20 / 05 / 2024

Mehmet Balı

Mehmet Balı

Ulus Gayrimenkul İnşaat Turizm Madencilik Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Balı tarafından 20 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi, Mektupçu Sokak'ta kuruldu.

Moderna Grup Yapı Ve Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Moderna Grup Yapı Ve Reklam Limited Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bal tarafından kuruldu.

Memur emekliye zam ve bayram ikramiyesi sürprizi! Bakan'ın söyledikleri soğuk duş etkisi yarattı

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık, "Kamu çalışanları ve emekliler için temmuz ayını beklemeden, enflasyon farkı ücret, maaş ve aylıklara yansıtılmalıdır." dedi. Yapılan hesaplamalara göre memur ve emekilnin alım gücü 3 ayda bin 800 lira eksildi.

Balıkesir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Balıkesir Zağnos Mehmet Paşa Camisi meydanında düzenlenen törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Balıkesir'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. 

Mehmet Aşık: Balık-ekmek teknelerinin kaldırılacağına inanamıyoruz!

Tarihi Balık-Ekmek Turizm Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Aşık, "Bir hafta önce ihtarname geldi, 1 Kasım'a kadar burayı terk etmemiz için süre verildi. Teknelerin kaldırılacağına hala inanamıyoruz, bence kalkmayacak." diye konuştu...

Zekai Kafaoğlu, Mehmet Özhaseki'den destek istedi!

Balıkesir'e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki Balıkesir Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Mehmet Özhaseki: Balçık alanlar üzerine şehirler kurmuşuz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Son 100 yılda 6 ve üzerinde tam 56 deprem oldu. Son 100 yılda 83 bin kişiyi kaybettik. Mal kaybımız 100 milyar doların üzerinde. Bu gerçekler ortadayken hala zeminine dikkat etmeden, balçık alanlar üzerine şehirler kurmaya devam etmişiz." dedi.

Balıkesir Zeytin OSB'de inşaat ruhsatıları veriliyor!

Balıkesir Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi'de ilk inşaat ruhsatı verildi. Zeytin OSB Müdürü Mehmet Özerdoğan, açıklamalarda bulundu.

Balıkesir SGK binası hizmete açıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile birlikte Balıkesir SGK binasının açılışına katıldı

Balıkesir Reşitbey barajının yarattığı sorunlar mecliste!

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Balıkesir'in Burhaniye ilçesine bağlı Tahtacı Mahallesi'nin Reşitbey barajı projesinden etkilenmesine ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı..

Mehmet Müezzinoğlu'ndan Balıkesir brifingi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir temasları kapsamında Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Ahmet Edip Uğur’la görüşen Müezzinoğlu, belediye projeleriyle ilgili bilgi aldı

Mehmet Müezzinoğlu Balıkesir'de projeleri inceledi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulunarak Başkan Ahmet Edip Uğur ile görüştü.

Balıkesir'deki Paşalimanı Adası'nın 5 sorunu mecliste!

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Balıkesir'in Erdek ilçesine bağlı Paşalimanı Adası'nın sağlık, eğitim, ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çeşme'deki Balıklı Köşk dikkatleri üzerine çekiyor!

Çeşme'de evinin bahçesini 50 metre uzunluğundaki deniz akvaryumu ile çeviren iş adamı Mehmet Ali Gökçeoğlu, buradaki balıkları yaşatmak için 10 yıldır kanallarla denizden su getiriyor.

Mehmet Balı Haberi

Mehmet Balı

Ulus Gayrimenkul İnşaat Turizm Madencilik Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Balı tarafından 20 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi, Mektupçu Sokak'ta kuruldu. 


Ulus Gayrimenkul İnşaat Turizm Madencilik Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak,kiralamak  ve komisyonculuğunu yapmak 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3- Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı , satımı ,kiralaması , pazarlamasını yapmak. 4- Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı , satımı, pazarlamasını yapmak. 5-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,...