03 / 10 / 2024

mediamarkt xiaomi elektrikli scooter fiyatları

mediamarkt xiaomi elektrikli scooter fiyatları

Sokaklarda ve caddelerde neredeyse her gün karşılaştığımız elektrikli scooterlar MediaMarkt'ta satışa çıktı! Peki, MediaMarkt'da hangi elektrikli scooterlar satılıyor? Elektrikli scooter fiyatları ne kadar? İşte 16 Temmuz 2022 fiyat listesi... 

Philips HD9870/20 Premium Airfryer, MediaMarkt’ta uygun fiyatla satışta!

Son dönemlerin gözde elektrikli ev aletlerinden olan airfryer, artık her evde kendine yer bulmaya başladı. MediaMarkt da bu kapsamda, Philips HD9870/20 Premium Airfryer’ı cazip fiyatla satışa çıkardı.

MediaMarkt'tan son dakika Babalar Günü müjdesi! Scooterlarda sepette yüzde 10 indirim! 14 Haziran 2023 fiyat listesi!

MediaMarkt Web Özelinde Seçili Scooterlarda Sepette yüzde 10 İndirim Fırsatı! Elektrikli scooter tutkunları için kaçırılmayacak fırsat. GIDDY, ONVO, XIAOMI, LAND ROVER, NAUTICA, SEGWAY, SMARTMI ve SOULTECH markalarında yüzde 10 indirim! Peki, bu ürünler ne kadar? İşte 14 Haziran 2023 fiyat listesi!.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya şok eden çılgın indirim! Carrefoursa, Migros, BİM ve A101'den sonra şimdi Teknosa'da!

Teknosa'da şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, bütçe dostu bir fiyatla indirimli olarak satışta! Ürün öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, BİM, MediaMarkt Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürüldü ve daha sonra Hepsiburada'da da bulunabilir hale geldi.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro MediaMarkt'ta gelerek ikinci bayram yaşattı! Görmeyen duymayan kalmasın!

MediaMarkt'ta şu anda uygun fiyatlı olarak satılan Xiaomi Redmi Note 11 Pro modeli, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros ve Hepsiburada gibi mağazalarda piyasaya sürüldü ve daha sonra Vatan Bilgisayar da bu cihazı satışa sunmaya başladı.

MediaMarkt'tan bayram sürprizi! Xiaomi Redmi Note 11 Pro'dan sonra Redmi 10'da flaş indirim!

MediaMarkt, Xiaomi Redmi 10 akıllı telefonlarını internet sitesi üzerinden "Mağazadan Teslim Al" seçeneğiyle satın alan müşterilere indirim sağlıyor.

MediaMarkt’tan 'Bayram Temizliği' kampanyası! İşte indirimli ürünler... 14 Nisan 2023 fiyat listesi 

Ramazan bayramına özel 'Bayram Temizliği' kampanyası başlatan MediaMarkt, 17 Nisan'a kadar birçok markaya ait çeşitli elektrikli süpürge modelleri ve hava temizleyicide geçerli indirim fırsatı sunuyor. Peki, MediaMarkt'ta elektrikli süpürgeler ne kadar?

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya karşı konulamaz dev indirim! A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt'ta!

Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt'ta şimdi bütçe dostu bir fiyata Xiaomi Redmi Note 11 Pro indirimle satışta! Ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros gibi marketlerde satıştaydı.

Xiaomi Redmi Note 11 şok eden çılgın indirim! BİM, Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar'da!

Vatan Bilgisayar, bütçe dostu Xiaomi Redmi Note 11 için şu anda indirimli bir fiyat sunuyor. Ürün ilk olarak indirimli şekilde A101, Carrefoursa, Migros'ta piyasaya sürüldü ve daha sonra MediaMarkt'ta satışa sunuldu.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya çılgın indirim! Carrefoursa, Migros, A101, Vatan Bilgisayar'dan sonra MediaMarkt'ta!

MediaMarkt'ta şu anda indirimli fiyatla bütçe dostu Xiaomi Redmi Note 11 Pro satışta! Ürün öncelikle A101, Carrefoursa, Migros ve Hepsiburada gibi mağazalarda piyasaya sürüldü ve daha sonra Vatan Bilgisayar da dahil oldu.

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra duyuruldu! Fiyatı belli oldu mu?

Xiaomi Elektrikli Scooter 4 Ultra duyuruldu. Çift süspansiyon sistemi ve büyük tekerlekleri ile bu scooter'ı öne çıkaran nedir? İşte ayrıntılar...

Xiaomi Mi 11T Pro'nun fiyatı MediaMarkt'ta birden düştü! 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler teknoloji marketlerinden MediaMarkt, son dakika müjdesini verdi! Xiaomi Mi 11T Pro'nun fiyatını indirim yaptı. İşte 26 Şubat 2023 Xiaomi Mi 11T Pro özellikleri ve fiyat listesi...

Xiaomi Mi 11T Pro'nun fiyatı MediaMarkt'ta şaak diye düştü! 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler teknoloji marketlerinden MediaMarkt, son dakika müjdesini verdi! Xiaomi Mi 11T Pro'nun fiyatını indirim yaptı. İşte 18 Şubat 2023 Xiaomi Mi 11T Pro özellikleri ve fiyat listesi...

Xiaomi Akıllı Elektrikli Isıtıcı'da kaçırılmayacak indirim fırsatı ! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Tasarımıyla dikkat çeken özellikleri ile bulunduğu ortamı sıcak tutan Xiaomi Akıllı Elektrikli Isıtıcı  boyunun küçük olması sayesinde enerjiden tasarruf edilmesini sağlıyor. Ayrıca wifi özelliği bulunuyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

mediamarkt xiaomi elektrikli scooter fiyatları Haberi

mediamarkt xiaomi elektrikli scooter fiyatları

Sokaklarda ve caddelerde neredeyse her gün karşılaştığımız elektrikli scooterlar MediaMarkt'ta satışa çıktı! MediaMarkt, trafik derdine son veren birbirinden eşsiz elektrikli scooterları satışa çıkardı. Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde trafikten kaçmak için birebir olarak görülen elektirikli scooterların MediaMarkt'taki fiyatları merak konusu oldu.

Peki, MediaMarkt'da hangi elektrikli scooterlar satılıyor? Elektrikli scooter fiyatları ne kadar? İşte 16 Temmuz 2022 fiyat listesi... 

MEDİAMARKT ELEKTRİKLİ BİSİKLET 16 TEMMUZ 2022 FİYAT LİSTESİ

1-SEGWAY Ninebot KickScooter MAX G30E II Siyah

Ürün Tipi: Elektrikli Scooter  Maksimum Menzil: 65 km  Maksimum güç: 350 W  Tekerlek Çapı (inç): 10 inç  Batarya Tipi: Hayır  Şarj Süresi: 6 Fiyatı: 19 bin 999 lira

2-SEGWAY Ninebot KickScooter E25E Siyah

Ürün Tipi: Elektrikli  Scooter Maksimum Menzil: 25 km  Maksimum güç:...