06 / 05 / 2024

mega projelerin son durumu

mega projelerin son durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye tamamlanan, inşası süren, başlanacak olan projelerle hedeflerine adım adım ilerliyor." dedi.

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar'da son dakika gelişmesi! 

Emlak Konut GYO'nun Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar projesinde son dakika gelişmeleri yaşandı. Projelerin kısmi kesin kabulü ve kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Pier Çeşme'de son 10 daire fırsatı! Kasım sonunda teslim!

Mega İnşaat tarafından Ege'nin yükselen yıldızı Sakızlıkoy mevkiinde yükselen Pier Çeşme projesinde son 10 dairenin satışı devam ediyor. Peki Pier Çeşme'de daire fiyatları ne kadar? Pier Çeşme'de hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Pier Çeşme ile ilgili detaylar...

Dünya genelinde 2 trilyon dolarlık mega projenin yapım aşaması devam ediyor!

Dünya genelinde inşası devam eden mega projelerin toplam maliyeti 2 trilyon doların üzerinde.  Bu projelerin büyük bir kısmı Körfez ülkelerinde inşa ediliyor. 

Türkiye’nin mega projeleri açılış için gün sayıyor! Bakan tek tek açıkladı: Hangi projelerde sona gelindi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan mega projeler hakkında son dakika açıklaması geldi. Projeler hayata geçirildiğinde ulaşım üst sıralara taşınacak. 

Herkesin merak ettiği mega bilezik fiyatları ne kadar? İşte Koçak mega bilezik 9 Kasım 2022 fiyat listesi 

Mega bilezik diğer adı ile kalın bileziklerin fiyatları herkes tarafından merak ediliyor. Son zamanların en çok tercih edilen bilezikleri olan mega bilezik fiyatları ne kadar? İşe Koçak mega bilezik 9 Kasım 2022 fiyat listesi. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ve Aydınlık Evler'de son durum ne?

KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler ve Aydınlık Evler'de son durum ne? İşte projelerin şantiyelerinden son dakika detayları...

Çin’de mortgage boykotu büyüyor! İşte son dakika gelişmeleri!

Çin'de gayrimenkul projelerin tamamlanmamasını protesto eden konut müşterilerinin başlatmış olduğu git gide boykot büyüyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, son olarak ödemelerini alamayan tedarikçiler de emlak şirketlerini boykot etmeye başladı.

TOKİ'den İstanbul'a 15 bin konut ve ticari ünite geliyor! Milyonlara son dakika müjdesi! Resmen açıklandı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, afet konutları ile ilgili olarak yaptığı son dakika açıklamasında mega kent İstanbul'da 12 bin 73 konut ve ticari ünitenin inşaatı devam ettiğini yaklaşık 15 bin konut ve ticari ünitenin proje çalışmalarının da sürdüğünü söyledi. İşte detaylar...

Arazi fiyatlarına 1915 Çanakkale Köprüsü dopingi! İşte en çok artış yaşanan yerler...

Türkiye'de son senelerde hayata geçirilen mega projelerin arasında yer alan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde sona yaklaşıldı. Köprü, Çanakkale bölgesindeki gayrimenkul fiyatlarını uçurdu. Artış en çok arazilerde göze çarpıyor...

Kanal İstanbul mega projelerin yeni örneği!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Burhanettin Duran bugünkü köşesinde Kanal İstanbul'u kaleme aldı. 

KİPTAŞ İstanbul projelerinde son durum!

Bir radyo programına katılan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'da devam eden projelerin son durumu hakkında bilgi verdi.

Mega projeler için Finansman Fonu kurulacak!

Meclis’te görüşmeleri süren ve Bankacılık Kanunu’nda yeni düzenlemeler öngören kanun tasarısına göre, mega projelerin finansmanında sermaye piyasaları kullanılacak.

Trabzon projelerinde son durum ne?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu devraldıkları projelerin geldiği son durumla ilgili açıklamalar yaptı. İşte Zorluoğlu'nun o açıklamaları...

mega projelerin son durumu Haberi

mega projelerin son durumu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Otoyol ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, konukları selamlayarak, açılışı yapılan köprünün ve otoyolun İstanbul'a, ülkeye, millete, Avrupa ve Asya kıtalarına, tüm insanlığa hayırlı olmasını diledi.


Köprünün projesinin hazırlanmasından inşasına kadar tüm aşamalarında emeği geçen bakanları, bürokratları, yüklenici firmaları, mühendisleri ve işçileri tebrik eden Erdoğan, bu süreçte 3 başbakan ve bir de 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile çalıştıklarını, temeli Gül ile birlikte attıklarını söyledi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisinin o zaman Başbakan, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı'nın da Başbakan Binali Yıldırım olduğunu anımsatarak, büyük bir coşkuyla temel atıldığını anlattı.


Dalga geçenler, istihza edenler ve "Yaptırmayacağız" diyenlerin olduğunu dile getiren Erdoğan, buralara gelip gösteriler yapıldığını, ancak kendilerinin "Bu yoldan dönmek yok, yapacağız." dediklerini kaydetti.


"Avrasya Tüneli...