24 / 07 / 2024

Mebuskent sabit vade

Mebuskent sabit vade

Mebuskent konut projesi Aymor Grup tarafından Ankara'da hayata geçiriliyor. Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürsat Ayhan, 602 konutluk 10 blok ve 332 villadan oluşuyor...

Sinpaş Koru Aura'da bankasız, sabit ödemeli 60 ay vade!

Sinpaş GYO imzası ile inşa edilen Koru Aura projesinde bankasız, sabit ödemeli 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Koru Aura'da 2 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişen konut alternatiflerine yer veriliyor. 

Sinpaş Metrolife Premium'da bankasız-sabit ödemeli vade fırsatı!

Metrolife Premium'da bankasız-sabit ödemeli vade fırsatı sunuluyor. Sinpaş imzası taşıyan ve 232 adet konutun yer aldığı Metro Life 4 blok şeklinde yükseliyor.

Metrolife Premium'da 60 ay sabit ödemeli vade fırsatı! 

Metrolife Premium projesinde 60 ay sabit ödemeleri vade fırsatı sunuluyor. Sinpaş imzası taşıyan Metro Life'ın teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor.

KİPTAŞ Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı! Dev projede vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın!

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler'de yeni etap satışları başladı... Vade farksız ve sabit taksit fırsatını kaçırmayın... İşte KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler detayları...

Çiftçiler dikkat! Ziraat Bankası peş peşe duyurdu! Sabit faiz, uygun vade ve taksitle kredi veriliyor! 

Ziraat Bankası, milyonlarca çiftçiye sabit faiz ve uygun vadeyle kredi veriyor. Çiftçiler dikkat! Hemen siz de şartlara bakın! 

Casa Marie Trabzon daire fiyatları!

Muzaffer İnşaat'ın yürüttüğü Casa Marie projesi alıcılarına, yüzde 25 peşinatla 48 ay sabit vade fırsatı sunuyor. İşte, Casa Marie Trabzon daire fiyatları...

Mebuskent'te aylık 1.690 TL’den başlayan taksitler!

Başkent’in prestijli projelerinden Mebuskent, aylık 1.690 TL’den başlayan taksitler ve 120 aya kadar vade ile “Yılın Son Fırsatı” kampanyasını başlattı.

Torunlar 5. Levent Alibeyköy'de 60 ay sabit taksit!

5.Levent GYODER kampanyası kapsamında 60 ay boyunca sabit taksitte 0,42 vade oranı, 120 ay boyunca sabit taksitte 0,70 vade oranı sunuluyor.

Mebuskent'te terörün önüne konut kampanyaları ile geçiliyor!

Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent, terörün yol açtığı psikolojik ortamda ekonomik ve sosyal hayatı canlandırmaya yönelik çalışmalara, “aylık yüzde 0,99 faiz ve 120 ay vade kampanyası” ile omuz verdi.

Ankara Mebuskent'te bahar fırsatı!

Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent’te dairelerin büyük bölümü yeni sahiplerini bulurken, kalan daireler içinde cazip faiz ve vade fırsatı ile satılacak yüzde 10’luk bir kontenjan ayrıldı.

Güneşli Mirage Residence'ta 48 ay vade farksız sabit taksit!

Güneşli Mirage Residence projesinde 48 ay vade farksız sabit taksitlerle ödemeler yapılıyor. Peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 5 + yüzde 10 indirimin sunuluyor...

Ankara Mebuskent'te kampanya!

Aymor Grup imzası taşıyan Ankara Mebuskent'te sıfır faizle 120 ay vade kampanyası devam ederken, kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Ankara Mebuskent'te kampanya detayları...

Mebuskent projesinde 153 bin TL'ye daire!

“Sıfır faizle 120 ay vade” kampanyasını sürdüren Mebuskent, küçük birikimleriyle ev sahibi olmayı hayal edenlere 153 bin TL’den başlayan fiyatlar ve ayda 765 TL’den başlayan kira öder gibi taksitlerle ev sahibi olma imkânı sunuyor.

Mebuskent sabit vade Haberi

Mebuskent sabit vade

Mebuskent konut projesi Aymor Grup tarafından Ankara'da hayata geçiriliyor. Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürsat Ayhan, 602 konutluk 10 blok ve 332 villadan oluşan projeyle ilgili su bilgileri verdi: "Villa keyfinden vazgeçmeyenler projemizde kendisine uygun konutu bulacak. 


Kendine yeten bir yapısı olan projemizde konut sahipleri günlük ihtiyaçlarının yanı sıra postane, eczane gibi hizmetlere de kolayca ulaşabilecek. Toplam 388 bin metrekarelik bir alana kurulan Mebuskent, her anlamda konforlu hayatın yeni merkezi olacak. Şehrin içinde yeni bir şehir kurma hedefiyle çıktığımız yolda kaliteli ve rahat yasama herkesin ulaşabilmesi için bin 390 TL'den başlayan sabit taksit fırsatları sunuyoruz." 


Star...