10 / 05 / 2024

Mehmet Can Kılınç kimdir

Mehmet Can Kılınç kimdir

İstanbul'un en yeşil alanına sahip Zekeriyaköy, yatırım yapmak isteyenler için ilk sırada yer alıyor. Tek katlı müstakil yapıların yoğun olarak bulunduğu Zekeriyaköy'de markalı konut projelerinde ev kiraları 3 bin liradan başlıyor.

Prof. Dr. Kılıç afetlere karşı uyardı! Şehir planlamacılarının önerileri dinlenmeli, nehir yataklarına ev yapılmamalı!

Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, afetlere karşı şehir plmacılarının önerilerinin dinlenmesi gerektiğini belirterek aksi takdirde çok fazla can ve mal kaybının olacağını açıkladı.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Erdal Kılıç Kimdir?

Erdal Kılıç kimdir? Erdal Kılıç’ın mesleği nedir? Erdal Kılıç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Muci İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muci İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mehmet Can Kılınç tarafından kuruldu.

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Crystal Grup Strafor Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crystal Grup Strafor Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Can Kılınç, Ecevit Özer, Ozan Yıldırım tarafından kuruldu.

Yüksel Mansur Kılınç'tan Emlak Konut GYO'nun ihalelerine ilişkin soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Emlak Konut GYO'nun ihalelerini gündeme taşıdı. Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un cevaplaması istemi ile soru önergesi sundu. 

Klc Kılıç İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Kılıç İnşaat Taahhüt Ticaret Hizmeti Limited Şirketi Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Kılıç tarafından kuruldu.

Paris İklim Anlaşması inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç, Paris İklim Anlaşması ve Yeşil Kalkınma Devrimi’yle ilgili kararları masaya yatırdı. İşte Mehmet Sami Kılıç'ın o açıklamaları...

Mehmet Can Kılınç kimdir Haberi

Mehmet Can Kılınç kimdir

İstanbul'un en yeşil semti Zekeriyaköy şehir içinde olmasına rağmen doğayla barışık bir yaşam vadediyor. Hem deniz hem de orman manzarasına sahip olan Zekeriyaköy'ü fiyatları nedeniyle genellikle Türkiye'nin üst düzey gelir seviyesine sahip zengin kesimi tercih ediyor. Özellikle bahçeli, tek katlı, müstakil villaların bulunması nedeniyle satılık ve kiralık evler daha değerli hale geliyor. 


Zekeriyaköy'de ev kiralan 3 bin 500 dolar ile 12 bin dolar arasında değişiyor. Sitelerde bulunan ortalama 250 metrekarelik daireler ise 2 bin 500 dolar ile 3 bin dolar aralığında kiralanıyor. Satılık daireler ise 600 bin dolardan 3 milyon dolara kadar yükseliyor. 


Markalı konut projelerinde ise ev kiraları 3 bin liradan başlıyor. Satılık evler de 1 milyon 500 bin dolar ile 2 milyon dolar arasında değişen fiyatlara sahip. Zekeriyaköy 15...