02 / 05 / 2024

Mehmet Ateşpare ölüm

Mehmet Ateşpare ölüm

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Üniversitesi 1953 yılı öğrencilerinden İnşaat Yüksek Mühendisi Mehmet Ateşpare vefat etti...

Bakan Özhaseki: Türkiye'de 6 milyon bağımsız bölüm risk altında!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Türkiye genelinde 6 milyon bağımsız bölümün risk altında olduğunu söyledi.

İstanbul'da 855 bin bağımsız bölüm dönüştürüldü! Dönüşmesi gereken yaklaşık 600 bin konut daha var!

Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Kentsel dönüşüm projelerine ilişkin bilgi veren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de şimdiye kadar 60 bin, İstanbul'da ise 855 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü söyledi.

2012'den bugüne 2 milyon 200 bin bağımsız bölüm dönüştü! 400 bin bağımsız bölümün dönüşümü de sürüyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'de 2012 yılından bu yana 2 milyon 200 bin bağımsız bölümün dönüşümünü tamamladıklarına dikkat çekti. İşte Bakan Özhaseki'nin o son dakika açıklaması...

Bakanlıktan Hatay'a 309 bin 872 bağımsız bölüm! Teslimler Kasım'da başlayacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremden etkilenen Hatay'da 309 bin 872 bağımsız bölüm hayata geçirildiğini söyledi. 

Bakan Özhaseki açıkladı! Son bir yılda egzoz emisyon ölçümü yaptırmayan yaklaşık 1 milyon araca yaptırım uygulandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, son 1 senede gerçekleştirilen denetimlerde egzoz emisyon ölçümü yaptırmayan yaklaşık 1 milyon araca idari yaptırım uyguladıklarını ifade etti.

İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölüm dönüştü: Bakan açıkladı: 1,5 milyon konut 5 yılda dönüştürülecek! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü ve 5 senede de 1.5 milyon konutu dönüştüreceklerini belirtti. 

Tesis ve site yönetim yazılımı alırken nelere dikkat edilmeli?

Site, iş merkezi, AVM, otel ve hastane gibi binlerce tesiste başarıyla kullanılan çözümler geliştiren Senyonet Yazılım CEO'su Mehmet Yıldızdoğan, pandemi dönemindeki hizmetlerini anlattı...

Mehmet Çolak, Malatya İl Müdürlüğü görevinden alındı!

Mehmet Çolak, 29 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile Malatya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevinden alındı.

Türkiye'de 7.5 milyon adet bağımsız bölümün yenilenmesi gerekiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, "Bakanlık olarak bizim tahminlerimize göre Türkiye çapında 7.5 milyon adet bağımsız bölümün yenilenmesi gerekiyor, depreme dayanıklı hale getirilmesi gerekiyor." dedi.

Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Bahri Kılıç vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nden mezun olan Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Bahri Kılıç vefat etti. Kılıç'ın 1953'lü sınıf arkadaşları taziye ilanı yayınlattı.

Mehmet Sekmen: 2016 kentsel dönüşümde hamle yılımız olacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "2016 yılı bizim kentsel dönüşümde yatırım ve hamle yılımız olacak. Geçen yıl alt yapıda hamle yılıydı, bu sene de kentsel dönüşümde hamle yılı" dedi.

Arviga Mühendislik Ölçüm Muayene Denetim Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arviga Mühendislik Ölçüm Muayene Denetim Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Ergün tarafından 16 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Sultangazi, Zübeyde Hanım Mahallesi'nde kuruldu.

Torunlar GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümünün Yöneticisi Şerife Cabbar oldu!

Mehmet Haluk Yükler tarafından yürütülen ancak emekliliği nedeniyle ayrıldığı Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yatırımcı İlişkileri Bölümünün Yöneticiliğ görevini Şerife Cabbar tarafından vekaleten yürütülecek.

Mehmet Ateşpare ölüm Haberi

Mehmet Ateşpare ölüm
İnşat Yüksek Mühendisi Mehmet Ateşpare vefat etti. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Üniversitesi 1953 yılı sınıf arkadaşları Ateşpare için taziye ilanı...