08 / 05 / 2024

Mazlum Nurlu kimdir

Mazlum Nurlu kimdir

Manisa-İzmir arasını 15 dakikaya indirecek olan Sabuncubeli Tüneli'nin inşaatının yılan hikayesine döndüğünü söyleyen CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Meclis'e takdim ettiği soru önergesiyle tünelin ne zaman açılacağını sordu.

Sabuncubeli Tünel inşaatına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Manisa'da yapımı devam eden Sabuncubeli Tünel inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Manisa'daki binalar depreme dayanıklı mı?

CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu Manisa İli'nin ilçelerinde ve ülke genelinde binaların depreme dayanıklılığının belirlenmesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

İpotekli tarım arazilerine ilişkin 7 soru TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, ipotekli tarım arazilerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Nurlu sorularının Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Manisa’daki binalar depreme ne kadar dayanıklı?

40 gündür Akhisar ve çevresinde meydana gelen 1000’den fazla depremin vatandaşları tedirgin ettiğini belirten CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, konuyu Meclis gündemine taşıyarak Manisa’daki binaların depreme ne kadar dayanıklı olduğunu sordu.

Manisa'da kiraya verilen devlet arazisi mecliste konu oldu!

Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Manisa'nın Kırkağaç ilçesinin Söğütalan Köyü'nde mera olarak kullanılan bir alanın kiraya verilmesi ile bölgede yaşanan sorunları meclise taşıdı.

Akhisar-Gölmarmara karayolu mecliste konu oldu!

Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Akhisar-Gölmarmara karayolunda yapılan bir kavşağa ve yaşanan kazalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Nurlu, duble yolun ve kavşakların standartlara uygun yapılıp yapılmadığını sordu..

Akhisar Stadı ne zaman tamamlanacak?

Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Akhisar Stadı'na ilişkin soru önergesi hazırladı. Nurlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a stadın ne zaman tamamlanacağını sordu..

Sabancubeli Tüneli'nin inşaatı hangi aşamada?

Manisa-İzmir arasını 15 dakikaya indirecek olan Sabuncubeli Tüneli'nin inşaatının yılan hikayesine döndüğünü söyleyen CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Meclis'e takdim ettiği soru önergesiyle tünelin ne zaman açılacağını sordu.

Varol Tezmen kimdir?

Artaş İnşaat Uluslararası Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen kimdir? Varol Tezmen inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Varol Tezmen bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Varol Tezmen'in biyografisi...

Ümit Türüdü Şen kimdir?

Kiler GYO’dan Emaar Türkiye’ye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer olan Ümit Türüdü Şen kimdir? Ümit Türüdü Şen bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Rıza Kutlu Işık kimdir?

Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Rıza Kutlu Işık kimdir? Rıza Kutlu Işık hangi işlere imza attı? İşte Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kutlu Işık'ın biyografisi...

Tümerkan İbiş kimdir?

Gedizler Yapı A.Ş. Ev're Konut Projesi Proje Müdürü olan Tümerkan İbiş kimdir? Ünlü müzisyen İzzet Öz’ün evini restore eden isim olan Tümerkan İbiş hangi işlere imza attı?

Mehmet Torun kimdir?

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Torunlar Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun kimdir? Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Torun'un iş hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde...

Mazlum Nurlu kimdir Haberi

Mazlum Nurlu kimdir

Manisa-İzmir arasını 15 dakikaya indirecek olan ve 2013 yılında bitirileceği belirtilen Sabuncubeli Tüneli'nin inşaatının yılan hikayesine döndüğünü söyleyen CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Meclis'e takdim ettiği soru önergesiyle tünelin ne zaman açılacağını sordu. 


İzmir'i İstanbul'a bağlayan en önemli karayolu olan Manisa-İzmir yolunun üzerindeki Sabuncubeli mevkisinde, rampa ve virajlar sebebiyle sürücülerin sıkıntı yaşadığını, kışın kardan yolun kapandığını dile getiren Nurlu, tünel projesinin 2011 yılında ihale edilip temelinin atıldığını, 2013 Eylül ayında bitirileceği sözü verilerek işe başlandığım hatırlattı. Yap-işlet-devret modeliyle yapacak firmanın, 11 yıl 11 ay ve 11 gün boyunca yolun işletmesini de üstleneceğini aktaran CHP Milletvekili Nurlu, "İşletmeci firmanın, araçlardan bu süre içinde 2,50 dolar ücret alınacağı yetkililer tarafından açıklanmıştır. Yapılan ihale ve sözleşmeye rağmen Sabuncubeli projesinde iki defa tadilat yapılmış,...