08 / 05 / 2024

meç inşaat Elegance Evler

meç inşaat Elegance Evler

Meç İnşaat Elegance Evler 'de fiyatlar 285 bin liradan başlıyor Mart 2014 'te sahiplerine teslim edilecek olan projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks konut seçenekleri bulunuyor.

Elegance Evler 'de 320 bin liraya 3+1! Yeni proje!

Elegance Evler projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks konut seçenekleri bulunuyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen proje 2 blok halinde yükseliyor...

İnşaat sektöründe kartelleşme tepkisi: Projeler yarım kaldı, çimento zamları için yüksek cezalar gelsin!

Çimento fiyatlarına geçtiğimiz günlerde gelen zam, inşaat sektöründe tepkilere neden oldu. Sektör temsilcileri, inşaat malzemelerindeki kartelleşme için ağır cezalar talep etti. İşte ayrıntılar...

Kazlıçeşme sahile 65.2 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Çelikoğlu Otelcilik'in İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde hayata geçireceği 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu otel projesi 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Çeşme'de hazine arazisine kaçak inşaat yapıldı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde hazine arazisi üzerinde kaçak inşaat kazısı yaptığı tespit edilen 6 kişi göz altına alındı. 

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Türkiye ekonomisi 2023'ün 3. çeyreğinde yüzde 5,9 büyüdü! En fazla büyüme inşaatta!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK tarafından açıklanan resmi rakamlara göre Türkiye ekonomisi 2023 yılının 3. çeyreğinde beklentilerin üzerinde yüzde 5,9 büyüme kaydetti. En fazla büyüme inşaat sektöründe görüldü...

Hane Prıme İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hane Prıme İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Aydın tarafından kuruldu.

İstanbul'un en değerli arazilerinden Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde flaş gelişme! İnşaat tam gaz!

Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşa edilecek lüks projenin imar planları Danıştay tarafından iptal edildi ancak inşaat sürüyor. İşte Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisindeki son durum...

Dekortıme İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekortıme İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Adem Kuşoğlu tarafından kuruldu.

Swissotel Residences Çeşme'nin kaba inşaatı tamam!

Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnaç, Swissotel Residences Çeşme'nin inşasındaki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. İnaç, kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 

İnşaat sektöründe süper büyüme beklentisi!

Dünyanın farklı bölgelerinden inşaat sektörü temsilcileri, küresel inşaat sektörünün gelecek dönemde hızlı bir büyüme sürecine gireceğine ve inşaat malzemelerine olan talebin bütün dünyada artacağına dikkat çekiyor. 

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Evora İzmir'in B2-B3 bloklarının inşaat işi için sözleşme imzalandı!

Halk GYO'nun Evora İzmir Projesi'nde yer alan B2-B3 blokların inşaat işleri için yapılan ihale neticesinde, en uygun teklifi veren Teknik Yapı grup firması Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ile sözleşme imzalandı.   

Four Lıme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Four Lıme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Meral, Ceylan Ulusoy ve Ercan Düz ortaklığında kuruldu.

meç inşaat Elegance Evler Haberi

meç inşaat Elegance Evler



İzmir Buca 'da inşa edilen Elegance Evler projesi Meç İnşaat imzası taşıyor. Meç İnşaat Elegance Evler 'de satışlar devam ediyor.


Meç İnşaat Elegance Evler 60 adet konuttan meydana geliyor. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor.


Mart 2014 'te sahiplerine teslim edilecek olan Meç İnşaat Elegance Evler 'de 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks konut alternatifleri bulunuyor.


Meç Elegance Evler 'de fiyatlar 320 bin liradan başlıyor 600 bin liraya kadar yükseliyor.  Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Meç İnşaat Elegance Evler 'de; spor salonu, güvenlik, cep sineması, yüzme havuzu, fitness salonu, hamam, yeşil alanlar mevcut.


4 bin 600 metrekarelik alan üzerine yayılan Elegance Evleri; Optimum AVM 'ye 14 kilometre, otogara 7.2 kilometre, otobana 4.5 kilometre, Adnan Menderes Havalimanı 'na...