09 / 05 / 2024

Mehmet Daniş akp

Mehmet Daniş akp

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan belediye başkan adayları listesine göre Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan adayı olan Mehmet Daniş kimdir? İşte Mehmet Daniş'in biyografi...

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Mabtec Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mabtec Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Pendik'te Mehmet Murat Akpınar tarafından kuruldu.

Mehmet Vejdi Kahraman kimdir?

Mehmet Vejdi Kahraman, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mehmet Vejdi Kahraman kimdir? Mehmet Vejdi Kahraman bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Mehmet Hilmi Güler kimdir?

Mehmet Hilmi Güler, 2019 seçimlerinde AKP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mehmet Hilmi Güler kimdir? Mehmet Hilmi Güler, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mehmet Özhaseki, Çevre ve Şehircilik Bakanı oldu!

AKP’nin Genel Başkanlığına seçilen Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşerek yeni hükümet kabinesini sundu. Yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki oldu.

Ümraniye Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, AKP İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Ümraniye Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu’nun açılışını yaptı.

Mehmet Geldi kimdir?

Harita-Kadastro Mühendisi ve Müteahhit Mehmet Geldi, AKP Giresun Milletvekili Adayı oldu. Peki, Mehmet Geldi kimdir? Mehmet Geldi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mehmet Geldi...

Mehmet Sadık Atay kimdir?

İnşaat Mühendisi Mehmet Sadık Atay, AKP Aydın Milletvekili Adayı oldu. Peki, Mehmet Sadık Atay kimdir? Mehmet Sadık Atay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mehmet Sadık Atay...

Mehmet Özhaseki istifa etti!

AKP Genel Merkezi tarafından Türkiye genelindeki belediye başkanları içinde adaylığına onay çıkan tek başkan olan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’de bu sabah itibarıyla istifasını verdi

Çanakkale Troia Müzesi turizmde bir eşik olacak!

Troia Müzesi'nin, Çanakkale turizminde bir eşik olacağını söyleyen Ak Parti Milletvekili Mehmet Daniş, "Troia Müzesi, kültür turizminin artık sektörel anlamda yapılabileceği anlamına gelen bir proje'' dedi.

Mehmet Çon kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Sağlık Komisyonu Üyesi Mehmet Çon kimdir? Mehmet Çon'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor..

Mehmet Sekmen kimdir?

2014 Yerel Seçimlerinde Erzurum Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Sekmen, 2019 yerel seçimlerinde de AKP adayı olarak gösterildi. Peki, Mehmet Sekmen kimdir?

Hamidiye Tabyaları projesi tanıtıldı!

AK Parti Çanakkale Belediye Başkan adayı Mehmet Daniş, uzun süredir atıl durumda bekleyen Hamidiye Tabyalarını müze ve sosyal alan haline getirecek projesinin tanıtımını, Hamide tabyalarında düzenlenen açık hava toplantısıyla yaptı...

Mehmet Daniş akp Haberi

Mehmet Daniş akp

Mehmet Daniş kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezinde yaptığı seçim işleri bölge grup toplantısında bazı belediye başkan adaylarını açıkladı.


Açıklanan listeye göre Çanakkale Belediye Başkanlığı için Mehmet Daniş’i aday olarak gösterildi. Peki Mehmet Daniş kimdir?


Mehmet Daniş biyografi..

Mehmet Daniş, 2 Ağustos 1971 Çanakkale doğumlu. Babasının adı İbrahim, annesinin adı Ayşe’dir.


Mehmet Daniş; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Çanakkale Barosuna kayıtlı olarak serbest avukatlık yaptı.


Mehmet Daniş 22 ve 23. Dönemde Çanakkale Milletvekili seçildi. 22. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Kâtip Üyeliği görevinde bulundu. Mehmet Daniş 24. Dönemde TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanlığına seçildi.


Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilen Mehmet Daniş, evli ve 3 çocuk babasıdır.


Mehmet Daniş, 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan...