08 / 05 / 2024

Mavibahçe AVM elektrik ve mekanik sözleşmesi

Mavibahçe AVM elektrik ve mekanik sözleşmesi

Elektromekanik taahhüt hizmeti sunan Anel, İzmir’de inşa edilen ve 2015 yılının son çeyreğinde tamamlanması hedeflenen MaviBahçe Alışveriş Merkezi projesinin elektrik ve mekanik işleri için sözleşme imzaladı.

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Ocak ayı elektrik faturası tarifesi belli oldu! Elektriğe zam olacak mı?

Elektrik tarifesi tüm abone gruplarının 1 Ocak 2024'ten itibaren geçerli olmak üzere tarife belli oldu. Peki elektriğe zam olacak mı? Elektriğe zam mı geliyor? İşte 2024 elektrik tarifesi...

Söğütlüçeşme AVM projesi şimdi de Danıştay'a gitti: Neden AVM yapılıyor?

Kadıköy Kent Suçları Ağı tarafından Söğütlüçeşme'ye AVM projesine karşı Danıştay'a itiraz dilekçesi verildi. Dilekçede, gerekçeli karar hakkının ihlal edildiği belirtildi ve neden AVM yapıldığı soruldu. 

Kadıköylüler: Söğütlüçeşme AVM-Gar projesi 'kazanım' değil, rant projesidir!

Bazı Kadıköy sakinleri Söğütlüçeşme'de hayata geçirilen Söğütlüçeşme AVM-Gar projesine karşı ‘kazanım’ değil, kent suçudur, rant projesidir" diyerek tepki gösterdi.

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümmügüsüm Ersöz tarafından kuruldu.

Bir araba hiç bu kadar sessiz olmadı! İşte Nissan Qashqai e-POWER'ın Haziran fiyatı

Elektrikli Tork sayesinde Qashqai e-POWER, elektrik motorunun anlık torkunu kullanarak hızlanma performansını artırır. Qashqai e-POWER, genellikle farklı sürüş modları sunar. Bu modlar, sürüş tarzınıza ve yol koşullarına uyar. İşte 04 Haziran 2023 fiyat listesi.

Elektrik fatura ücreti yüksek gelenler bu yöntemleri mutlaka uygulayın!

Çağımız itibari ile hepimizin evinde kullandığı beyaz eşya, ışık, priz ve pek çok elektronik eşya, elektrik faturasına yüksek ücret olarak yansıyor. Aynı zamanda yükselen enflasyon ile beraber elektrik faturaları daha çok ücretler ile karşımıza çıktı. İşte, elektrik faturanızı yarıya indirecek tasar

Nurbahçe İnşaat Elektrik Otomotiv Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurbahçe İnşaat Elektrik Otomotiv Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Murat Tosun tarafından kuruldu.

E-Devlet üzerinden elektrik faturası başvurusu yaparak destek alabilirsiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, elektrik faturalarında destek sağlamak için yeni bir programa başladı! Vatandaşlar artık e-Devlet üzerinden başvurularını yaparak fatura desteği alabilecekler.

E-devlet elektrik yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Aile sosyal destekleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. Özellikle elektrik yardımının nasıl yapıldığı konusu çok sık araştırılmaktadır. İşte konuya dair merak edilenler!

Benzin, mazot, elektrik ve doğalgaz fiyatlarına yüzde 50 indirim geliyor mu? Kanun teklifi Meclis'e sunuldu!

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, elektrik, benzin, mazot ve doğalgaz fiyatlarının yüzde 50 düşürülmesi için Meclis'e kanun teklifi sundu. İşte ayrıntılar...

Almanya'dan enerji krizini hafifletecek hamle! 

Almanya Ekonomi ve İklimi Koruma Bakanı Robert Habeck, Almanya'nın kalan üç nükleer santralinden ikisinin en az Nisan 2023’e kadar elektrik şebekesine bağlı kalacağını açıkladı.

Mavibahçe AVM elektrik ve mekanik sözleşmesi Haberi

Mavibahçe AVM elektrik ve mekanik sözleşmesi

Ege’nin incisi İzmir’in en gelişmiş Alışveriş Merkezi MaviBahçe Yaratıcı mimarisiile dikkat çekecek MaviBahçe Alışveriş Merkezi, 167 bin m2 inşaat alanınasahip, bodrum katta 2.000 araçlık 2 katlı kapalı otopark, zemin üzerinde 3kattan oluşan 300 bağımsız bölüm ile İzmir’in en gelişmiş ve büyük alışverişmerkezi olacak.

Projede, ilk aşamada 25 kişilik bir ekiple çalışmaya başlayan Anel, projeyi 2015 yılı sonçeyreğinde bitirmeyi hedefliyor. Başladığı her işi takım çalışması ile güvenilir bir şekilde tamamlayan, müşteri memnuniyetini birinci sırada tutanAnel, önereceği elektrik ve mekanik alanındaki hızlı proje çözümleri ileprojenin gelişimine önemli katkılar...