01 / 05 / 2024

Mega Atılım İnşaat Yapı adres

Mega Atılım İnşaat Yapı adres

Mega Atılım İnşaat Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Eyin tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta Şişli, Topağacı Ihlamur Yolu'nda kuruldu.

Emlak Katılım'ın aktif büyüklüğü 151 milyar Türk Lirası olarak gerçekleşti

Emlak Katılım’ın, 2023 yılının üçüncü çeyreğinde aktif büyüklüğü 150,7 milyar TL olurken ülke ekonomisine sağladığı katkı 71,2 milyar TL olarak gerçekleşti. İşte haberin ayrıtntıları...

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

2012'den bugüne 2 milyon 200 bin bağımsız bölüm dönüştü! 400 bin bağımsız bölümün dönüşümü de sürüyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'de 2012 yılından bu yana 2 milyon 200 bin bağımsız bölümün dönüşümünü tamamladıklarına dikkat çekti. İşte Bakan Özhaseki'nin o son dakika açıklaması...

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Vinç Ve Platform Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Alkan ve Kalender Ernur ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşası tam gaz! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini söyledi.

İş GYO Profilo AVM'deki 60 bağımsız bölümün değerini açıkladı!

İş GYO tarafından Profilo AVM için 21 Haziran 2023 tarihinde hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı. Peki Profilo AVM'deki 60 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacak! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Keskin tarafından kuruldu.

Atılım Üniversitesi Öğretim Üyesi alıyor! Akademisyenler ve akademisyen adayları kaçırmasın!

Atılım Üniversitesi Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. Akademisyenler ve akademisyen adayları bu ilanı araştırıyor. İşte kadro dağılımı ve detaylar…

Next Level İstanbul'daki 205 bağımsız bölümün ruhsatı alındı! 8.1 milyar TL'lik proje başlıyor!

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Next Level İstanbul'daki 205 bağımsız bölümün ruhsatı alındı.

Innovia 2 projesindeki 48 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Yeşil GYO'nun İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Esenyurt Mahallesi, 2947 Ada 64 – 65 – 66 – 68 – 69 – 70 nolu Parsellerde yükselen Innovia 2 projesindeki 48 adet bağımsız bölümün 2022 değeri belli oldu. İşte o rakam...

Innovia 3'teki 52 adet bağımsız bölümün değeri açıklandı!

Yeşil GYO, İnnovia 3 projesinde yer alan 52 adet bağımsız bölümün değerini açıkladı. Peki Innovia 3 projesinde yer alan 52 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Mega Atılım İnşaat Yapı adres Haberi

Mega Atılım İnşaat Yapı adres

Mega Atılım İnşaat Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Eyin tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta kuruldu. 


Mega Atılım İnşaat Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...