07 / 05 / 2024

Medd Golfkent projesi ziyareti

Medd Golfkent projesi ziyareti

Londra’da kurulu ofisiyle birçok uluslararası firmaya, üst düzey yöneticilere, kraliyet ailelerine gayrimenkul alım ve yatırım danışmanlığı yapan Guy MEDD, Ankara’da Golfkent projesini ziyaret etti.

Turyap'ın Ankara Golfkent'te satışa çıkardığı 22 arsa ihalesi bugün!

Turyap’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’te konut ve ticari imarlı arsalar için satış ihalesi bugün saat 14:00'da yapılacak.

Ankara Golfkent'te 400 bin TL'ye imarlı arsalar!

Turyap’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’in konut ve ticari imarlı arsaları 9 Kasım 2016 Çarşamba günü saat 14’te Ankara Golfkent satış ofisinde düzenlenen açık artırma ile satışa sunuluyor.

Ankara Golfkent’te klasik otomobil rüzgarı esti!

Turyap’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi, Başkentin yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent’te 23 Ekim Pazar günü klasik otomobillerin yarışına ev sahipliği yaptı.

Ankara Golfkent'in arsasını parlamenter kooperatif satın aldı!

TURYAP’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’in planları hazırlanmış 103.000 m2’lik arsası parlamenter kooperatifi tarafından satın alındı. Projenin 18 ayda tamamlanması, vekillerin burada oturması planlanıyor.

Ankara Golfkent projesi Sign of City Awards'ta finalist!

Ankara Golfkent, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödül yarışması ‘’Sign of City Awards 2015’’te, 4 Kasım Çarşamba günü Hilton İstanbul Bomonti Otel’de devam eden ‘En iyi Konut’ kategorisinde 3 finalist arasında bulunuyor.

Ankara Golfkent'te daireler 350 bin TL'ye!

TURYAP'ın emlak geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent'te daire fiyatları 350 bin TL, villalar ise 700 bin TL'den başlıyor.

Golfkent'te son daireler satışta!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından TURYAP'ın emlak geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent'in klasik dönem mimarisi ile tasarlanan 1.etap satışları devam ediyor. İşte ayrıntılar...

Ankara Golfkent'de 1+1'ler 350 bin TL'ye!

TURYAP'ın emlak geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent'in birinci etap satışları devam ediyor. Fiyatlarının 350 bin liradan, villaların 700 bin liradan başladığı projenin birinci etabının yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Ankara Golfkent'te fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından TURYAP’ın emlak geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’in klasik dönem mimarisi ile tasarlanan 1. etap satışları devam ediyor.

Ankara Golfkent 1. Etapta son daireler satışta!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından TURYAP’ın emlak geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’in klasik dönem mimarisi ile tasarlanan 1. etap satışları devam ediyor.

MEDD, TURYAP yetkilileriyle Golfkent’i görüştü!

Londra’da kurulu ofisiyle birçok uluslararası firmaya, üst düzey yöneticilere, kraliyet ailelerine gayrimenkul alım ve yatırım danışmanlığı yapan Guy MEDD, Ankara’da Golfkent projesini ziyaret etti.

Guy MEDD Golfkent'i görmek için Ankara'ya geliyor!

Üst düzey yöneticilerine, kraliyet ailelerine gayrimenkul danışmanlığı yapan Guy MEDD, “çok heyecan verici bir proje” olarak nitelediği Golfkent’i görmek ve bilgi almak için TURYAP’ın misafiri olarak Ankara’ya gelecek.

Turyap Golfkent nerede?

1 milyon 260 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Turyap Golfkent nerede sorusuna Ankara Yenimahalle bölgesi cevabı veriliyor. Turyap projesi olarak inşa edilen projede 2 bin 640 adet daire bulunuyor...

Medd Golfkent projesi ziyareti Haberi

Medd Golfkent projesi ziyareti

Londra’da kurulu ofisiyle birçok uluslararası firmaya, üst düzey yöneticilere, kraliyet ailelerine gayrimenkul alım ve yatırım danışmanlığı yapan Guy MEDD, Ankara’da Golfkent projesini ziyaret etti. MEDD, Golfkent’in, başkent Ankara’nın uluslararası kimliğine yakışan bir proje olduğunu söyledi.


Fortune 500 firmalarına, kraliyet ailelerine danışmanlık yapan, gayrimenkul sektörünün çok yakından takip ettiği ödül programı International Property Awards’ın jüri üyelerinden biri olan Guy MEDD, 17-19 Haziran günlerinde İstanbul ve Ankara’da TURYAP yetkilileriyle Golfkent’i görüştü.


İlk kez geldiği İstanbul ve Ankara’dan etkilendiğini vurgulayan MEDD, “oldukça farklı” olarak nitelediği Golfkent projesi için TURYAP’ın İstanbul’daki genel müdürlüğünde, projenin mimari konsepti ve yatırım boyutları ile ilgili bilgi aldı. Projenin mimarı Bünyamin Derman’ın yaptığı sunumu da dikkatle dinleyen MEDD, projeyi, daha önce incelediği, gezdiği dünyanın dört bir yanındaki değerli projeler ile...