04 / 05 / 2024

Mecidiyeköy Metro çalışmaları

Mecidiyeköy Metro çalışmaları

Mecidiyeköy Metro İstasyonu 2. Etap çalışmaları sebebiyle, Şişli-Mecidiyeköy ve Mecidiyeköy-Şişli istikametinde bazı yollar dün gece saat 23.00'ten itibaren 150 gün süreyle trafiğe kapatıldı.

Türkiye'nin 'gri listeden' çıkarılması için çalışmalar hızlandırıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, Türkiye'nin Mali Eylem Görev Gücü'nün (FATF) "gri listesinden" çıkarılmasına yönelik çalışmalarında son aşamaya geldiği bildirildi.

İstanbul'daki 8 metro hattında çalışmalar tam gaz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, metro hatları ile ilgili yaptığı açıklamada, ""Sekiz tane metro hattında 98.7 kilometre bilfiil çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Düzce Cedidiye'de zemin etüt çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi kent genelinde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırıyor. Belediye kent genelinde zemin etüt çalışmalarına başladı.

Erzurum'da depreme yönelik çalışmalar hızlandı!

Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı ile Erzurum başta olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesi'nde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırdı. 

Thodex'in yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor!

Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanması için başlayan çalışmalar, Arnavutluk, Karadağ, Kosova ve Kuzey Makedonya üzerinde yoğunlaştı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kabataş Mecidiyeköy Mahmutbey Metrosu'nun ilk etabı olan M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattını, 28 Ekim 2020'de hizmete sundu. Yoğun olarak kullanılmaya başlayan hattın Mecidiyeköy istasyonu 7 Nisan'da bakım onarım çalışmaları sebebiyle işletmeye kapatıldı.

İdris Akbıyık: Kentin konut sorununa yönelik çalışmalarımız sürüyor!

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık yaptığı açıklamada kentin konut sorununa yönelik çalışmaların devam ettiğini söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden deprem çalışmalarına 200 milyonluk kaynak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı bütçesinde yapılacak düzenlemeyle kentte deprem nedeniyle meydana gelen hasar ve yıkımların etkisini azaltma ve yaşanabilecek depreme yönelik çalışmalar için 200 milyon TL ayrılmasına karar verildi. 

Mahmutbey-Mecidiyeköy Metro Hattı 29 Ekim'de açılıyor!

Mahmutbey-Mecidiyeköy Metro Hattı 29 Ekim'de açılıyor. Bu hatla günde 400 bin yolcu taşınacak ve metrobüsün de yükü hafifleyecek...

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın açılışı ertelendi!

Ekrem İmamoğlu, yapımı devam eden Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın Nurtepe İstasyonu'nda inceleme yaptı. İmamoğlu, hattın 19 Mayıs'ta hizmete alınmasını hedeflediklerini ancak koronavirüs salgını süreciyle açılışın ertelendiğini açıkladı...

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin metro çalışmaları hızlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 bin 500'ü aşkın yatak kapasitesine sahip Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ikinci etabının da 20 Mayıs'ta açılacağını belirtti ve hastaneye gidecek metro çalışmalarının hızlanacağını kaydetti...

İzmir'de depreme dayanıklı okullar yapılmasına yönelik çalışmalar mecliste!

İzmir'de depreme dayanıklı okullar yapılmasına yönelik çalışmalara ve riskli binalarda eğitim yapılamaması durumunda alınacak önlemler meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlak Katılım Bankası'nın çalışmalarıyla ilgili 5 soru önergesi!

Emlak Katılım Bankasının konut sektöründeki stokların eritilmesine yönelik çalışmalar ve on dört firmaya ayrıcalık tanınacağı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tekin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mecidiyeköy Metro çalışmaları Haberi

Mecidiyeköy Metro çalışmaları

İSTANBUL'DAKİ ulaşımın en kritik iki noktasında inşaat çalışması başlatıldı. Mecidiyeköy Metro İstasyonu 2. Etap çalışmaları sebebiyle, Şişli-Mecidiyeköy ve Mecidiyeköy-Şişli istikametinde bazı yollar dün gece saat 23.00'ten itibaren 150 gün süreyle trafiğe kapatıldı . İşçiler, metro inşaatı yapılacak alanın etrafını metal paravanlar döşedi. Şişli-Mecidiyeköy İstikametinde, Büyükdere Caddesi'nin, Aytekin Kotil Caddesi ile Ortaklar Caddesi arasında kalan kesiminde kısmi şerit daraltması yapıldı. İnşaat alanı ile binalar arasında yaya geçiş koridoru oluşturuldu. Mecidiyeköy'deki Bahçeler Sokak, gidiş-geliş olmak üzere araç trafiğine tahsis edildi. 


ALTERNATİF YOLLAR

Mecidiyeköy üzerinden devam eden araçlar D-100 Karayolu altındaki bağlantı yolu ile önce Ceçit Sokak ve ardından Abide-i Hürriyet Caddesi'nden ilerleyerek Büyükdere Caddesi'ni takiben Şişli'ye ulaşacak. Bahçileivler-Şirinevler Minibüs Terminali ve Zeminaltı Otopark çalışmaları nedeniyle de E-5 Havaalanı istikametinden Şirinevler'e araç giremeyecek. Şirinevler'e...