03 / 05 / 2024

mega projeler zamanında tamamlanacak mı

mega projeler zamanında tamamlanacak mı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Projelerimizde herhangi bir aksama yok. Bütün büyük projelerimizi takvimlerimize uygun, hatta mümkünse daha da erken bitirmenin gayreti içindeyiz." dedi.

Dekar Şehirbahçe’nin 1. etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir’de inşa edilen Dekar Şehirbahçe’nin 1. etap teslimleri zamanında başladı. İşte Dekar Şehirbahçe projesinin detayları...

Hyundai i20 fiyatları fırladı! Zamanında almayan şimdi bin pişman! İşte 3 Ağustos 2023 Hyundai i20 fiyat listesi

Hyundai i20'ye Ağustos zammı geldi. Hyundai i20 fiyatları resmen fırladı. Zamanında almayan şimdi bin pişman olacak. Peki Hyundai i20 20 Temmuz kampanyalı fiyat listesi ne? İşte 3 Ağustos 2023 Hyundai i20 fiyat listesi...

Türkiye’nin mega projeleri açılış için gün sayıyor! Bakan tek tek açıkladı: Hangi projelerde sona gelindi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan mega projeler hakkında son dakika açıklaması geldi. Projeler hayata geçirildiğinde ulaşım üst sıralara taşınacak. 

İspanya'da her 100 aileden 8'i ev ipoteğini veya kirasını zamanında ödeyemiyor!

İspanya'da her 100 aileden 8'inin ev ipoteğini veya kirasını zamanında ödeyemediği, 10 çocuktan 3'ünün de sağlıksız ev koşullarında yaşamını sürdürdüğü belirtildi.

Konut sitesi aidatları zamanında ödenmezse ne olur?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında konut sitesi aidatlarını kaleme aldı. Peki konut sitesi aidatları zamanında ödenmezse ne olur?

Aidatlar zamanında ödenmezse ne olur? 

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında konut sitelerindeki aidatların zamanında ödenmemesi durumunda ne olacağını kaleme aldı.

Evergrande üçüncü tur tahvil ödemesini zamanında yapamadı!

Ağır borç yükü altında olan Çinli gayrimenkul şirketi Evergrande Group üç haftada üçüncü tur tahvil kupon ödemelerini zamanında gerçekleştiremedi.

Site aidatı zamanında ödenmezse ne olur?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında "Site aidatları zamanında ödenmezse ne olur?" sorusuna yanıt verdi.

Kirasını zamanında ödemeyen kiracıya faiz şoku!

Kiracı tarafından mülk sahibine ödenmesi gereken kira bedelinin zamanında ödenmemesi veya eksik ödenmesi sonucunda kira kaybı tutarına bağlı olarak yasal faiz tahsis ediliyor...

Moskova'da inşaat sektörü safra döktü: Zamanında teslim edilen projeler arttı!

Moskova’da kriz döneminde faaliyetleri “şüpheli” sınıfına sokulan inşaat şirketlerinin çoğunun pazardan silindiği, böylece zamanında teslim edilen konut projelerinin oranının yükseldiği açıklandı. 

İşte Türkiye'nin mega projeleri!

Türkiye'de 2023 vizyonu kapsamında mega projeler hayata geçirildi. O projeler, gündeme damga vurdu. İşte o projeler... 

Mega projeler için Finansman Fonu kurulacak!

Meclis’te görüşmeleri süren ve Bankacılık Kanunu’nda yeni düzenlemeler öngören kanun tasarısına göre, mega projelerin finansmanında sermaye piyasaları kullanılacak.

Nurettin Canikli: Mega projeler olmazsa ilerleme olmaz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Canikli,"Şehirleri geliştirecek ve kalkındıracak olan günlük işlerin yürütülmesiyle ilgili hizmetler değildir büyük projelerdir, mega projelerdir. Mega projeler olmazsa ilerleme olmaz" dedi...

mega projeler zamanında tamamlanacak mı Haberi

mega projeler zamanında tamamlanacak mı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor.


Bakan Arslan, "Projelerimizde herhangi bir aksama yok. Bütün büyük projelerimizi takvimlerimize uygun, hatta mümkünse daha da erken bitirmenin gayreti içindeyiz. Bu, büyüyen, güçlenen Türkiye'nin 2023 hedeflerine ve sonraki hedeflerine sağlıklı yürümesini getirecek." dedi.


'Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçişler dolarla olmayacak'

Yavuz Sultan Selim Köprüsü araç geçiş ücretine ilişkin Arslan, "Proje, uluslararasıdır ve bu yüzden ihaleye çıkarken dolar bazlı çıkılmak zorunda. Burada 1 Ocak tarihli dolar kuru esas alınacak ve Türk lirasına çevrilecek. İnsanlarımız buradan dolarla geçmeyecekler, sadece hesaplama dolar bazlı. Şu anda, köprüden otomobiller 9 lira 90 kuruşa, kamyonlar ise 21 lira 29 kuruşa geçebilecek. Bu rakam sene sonuna kadar geçerli olacak."


'Haydarpaşa Garı hizmet vermeye devam...