09 / 05 / 2024

Mega Dönüşüm Proje İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi

Mega Dönüşüm Proje İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi

Mega Dönüşüm Proje İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi, Mehmet Sadık Yüzügüldü tarafından 70 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta Eyüp, Nişanca Mahallesi, Babahaydar Caddesi'nde kuruldu.

İstanbul'da kentsel dönüşüm toplantısı: Mega kentte kaybedecek 1 dakika yok!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da gerçekleştirilen kentsel dönüşüm toplantısında önemli açıklamalarda bulundu ve mega kentte kaybedecek 1 dakikanın bile olmadığını belirtti. İşte Özhaseki'nin o açıklaması...

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

İBB İmar Daire Başkanlığı açıkladı: İstanbul'daki 164 bin hektarlık alanda kentsel dönüşüm var!

İBB İmar Daire Başkanlığı yaptığı açıklamada İstanbul’un her iki yakasında yer alan 15 ilçede toplam 164 bin 58 hektar alanı kapsayan 21 proje alanında kentsel dönüşüm proje çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı tanıtıldı! 6 yeni proje de yolda! 

Ümraniye'de yapımı devam eden Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından tanıtıldı. Yıldırım, 6 yeni kentsel projesini de açıkladı. İşte ayrıntılar...

Tuzla'da kentsel dönüşüm için 10 farklı proje seçeneği!

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada Tuzla'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında kar amacı gütmeden vatandaşlara yardımcı olduklarına değinerek, "Arkadaşlarımız bazı sitelere 10 tane proje çiziyor." dedi.

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Demir Han Tuncer, Muhsin Marangoz ve Murat Emrehan Gökçen ortaklığında kuruldu.

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Fenercioğlu tarafından kuruldu.

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ergül Dönüşüm İnşaat Proje Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Muhammed Emre Ergül tarafından kuruldu.

İstanbul'da 6.500 konutluk dev kentsel dönüşüm start aldı! Mega kent için tarihi gün!

Mega kent İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde toplamda 6 bin 500 konutu ilgilendiren kentsel dönüşüm projesi için düğmeye basıldı. İşte Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

İzmir'deki ‘mega dönüşüm’ projesi mahkemeden 10'uncu kez ret yedi!

İzmir’de 11 sene önce başlatılan ve ısrarından vazgeçmeyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Karabağlar'da 16 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesini mahkeme 10'uncu kez iptal etti!

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vega Kentsel Dönüşüm Proje Ve Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Aybüke Kaygusuz Okucu ve Sümeyye Kaya ortaklığında kuruldu.

Geosta Dönüşüm Proje Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geosta Dönüşüm Proje Mühendislik Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Yılmaz tarafından kuruldu.

İzmit Cedit'te kentsel dönüşüm için uzlaşma başladı! 

Kocaeli İzmit'te hayata geçirilen Cedit kentsel dönüşüm projesi uzlaşı süreci başladı. Hak sahipleri Kadıköy Mahallesi’nde yer alan Büyükşehir Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Proje Ofisi'nde personellerden bilgi almaya başladı. 

Mega Dönüşüm Proje İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi Haberi

Mega Dönüşüm Proje İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi

Mega Dönüşüm Proje İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi, Mehmet Sadık Yüzügüldü tarafından 70 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta kuruldu. 


Mega Dönüşüm Proje İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Mega Dönüşüm Proje İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Limited Şirketi adres: Eyüp, Nişanca Mahallesi, Babahaydar Caddesi,...