28 / 04 / 2024

Mayıs Ayı Site Müdürler Toplantısı başakşehir

Mayıs Ayı Site Müdürler Toplantısı başakşehir

Her ay yönetim hizmeti sunulan sitelerim Mali ve de İdari İşlerinin görüşüldüğü aylık olağan site müdürler toplantısına Haziran ayı yani bu ay Başakşehir ilçesi ev sahipliği yaptı.

Fiat'tan Mayıs ayı kampanyası! Fiat Egea fiyatları güncellendi! İşte 3 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de büyük bir alıcı kitlesi bulunan Fiat, mayıs ayı kampanyasıyla alıcılarını sevindireceğe benziyor. Fiat, Egea modeli için öyle bir kampanya yaptı ki görenlerin aklı duruyor. İşte 3 Mayıs 2022 güncel Fiat Egea fiyat listesi.

Mayıs ayından itibaren başlıyor! Sürücülere otomatik zam uyarısı

Zorunlu trafik sigortasına Mayıs ayından itibaren her ay sigorta şirketleri tarafından otomatik zamlar yapılacak. Uzmanlar söz konusu artışlarıtrafik güvenliğini riske sokacağına işaret ederek söz konusu zamların yapılmaması gerektiğini söyledi.

Mayıs 2022 kira artış oranı belli oldu mu? Mayıs ayı kira artışı ne kadar olacak?

Ev sahipleri ve kiracıları yakından ilgilendiren kira artış oranının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Mayıs ayında kira sözleşmesi yenilenecek olan kiracılara TÜİK tarafından açıklanan oranda zam yapılabilecek. İşte tüm detaylar...

KYK burs ve kredileri bayramdan önce yatırılacak mı? KYK 2022 Mayıs ayı burs ve kredi ödemeleri ne zaman yapılacak?

Milyonlarca öğrencinin dört gözle beklediği Mayıs ayı burslarında detaylar netleşiyor. Peki KYK Mayıs 2022 bursları ne zaman yatırılacak? KYK Mayıs 2022 burs ödemeleri ne zaman yapılacak? İşte ayrıntılar...

Elinde gram altını olanlar dikkat! Açıklama geldi gözler mayıs ayında!

Yükselen enflasyon oranları, Rusya Ukrayna arasındaki savaş, Çin'deki koronavirüs vakaları gibi belirsizlikler yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak adlandırılan altına talebi yükseltti. Gözler Mayıs ayına çevilirken kritik seviye bekleniyor...

İşsizlik mayıs ayında yüzde 13.2 oldu!

TÜİK verilerine göre Türkiye'de 15 yaş ve üstü işsiz sayısı 2021 yılı Mayıs ayında bir önceki aya göre 265 bin azalarak 4 milyon 237 bin kişi oldu. İşsizlik oranı ise 0,6 puan azalarak yüzde 13,2 oldu.

Mayıs ayında yabancıya bin 776 konut satıldı! 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mayıs ayı konut satış rakamlarını açıkladı. Açıklanan rakamlara göre; Mayıs ayında yabancıya bin 776 konut satıldı.

Karaman'da Mayıs ayında 96 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu, konut satış istatistiklerini bugün saat 10:00'da resmen açıkladı. TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, Karaman'da Mayıs ayı içerisinde 96 konut satıldı...

Enflasyon mayıs ayında yüzde 0.89 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu, mayıs ayı enflasyon verilerini açıkladı. Tüketici fiyatları aylık bazda yüzde 0.89 artış gösterdi. Nisan ayında yüzde 17.14'e kadar çıkan yıllık TÜFE, Mayıs ayında yüzde 16.59 oldu.

Mayıs ayı kira yardımları ne zaman yatacak?

Milyonlarca esnafın merakla beklediği Mayıs ayı kira ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. 31 Mayıs'ta başvuruların sona erdiği kira yardımı için bakanlıktan açıklama bekleniyor. 

2021 Mayıs ayı kira artış oranları belli oldu!

Ev sahipleri ve kiracıların en çok arattığı ve en çok merak ettiği konular arasında yer alan enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün saat açıklandı, böylece 2021 Mayıs ayı kira artış oranları da belli oldu.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı Mayıs ayı sonunda açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Sözcüsü Murat Ongun, Ataköy-İkitelli Metro Hattı için test sürüşlerinin bugün başlayacağını dile getirdi. Metro hattı Mayıs ayı sonunda hizmete açılacak. 

ABD'de inşaat harcamaları Mayıs ayında yüzde 2,1 azaldı!

ABD'de inşaat harcamaları, Mayıs ayında piyasa beklentisinin aksine aylık yüzde 2,1'lik azaldı.

Mayıs Ayı Site Müdürler Toplantısı başakşehir Haberi

Mayıs Ayı Site Müdürler Toplantısı başakşehir

Mayıs Ayı Site Müdürler Toplantısı Başakşehir 5. Etap'ta gerçekleşti. Toplantıda konuşan Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal Güvenlik hizmetlerinin aralıksız özellikle geceleri yapılan denetimler sonucunda sağlıklı bir yapıya kavuşmuş olduğunun ortaya çıktığını bunun ise Boğaziçi Yönetim A.Ş nin sitelerde verdiği Toplu Yapı Yönetim Hizmetleri açısından sevindirici sonuçlar teşkil ettiğinin altını çizdi.

Ayrıca yaklaşan ramazan ayında sitelerde ayın ruhuna uygun etkinliklerle ve iftarlarla sakinlerle yeniden bir araya gelineceğini ve bu anlamda organizasyon ve hizmet takviminin en verimli şekilde planlandını belirterek sözlerini tamamladı....