19 / 05 / 2024

Meclisten ev ödeneği

Meclisten ev ödeneği

Finlandiyalı milletvekili Ville Vahamaki'nin, ikinci evi olarak gösterdiği sauna için meclisten 13 bin avroluk harcama bütçesi aldı.

Türk-İş, Hak-İş ve TİSK: Kısa Çalışma Ödeneği'nden tüm çalışanlar faydalansın!

Türk-İş, Hak-İş ve TİSK, normalleşme sürecine ilişkin ortak taleplerini açıkladı. 'İstihdamı azaltmayan işverenlere ilave teşvik verilsin' önerisinde bulunan 3 sendika, Kısa Çalışma Ödeneği'nin 2020 yılının sonuna kadar devam ettirilmesi talebinde bulundu.

Esnaflar Kısa Çalışma Ödeneği ile kiralarını ödeyebilecek!

Optik sektöründe 18 yıldır yer aldığını belirten Belma Olmuş, "Kısa Çalışma Ödeneği ile kiramızı ödeme imkanına kavuştuk" dedi...

Kısa çalışma ödeneği ödemeleri bugün başlıyor!

Kısa Çalışma Ödeneği’nde nisan ayı ödemeleri başvurulara göre bugün yapılacak. Ücretsiz izne ayrılan vatandaşlara verilecek günlük 39 TL'lik nakdi ücret desteği ise 8 Mayıs Cuma günü ödenecek.

İhlas Gayrimenkul'den kısa çalışma ödeneği için başvuru!

İhlas Gayrimenkul, Yeni Tip Koronavirüs (COVID-19) salgını kapsamında "Kısa Çalışma ve Kısa Çalışma Ödeneği Hakkında Yönetmelik" çerçevesinde ilgili kuruma başvuruda bulundu.

Faizsiz ev almak için neler yapılır?

Ev almak isteyenler vatandaşlar faizsiz ev alma sistemini merak ediyor. Peki faizsiz ev almak için neler yapılır?

Blueground ile ev kiralama işi kökten değişiyor!

Blueground ev kiralama işini kökten değiştirebilir. Dünyanın 12 kentinde 3 bin üzerinde konutu yöneten girişim, yeni yatırım turunda milyar dolar değerlemeyi görebilir…

İŞKUR'dan 4.800 TL kısa çalışma ödeneği verilecek! 

İŞKUR, koronavirüs tedbirleri kapsamında işçilere kısa çalışma ödeneği verecek. İŞKUR tarafından verilecek ödeme tutarı en fazla 4.800 TL olacak.

Ev ve iş yeri sahipleri dikkat! Son 3 gün!

Türkiye sınırlarında bulunan ev ve iş yerleri için emlak vergisi ödeniyor. Emlak vergisi 2020 ödemeleri 1 Mart'ta başlıyor. İşte tüm merak edilenler...

Ev ve iş yeri sahipleri dikkat! 1 Mart'ta başlıyor!

2 milyon ev ve iş yeri sahibi elde ettiği kira gelirleri için 1 Mart tarihinden itibaren gelirini beyan edecek. Kira geliri beyanında nelere dikkat etmek gerekir?  Aynı gelirle daha az vergi nasıl verilir? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Elbistan'da kiralık ev ve iş yeri fiyatları tavan yaptı!

İnşaat sektörünün durduğu Elbistan'da, ev ve iş yeri kiraları da tavan yaptı. Vatandaşlar istediği bölgede çok az kiralık ev buluyorken, kiraların çok yüksek olmasından da şikayetçi. İşte detaylar..

TOKİ'den ev almak için gerekli başvuru şartları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından son 10 yıl içerisinde 538 bin adet konut yapılırken, 82 bin konutun inşaatı ise devam ediyor. Peki TOKİ’den nasıl ev sahibi olunur? TOKİ başvuruları nasıl yapılır? İşte TOKİ’den ev almak için gerekli başvuru şartları…

Emekliye kira ve ev desteği alma şartları nelerdir?

Emekliler için destekler yeniden gündeme geldi. Talepler hayata geçerse, emekliye kira ve ev desteği verilecek. İşte tüm şartlar ve merak edilenler...

Türkiye 8 ayda 31 milyonu aşkın yabancı ziyaretçiye ev sahipliği yaptı!

Türkiye, yılın 8 aylık döneminde önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 14,72 artışla 31 milyon bin 394 yabancı ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

Meclisten ev ödeneği Haberi

Meclisten ev ödeneği

Finlandiya'nın başkent Helsinki'de milletvekili Ville Vahamaki, bir apartmanın bodrum katında bulunan sauna için meclisten ev ödeneği aldı.

Hürrriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Ville Vahamaki, yanlış bir şey yaptığına inanmadığını, saunayı çamaşırhane ve benzer amaçlar için kullandığını ifade etti.

Olayın açığa çıkmasının ardından Finlandiya Ulusal Araştırma Bürosu soruşturma başlattı ve milletvekilinin soruşturmaya konu olan miktarı geri ödediğini söyledi.

5.5 milyon nüfusa sahip Finlandiya'da yaklaşık 3 milyon sauna olduğu...