02 / 05 / 2024

Mehmail Okumuş

Mehmail Okumuş

Bileşke Teknik Yalıtım Çözümleri İnşaat Sanayi Müteahhitlik Otomotiv Gıda Tur.İç ve Dış Tic.Limited Şti., Mehmail Okumuş tarafından 200 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Bir zamanlar bir ailenin tek maaşla bir evi ve bir arabası olabilirken şimdi ne değişti?

Burç Okumuş, resmi sosyal medya hesabı üzerinden 'Bir zamanlar bir ailenin tek maaşla bir evi ve bir arabası olabilirken şimdi ne değişti' sorusunun yanıtı ile ilgili teorilerini paylaştı. İşte Burç Okumuş'un o paylaşımı...

Herkes emlakçılık yapabilir mi? Emlakçı olmak için ne yapmak gerekir?

Emlakçılık kanunun çıkmasıyla birlikte, emlakçı olma süreçleri ve şartları düzenlenmiştir. Peki artık herkes emlakçı olabilecek mi? Emlakçı olmak için üniversite okumuş olmak şart mı? Emlakçılık sertifikası nedir? İşte emlakçı olmak isteyenler için tüm cevaplar haberin devamında…

Mays Group İnşaat Makine Demir Çelik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mays Group İnşaat Makine Demir Çelik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Kurt, Murat Okumuş, Serhat Demir ve Yunus Tekdemir ortaklığında kuruldu.

Sezen Okumuş Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sezen Okumuş Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sezen Okumuş tarafından kuruldu.

Rus oligark Abramoviç, Feyyaz Tokar Yalısı’nı kiraladı!

Ünlü Rus oligark Roman Abramoviç'in, 2012'de Ahmet Okumuş tarafından 25 milyon dolar bedelle satın alınan yalıyı yaklaşık 50 bin dolara kiraladığı gündeme geldi. İşte ayrıntılar... 

Akaryakıt satışlarında yeni dönem!

PÜİS Başkanı İmran Okumuş, akaryakıt bayilerinin satış fiyatı ne olursa olsun aynı kârı elde etmelerini içeren sistemin değişeceğini duyurdu. Okumuş, uzun süredir bu durumdan şikayetçi olan bayilerin sistem değişikliğine ilişkin talebinin kabul gördüğünü ifade etti.

Okumuş Hafriyat Ve Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okumuş Hafriyat Ve Yıkım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bahtiyar Çelikdaş ve Muzaffer Okumuş ortaklığında kuruldu.

Tripod Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tripod Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Arda Yahşi, Umut Gültekin ve Zeynep Okumuş Bulut ortaklığında kuruldu.

Adalar’da plan yapma ve onaylama yetkisinin İBB'den alınmasına tepki!

Adalar’da plan yapma ve onaylama yetkisinin İBB'den alınmasına İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün tepki gösterdi. Konuya ilişkin, Çevre hukuku alanında çalışan Avukat Yakup Okumuşoğlu ve TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Esin Köymen de konuştu.

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi  100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Okumuş ve  İsmet Okumuş tarafından açıldı.

Nies Grup İnşaat Tekstil Temizlik Ve Hırdavat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Nies Grup İnşaat Tekstil Temizlik Ve Hırdavat Sanayi Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Münir Okumuş tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşümde buna dikkat!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Necmi Okumuş, kentsel dönüşüm süreci ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Rene İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rene İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nesim Yerlikaya, Resül Okumuş, Serdar Aksu ve Şefik Okumuş ortaklığında kuruldu.

Mehmail Okumuş Haberi

Mehmail Okumuş

Bileşke Teknik Yalıtım Çözümleri İnşaat Sanayi Müteahhitlik Otomotiv Gıda Tur.İç ve Dış Tic.Limited Şti., Mehmail Okumuş tarafından 200 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu. 


Bileşke Teknik Yalıtım Çözümleri İnşaat Sanayi Müteahhitlik Otomotiv Gıda Tur.İç ve Dış Tic.Limited Şti. iş konusu; İZOLASYON VE YALITIM MALZEMELERİ a. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak. b. Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. c. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. d. Yer altı yapıları, köprü, rafineri, viyadük, sanat yapıları, binaların toprak altı kısımlarının su ve ısı yalıtım işlerini yapmak. e. Konut, alışveriş merkezi, fabrika, rafineri, atölye, otel, hastane, spor kompleksi ve benzeri yapıların...