03 / 05 / 2024

MaviBahçe AVM bugün açılıyor

MaviBahçe AVM bugün açılıyor

İzmir Karşıyaka-Mavişehir'de 200 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen MaviBahçe Alışveriş Merkezi, 14 Kasım'da açılıyor. Favori Kuyumculuk tarafında yapılan AVM, 3 bin 500 kişiye iş sağlayacak.

Altın sağ gösterip sol vurdu! Yatırımcılar ters köşe oldu! Gram altın bugün ne kadar? 22 Mart 2024 Cuma altın fiyatları

22 Mart 2024 Cuma altın fiyatları güne düşüşle başladı. Merkez Bankası kararı öncesi rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? 22 Mart 2024 altın fiyatları.

Altın yatırımcıları ters köşe oldu! Altın fiyatları bugün düşüşte! 5 Şubat 2024 altın fiyatları

Son zamanlarda yükselişe geçen altın, haftanın yeni işlem gününde yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 5 Şubat 2024 altın fiyatları.

İstanbullular dikkat! Yılbaşı tedbirleri nedeni ile bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul'da bugün Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli ve Kadıköy'deki bazı yollar, yılbaşı tedbirleri nedeni ile trafiğe kapalı olacak. İşte haberin ayrıntıları...

Dolar/TL düşüşe geçti! Bugün dolar/TL kuru ne kadar oldu? 27 Ekim Cuma dolar kaç TL?

Dün Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Banka, faizleri politika faizini 500 baz puan artırarak yüzde 35'e yükseltti. Kararın ardından piyasalarda hareketlilik görülürken dolar kuru bugün güne düşüşle başladı. 27 Ekim Cuma dolar ne kadar oldu? 

Dolar ve Euro yükselişe geçti! Bugün 1 dolar ne kadar, euro ve sterlin ne kadar? 29 Ağustos 2023!

Dolar ve Euro yükselişe geçti... Uluslararası döviz piyasalarında hareketlilik devam ediyor... Bugün 1 dolar ne kadar, euro ve sterlin ne kadar? 29 Ağustos 2023 son dakika güncel döviz kurları...

Petrol fiyatları yükselişe geçti! Brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı

Haftanın ikinci işlem gününde Asya ticaretinde petrol fiyatları yükselişe geçti. Arzın daha da daralacağına dair beklentiler, talepte zayıflık olascağına yönelik kaygıları yatıştırdı. Peki brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı.

Bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu?

Resmi tatil günlerinde vatandaşlar Alışveriş Merkezlerinin açık olup olmadığını merak ediyor. Peki, bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 19 Mayıs'ta alışveriş merkezleri çalışıyor mu? İşte detaylar...

Edirne'de yerli hibrit ayçiçeği ekimi başladı! Yağlık ayçiçek hangi borsada bugün kaç TL oldu? Çiftçiler dikkat! 

Edirne'de "Yerli Hibrit Ayçiçeği Tohumu Ekilişlerini Artırma Projesi" çerçevesinde yüzde 90 hibeli dağıtılan tohumların ekimi yapılıyor. Peki Yağlık ayçiçek hangi borsada bugün kaç TL oldu? Çiftçiler dikkat! İşte 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Çiftçiler dikkat! Bugün peş peşe hesaplara yatıyor! Siz de hemen kontrol edin! 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destek ödemelerine ilişkin konuştu. Çiftçiler dikkat! Bugün peş peşe hesaplara yatıyor! Siz de hemen kontrol edin! 

Çiftçiler hemen bakın! Bugün hesaplara peş peşe yatıyor! Tam 49,5 milyon TL...

Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilere yapılan tarımsal destekleme ödemeleri ile ilgili açıklama yaptı. Çiftçiler hemen bakın! Bugün hesaplara peş peşe yatıyor! Tam 49,5 milyon TL...

İlk Evim Arsa projesinde kura çekimi bugün başlıyor! İller peş peşe açıklandı! İşte il il günü gününe kura takvimi...

İlk Evim Arsa projesinde kura çekimi bugün başlıyor. TOKİ illeri peş peşe açıkladı. İşte  günü gününe kura takvimi...

EYT'de kritik gün! Bugün Meclis'e gidiyor! EYT maaşları nasıl hesaplanacak? Peş peşe açıklandı!

EYT düzenlemesi bugün Meclis başkanlığına sunulacak. EYT'de kritik gün! Bugün Meclis'e gidiyor! EYT maaşları nasıl hesaplanacak? Peş peşe açıklandı!

Bugün Bim’e hangi ürünler geldi? Bim 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri her hafta birbirinden uygun fiyatlı ürünlerin yer aldığı kataloglarını tüketicilerin beğenisine sunuyor. Bu hafta 28 Ekim Cuma günü için dört sayfalık yeni bir katalog yayınlandı. Peki bugün Bim’e hangi ürünler geldi? İşte Bim 28 Ekim 2022 fiyat listesi..

MaviBahçe AVM bugün açılıyor Haberi

MaviBahçe AVM bugün açılıyor

İzmir Karşıyaka-Mavişehir'de 200 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen MaviBahçe Alışveriş Merkezi, 14 Kasım'da açılıyor. 


Favori Kuyumculuk tarafında yapılan alışveriş merkezi, 3 bin 500 kişiye iş imkanı sağlayacak. Toplam 60 bin metrekare kiralanabilir alana sahip AVM'de, 4 kat üzerinde 200'den fazla mağaza, 2 bin araçlık otopark, 47 restoran ve kafe, 2 bin kişi oturma kapasiteli yeme-içme alanı, çocuk katı ve eğlence alanları ile IMAX teknolojisini İzmirlilerle ilk kez buluşturacak olan 11 salonlu sinema yer alıyor. 


MaviBahçe'nin yatırımcılığını, Favori Kuyumculuk tarafından kurulan Opera Gayrimenkul, yönetimini ise ECE Türkiye üstleniyor. İzmirlilere aşina oldukları yaşam tarzını sunacak olan projenin mimarisi, İzmir'in geleneksel evleri, köprüleri ve yeşil bahçelerinden ilham alıyor. 


Opera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Selami Özel, "Çalıştığımız değerli iş ortaklarımızın katkılan ile rekabet üstü bir...