06 / 05 / 2024

Mavi İstanbul Yol İnşaat Nakliyat Maden Limited Şirketi adresi

Mavi İstanbul Yol İnşaat Nakliyat Maden Limited Şirketi adresi

Mavi İstanbul Yol İnşaat Nakliyat Maden Limited Şirketi, Murat Altun tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Bakırköy, Osmaniye Mahallesi, Çırpıcı Koşu Yolu Sokak'ta kuruldu.

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! İstanbul'da her 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yol haritası kapsamında her yıl 350 bine yakın yeni yapının inşa edilmesi, 5 sene içerisinde de 1.5 milyon riskli bağımsız bölümün tamamının güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Böylelikle İstanbul'da 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak

İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı! Yeni dönüşüm için 4 kritik adım!

Türkiye'de olası depremlere karşın kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı. İşte yeni dönüşüm için 4 kritik adım...

Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı!

Suryapı tarafından, İstanbul’un en değerli lokasyonlarından biri olan Maltepe'de yükseliyor. Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı için satışlar devam ediyor. Peki Suryapı Yeşilmavi 1+1 konut fiyatı ne kadar?

İstanbul'un dönüşümünde izlenecek yol haritası belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada İstanbul'un dönüşümünde izlenecek yol haritasının belli olduğunu söyledi.

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ölçekli İlave Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

'Evim sağlam mı?' diyenler aman dikkat! Hemen izlemeniz gereken bu yol haritasına bakın!

Uzmanlar başta İstanbul olmak üzere birçok şehir için peş peşe uyarıyor. Deprem senaryoları konuşuldukça akıllara da 'Evim sağlam mı?' sorusu geliyor. 'Evim sağlam mı?' diyenler aman dikkat! Hemen izlemeniz gereken bu yol haritasına bakın...

İBB'den Öğrenci Kartı Öğretmen Kartı 60 Yaş İndirimli Kartı Mavi Kart ücretlerine yüzde 100'e varan zam!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şehir içinde toplum ulaşımda kullanılan, Öğrenci Kartı Öğretmen Kartı 60 Yaş İndirimli Kartı Mavi Kart ücretlerine yüzde 100'ü aşkın zam yaptığını duyurdu. İşte zamlardan sonra söz konusu kartların güncel fiyat listesi....

İstanbul'da ulaşıma zam mı gelecek? Mavi kart ne kadar olacak? Tam bilet 8 TL…

İstanbul’da toplu ulaşıma zam bekleniyor. İETT Genel Müdürü, yüzde 50’den az zam olmayacağını açıklamıştı. Yüzde 50 zammın gelmesi durumunda 430 Türk lirası olan abonman mavi kart, 640 Türk lirasını geçecek. Zammın öğrencilere gelmesi durumunda ise öğrenci bileti 4 lira olacak.

İstanbul Finans Merkezi Yol Projesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Finans Merkezi Yol Projesine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

İstanbul'da deprem için yol haritası belirleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi koordinatörlüğünde Deprem ve Doğal Afet Komisyonu ile İstanbul’da kentsel dönüşüm ve deprem konusundaki yol haritasının belirlenmesi için toplantı gerçekleşti. 

İstanbul Mavi Endüstriyel Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Mavi Endüstriyel Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Enver Kaya tarafından kuruldu.

İzzet Öztürk: Kanal İstanbul su kaynaklarında krize yol açmayacak!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İzzet Öztürk, Kanal İstanbul projesiyle ilgili "Kanal İstanbul'un su kaynaklarında krize yol açması mümkün değil" açıklamasında bulundu. 

Mavi İstanbul Yol İnşaat Nakliyat Maden Limited Şirketi adresi Haberi

Mavi İstanbul Yol İnşaat Nakliyat Maden Limited Şirketi adresi

Mavi İstanbul Yol İnşaat Nakliyat Maden Limited Şirketi, Murat Altun tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Bakırköy, Osmaniye Mahallesi, Çırpıcı Koşu Yolu Sokak'ta kuruldu.


Mavi İstanbul Yol İnşaat Nakliyat Maden Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, kara yolu, demir yolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapmak. b. Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir. c. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,...