18 / 05 / 2024

Mehmet Ali Çalıkuşu

Mehmet Ali Çalıkuşu

A Palace Turistik İşletmeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Akgöl, Muhammet Mert Alagöz, Fuat Aldemir, Mehmet Ali Çalıkuşu ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın Çeşme'deki oteli 250 milyon euroya satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın Çeşme’deki Zigana isimli Oteli 250 milyon euroya satılıyor.

Mehmet Ali Akben kimdir? Mehmet Ali Akben ne iş yapıyor?

Vakıf Katılım’ın 31 Ekim 2023 tarihinde yaptığı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Mehmet Ali Akben, kurumun Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak getirildi. Mehmet Ali Akben kaç yaşında? Eğitim durumu nedir? İşte haberin ayrıntıları...

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Mehmet Tara ne iş yapıyor? Hangi alanlarda çalıştı?

Mehmet Tara kimdir? Hangi projelerde çalıştı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Tara’nın biyografisi...

Ali Rıza Akbaş kimdir? Hangi ülkede genel müdür olarak çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Ali Rıza Akbaş nerede doğdu? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Ali Rıza Akbaş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mehmet Ak Şekerbank’ta hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Mehmet Ak kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Şekerbank’ta hangi alanlarda görev aldı? Şeker GYO’da ne zamandan beri ve hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Ak’ın biyografisi...

Sadık Küçükkınacı nerede okudu? Nerede genel sekreter olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Sadık Küçükkınacı kimdir? Nereden mezun oldu? Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası’ndan hangi görevi yürüttü? Hangi holdingde yönetici olarak çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Sadık Küçükkınacı ile ilgili merak edilenler...

Mehmet Şencan iş hayatına ne zaman başladı? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi şirkette görev alıyor?

Mehmet Şencan kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nerelerde çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? İşte Mehmet Şencan ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

Doğal gaz faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! 31 Mayıs’a kadar vaktiniz var!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen doğal gaz faturalarına ilişkin gelişmeler yaşanmaya devam ederken doğal gaz faturası ödeyen milyonlarca insanı ilgilendiren çok önemli gelişme açıklandı.

Aile Bakanlığı 7 ilde KPSS şartlı ve şartsız personel alımı yapacak! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

İş arayanlara güzel haber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından geldi. Bakanlık tam 7 kent için personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan rekor sayıda personel alımı! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın, "Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Uygulamalarında Sözleşmeli Personel Çalıştırılması" esaslarında düzenlemeye gidildi. Bu çerçevede 895 personel alımı gerçekleştirileceği duyuruldu.

Mehmet Ali Çalıkuşu Haberi

Mehmet Ali Çalıkuşu

A Palace Turistik İşletmeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Akgöl, Muhammet Mert Alagöz, Fuat Aldemir, Mehmet Ali Çalıkuşu ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.


A Palace Turistik İşletmeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Şirket yurt içinde ve yurt dışında her nevi turizm hizmetleri sağlamak amacı ile,turizm işletmeciliği yapmak, apart konaklama dinlenme evleri,gayrimenkul,bina işletmeciliği ve de otel,motel,kamping,pansiyon,tatil köyü,komple turistik tesisleri işletmeciliği yapmak,yaptırmak,işletmek,kiralamak,kiraya vermek ve gerekli olan hava, deniz, kara taşımacılığı ve transfer işlemlerini yapmak veya yaptırmak.Seyahat acenteleri kurabilir,işletebilir,devir edebilir ve devir alabilir,daha önce kurulmuş acenteliklerin şubelerini kurabilir,işletebilir,iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir,her nevi gezi turları düzenleyebilir,başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir,bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir,yolcu taşımacılığı,tur ve...