29 / 07 / 2024

mega hastaneler

mega hastaneler

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘9 yıllık hayalim’ dediği şehir hastanelerine bir yenisi daha ekleniyor. Sancaktepe’de içinde ambulans uçakların ineceği havaalanı olan hastane inşa ediliyor

Bağcılar'daki Medipol Mega Üniversite Hastanesi'nin yüksekliği 112 metre oldu!

İBB tarafından 100 metre yükseklik sınırı koyulan Medipol Üniversitesi’ne bağlı Bağcılar Medipol Mega Hastaneler Kompleksi’nde yükseklik 112 metreye ulaştı...

2016 mega projelerin yılı olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 2016'nın Türkiye'nin mega projelerinin bir kısmının tamamlanıp hayata geçirileceği, meyvelerinin alınacağı bir yıl olacağını söyledi.

MS Mega Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MS Mega Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sara Bener, Bayram Türkmen, Kasım Bener, Ramazan Coşkun ortaklığıyla 10 milyon TL sermaye ile 30 Mart'ta Kartal'ta kuruldu.

Kahramanmaraş'ta 'Mega Yapılar ve Kentsel Dönüşüm' konferansı yapıldı!

KAHRAMANMARAŞ Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü ve Öğrenci Konseyi tarafından 'Mega Yapılar ve Kentsel Dönüşüm' konulu konferans düzenlendi. Sağlam, bir mühendisin doğanın kurallarını çok iyi bilmesinin gerekliliğini önemle vurguladı.

MIPIM'in gündemi İstanbul ve mega projeler oldu!

Fransa'daki emlak fuarı MİPİM'de İstanbul ve mega projeler gündem oldu. 3'üncü havalimanından 3'üncü köprüye, Kanal İstanbul'dan Büyük İstanbul Tüneli'ne dev projeler gıpta ile izleniyor...

MIPIM'de mega proje kavramı konuşuldu!

‘Türkiye’deki mega projelere mimari bakış’ başlığında ilk gün gerçekleştirilen panelde mimarlar ‘mega proje’ kavramını tartıştı.Prof. Dr. Celal Abdi Güzer, Enis Öncüoğlu, Murat Tabanlıoğlu, Murat Kader, imza attıkları uluslararası projeleri ile sahnedeydi

Kamu bankaları mega projelerde öne çıktı!

"Kamu bankaları görev zararı etti" cümlesinin dillerden düşmediği dönemler tarih sayfalarında kalırken, 2002 yılından bu yana kamu bankaları açıkladıkları rekor karlar, aktif toplam ve mega projelere verdikleri finansman desteği ile gündeme geliyor...

Naci Ağbal: AK Parti demek mega proje demek!

Bakan Ağbal, ‘’Marmara Projesi boğaz açısından önemli bir proje. Yavuz Sultan Selim projesini, Marmaray projesini bitirmişiz. Avrasya Tüneli dünyada bir ilk. AK Parti demek mega proje demek, mega proje demek AK Parti demek. " dedi.

Ömer Yüngül: Gayrimenkulde mega projeler yapacağız!

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, "Yeni projeler bu yıl devreye girmez. Daha uzun vadeli düşünüyoruz. Biz alım satım yapmak değil, mega projeler geliştireceğiz. Bu tür projeleri geliştirmek nereden baksanız 3-4 yıl sürüyor. " dedi.

3. havalimanı MIPIM Mega Proje Ödülü’ne aday oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM’de sahibini bulacak ‘Geleceğin En İyi Mega Projesi Ödülü’nde, jüri önerisiyle kısa listeye kaldı.

İstanbul'daki mega projeler 2019'a yetişecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; yapımı devam eden mega projeleri ve Marmaray'a bağlantılı olarak metro çalışmaları, karayolu, raylı sistemler, teleferik, yeni meydanlar ve kültür merkezlerini 2019'a yetiştirmek için çalışmalarını hızlandırdı.

İstanbul, Avrupa'nın 4 mega şehri arasına girdi!

İstanbul, gayrimenkul hizmetlerinde ve yatırım yönetiminde global danışmanlık hizmetleri sunan JLL'nin hazırladığı "Dünya Sahnesinde İstanbul" başlıklı rapora göre, Avrupa'nın 4 mega şehri arasına girdi.

Mega Cıty İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Cıty İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Enes Yerdelen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 75 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

mega hastaneler Haberi

mega hastaneler

İstanbul mega hastanelere ev sahipliği yapacak. İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu, 1 milyar TL’ye mal olacak ve 2015’in sonuna doğru açılması düşünülen İkitelli Sağlık Kampüsü’nden sonra, İstanbul’a yapılacak ikinci şehir hastanesinin de Sancaktepe’de inşaa edileceği müjdesini verdi. Sancaktepe’de açılacak ikinci şehir hastanesiyle ilgili konuşan Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu, “Sancaktepe’de askeriyeye ait 4 milyon metrekarelik bir arazi bu iş için uygun bulundu. Görüşmelerde son aşamaya gelindi. Şimdi Milli Emlak’ın GenelKurmay’a  başka bir yer göstermesini bekliyoruz”...