrak türkiye

Türkiye 397 mavi bayrak ile dünayada üçüncü sırada yer alıyor. mavi bayrak, denizin ve çevresinin temizliğinin, uluslararası simgesi, Eğer bu bayrak dalgalanıyorsa, orada 33 uluslararası 33 çevre kriterine uyguluyor demek.

Türkiye'de 551 plaj, 23 marina ve 14 turizm teknesinde mavi bayrak dalgalanacak!

Uluslararası Mavi Bayrak jürisi, bu yılın Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Bu kapsamda, Türkiye'deki 551 plaj, 23 marina, 14 turizm teknesi ile 10 bireysel yatta Mavi Bayrak dalgalanacak.

Tekno Pova bekleyenler müjde! Sonunda Türkiye'de Satışta

Türkiye'de yatırımlarını artıran TECNO Merakla beklenen yeni telefon POVA 4 & POVA 4 Pro'yu Meteor Gri, Lava Turuncu ve Siber Mavi olmak üzere üç renk seçeneğiyle satışa sundu.

İş arayan beyaz ve mavi yakalılar bu habere sevinecek! Elekrikli araç devi Tesla Türkiye’de eleman alımı yapacak

ABD’li şirket Türkiye’de kaç eleman alacak?  Tesla ne tür elemanlar arıyor?  Hangi kriterlere bakacak? Nasıl başvuru yapılır? İşte detaylar…

Twitter 'mavi tik' Türkiye fiyatı belli oldu

Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından birçok revizyon gerçekleşti. Bunlardan biri de mavi tikli hesapların ücretli olacak olmasıydı. Türkiye'de mavi tik ücreti belli oldu.

İsviçre-Türkiye Ekonomik Forumu İstanbul’da gerçekleştirildi

İsviçre Günleri İstanbul 2022 kapsamında on altıncı kez düzenlenen ekonomi foruma İsviçre'nin ve Türkiye'nin önde gelen özel sektör, akademi ve sivil toplum temsilcileri katıldı. Forumda birçok konu el alındı. "Mavi bir Dünyada Yeşil bir Ekonomi" temasıyla düzenlenen forum İstanbul'da düzenlendi.

Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Yeşil Mavi fiyat listesi!

Peşin ödemelerde indirim sağlanan Yeşil Mavi projesinde teslime kadar aylık 1.900 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.  İşte Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Yeşil Mavi fiyat listesi...

Sur Yapı Yeşil Mavi Mutlu Evler Türkiye ödeme kampanyası!

İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen Yeşil Mavi projesinde Mutlu Evler Türkiye kampanyası başladı. Projede fiyatlar 437 bin TL'den başlıyor. İşte Sur Yapı Yeşil Mavi Mutlu Evler Türkiye ödeme kampanyası...

Yeşil Mavi Maltepe Mutlu Evler Türkiye kampanyası!

2019 yılında teslim edilmesi planlanan Yeşil Mavi Maltepe projesi Sur Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Yeşil Mavi Maltepe Mutlu Evler Türkiye kampanyasında fiyatlar 437 bin TL'den başlıyor.

İSKİD binalarda mavi bayrak uygulamasını başlatacak!

Nefes alan binaların önemine dikkat çeken İSKİD, binalara da tıpkı plajlarda olduğu gibi ‘mavi bayrak’ uygulamasını öneriyor. İSKİD, hava kalitesi iyi olan binalarda bu uygulamayı başlatmayı hedefliyor.

Çanakkale Barış Plajı'na mavi bayrak!

Türkiye Çevre ve Eğitim Vakfı (TÜRÇEV), Çanakkale Belediyesi Barış Kordonu'nda yer alan Barış Plajı'nın işletmeciliğini "mavi bayrak"la ödüllendirdi.

Van Gölü sahilleri mavi bayrak alacak!

Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Gölü sahillerinin "mavi bayrak" alması için Türkiye Çevre Eğitim Vakfına (TÜRÇEV) müracaat etti.

Didim'e 11 Mavi Bayrak!

TURÇEV Kuzey Ege İlleri Koordinatörü Karataş: "Türkiye'nin 'Mavi Bayrak' sayısı 436'ya ulaştı. 'Mavi Bayrak' sayısında dünyada ikinci sıraya yerleştik. Şu anda dünyadaki tek rakibimiz İspanya"

Türkiye Mavi Bayrak sıralamasında dünya ikincisi oldu!

Plaj ve marinalara verilen uluslararası çevre ödülü Mavi Bayrak sıralamasında Türkiye dünya ikincisi oldu. Kültür ve Turizm Bakanı"Tüm kıyılarımızda Mavi Bayrak dalgalanmasını sağlamak için bakanlık olarak çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz" dedi.

mavi bayrak türkiye Haberi

mavi bayrak türkiye

Türkiye 397 mavi bayrak ile dünayada üçüncü sırada yer alıyor. mavi bayrak, denizin ve çevresinin temizliğinin, uluslararası simgesi, Eğer bu bayrak dalgalanıyorsa, orada 33 uluslararası 33 çevre kriterine uyguluyor demek. Türkiye 397 mavi bayrakla dünyada 3'üncü sırada yer alıyor. Antalya ise 197 bayrakla dünyada en fazla mavi bayrağa sahip şehir. Türkiye sürdürülebilir turizm için mavi bayrağa büyük önem veriyor. Türkiye'deki mavi bayrakların yarısı da 642 kilometrelik sahil şeridine sahip Antalya'da...