24 / 07 / 2024

May Global Müteahhitlik İnşaat iletişim

May Global Müteahhitlik İnşaat iletişim

May Global Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yalçın tarafından kuruldu.

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi kuruldu!

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi bugün Bakırköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Bader Mohamedabdellahi ve Zaher Ahmed A. Obad ortaklığında kuruldu.

May Global Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

May Global Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yalçın tarafından kuruldu.

Reform Müteahhitlik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Müteahhitlik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Levent Üste, Hasan Kaya, Taner Gençali ortaklığıyla 100 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Avcılar, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Alibeyoğlu Müteahhitlik Yapı İnşaat Gıda İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alibeyoğlu Müteahhitlik Yapı İnşaat Gıda İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Alegöz ve Gülkız Alegöz ortaklığıyla 20 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

Akvem Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akvem Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Yazıcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Uğur Bilir Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Kartal, Cevizli Mahallesi, Hacılar Caddesi'nde kuruldu.

Türk müteahhitlik şirketleri yurtdışı proje bedeli 109 milyon dolara yükseldi!

Türk müteahhitlik şirketlerinin yurtdışındaki projelerinin ortalama bedeli, bu yılın mayıs sonu itibarıyla 100 milyon dolar sınırını ilk kez aşarak 109 milyon dolara yükseldi.

Özyıldırım Müteahhitlik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldırım Müteahhitlik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Yıldırım tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Gaziosmanpaşa, Karadeniz Mahallesi, Mehmet Akif Caddesi'nde kuruldu.

Yurtdışı müteahhitlik sektör payı düştü!

Yurtdışı müteahhitlik sektörü Rusya, Irak ve Libya'da sıkıntı yaşıyor. Sektör pazar payının yüzde 35'ini oluşturan bu 3 ülkedeki 10 milyar doları aşan projelerin Irak ve Libya ayağı durdu.

Müteahhitlik yetki belgesi zorunlu mu?

Yapı ruhsatı alması gereken bütün yapıların bir müteahhit sorumluluğunda yapılması gerekiyor. Peki, müteahhitlik yetki belgesi zorunlu mu? İşte, müteahhitlik belgesi alabilmek için gerekenler...

Müteahhitlik yetki belgesi için gerekli evraklar!

Yapı ruhsatına tâbi bütün yapıların bir yapı müteahhidinin sorumluluğu altında inşa edilmesi için her müteahhitin, müteahhit yetki belgesi alması gerekiyor. Peki, Müteahhitlik yetki belgesi için gerekli evraklar neler?

Müteahhitlik yetki belgesi nereden alınır?

Müteahhit veya Yüklenici veya Üstlenici sözleşme ile yüklenilen işi veya projeyi gerekli yöntemle temin ve tamamlamayı tahahhüt eden özel veya tüzel kişilere deniyor. Peki, müteahhitlik yetki belgesi nereden alınır?

Güney Amerika'da müteahhitlik fırsatları kovalanmalı!

Engineering News Record dergisi tarafından her yıl yapılan dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhitlik firması sıralamasına Türkiye'den 42 firma girdi...

Müteahhitler Birliği Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödül Töreni gerçekleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Müteahhitler Birliği Yurt Dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödül Töreni’ne katılarak bir konuşma yaptı. Konuşmasında ödül töreni vesilesiyle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

May Global Müteahhitlik İnşaat iletişim Haberi

May Global Müteahhitlik İnşaat iletişim

May Global Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yalçın tarafından kuruldu.

May Global Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b....