02 / 05 / 2024

Mehmet Dülgeroğlu

Mehmet Dülgeroğlu

Jetgrup Havacılık Ticaret Limited Şirketi, Ali Alper Kurtiş ve Mehmet Dülgeroğlu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Başakşehir, Bahçeşehir II.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Mehmet Dülger Kimdir? Mehmet Dülger nerelidir?

Mehmet Dülger kimdir? Mehmet Dülger’in mesleği nedir? Mehmet Dülger hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Trafik sigortasında devrim gibi bir dönem! O zorunluluk kalkıyor!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Mehmet Akif Eroğlu trafik sigortasına ilişkin önemli bir açıklama yaparak, yeni düzenlemelerin yolda olduğunu, trafik operasyon merkezi kurulacağını ve sigorta şirketlerinin zorunlu olarak teklif vermesinin kaldırılacağını söyledi.

SEDDK Başkanı Trafik Sigortasında yeni dönem başlayacağını belirtti! 'Alt yapımız hazır' diyerek...

SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, milyonlarca araç sahibi için önemli bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre trafik sigortasında yeni dönem başlayacak. İşte detaylar...

Dö Efendioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dö Efendioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Özbek tarafından kuruldu.

Borsadaki düşüşler sonrası ünlü isimden yatırımcıya çok önemli çağrı geldi! Mutlaka okuyun çok şaşıracaksınız!

Borsa İstanbul’da birkaç gündür üst üste yaşanan düşüş, özellikle yeni giren küçük yatırımcıda büyük endişe yaratırken, ekonomist Mehmet Aşçıoğlu’ndan çok önemli uyarı geldi.

Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem! O sürücülere yüzde 50 indirim yapılacak

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, zorunlu trafik sigortasında yeni yol haritasını anlattı. Buna göre poliçelere çok riskli sürücüler ve çok iyi sürücüler adı altında yeni basamaklar eklenecek ve 8 basamaktaki sürücülere yüzde 50 indirim uygulana

Trafikte yeni düzenlemeler yakında! 

SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, "Trafik poliçe primlerinin vatandaş için sürdürülebilir bir hale gelmesi için kişi bazlı poliçe, doğrudan tazmin gibi reformlarla sürdürülebilir yapmak istiyoruz. Üzerinde çalıştığımız yeni düzenlemeleri kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

Sigortacılıkta yeni dönem! SEDDK tek tek yeni dönem stratejilerini açıkladı

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, sektörünün kronik sorunları ile ilgili çalışmalara başladıklarını ifade etti. İşte detaylar…

Mehmet Barlas: İmamoğlu, Kanal İstanbul için cumhurbaşkanıyla çalışırsa yapıcı olur!

Sabah gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Barlas bugün kaleme aldığı yazısında "Kanal İstanbul'un yapımında Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la uyum içinde çalışırsa ileride Türk siyasetinde yapıcı bir isim olarak yer alır" ifadelerine yer verdi.

Fatih Mehmet Maçoğlu'dan öğrencilerin barınma sorununa çözüm!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kiralık ev bulamayan öğrencilerin sorununa çözüm sunacaklarını dile getirerek Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

Classic Gayrimenkul Pazarlama Sağlık Turizmi Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Classic Gayrimenkul Pazarlama Sağlık Turizmi Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Türker, Mehmet Ağaoğlu ve Mustafa Ağaoğlu ortaklığında kuruldu.

Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir?

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir? Mehmet Kemal Kurtoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Kemal Kurtoğlu biyografisi...

Mehmet Dülgeroğlu Haberi

Mehmet Dülgeroğlu

Jetgrup Havacılık Ticaret Limited Şirketi, Ali Alper Kurtiş ve Mehmet Dülgeroğlu ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Başakşehir, Bahçeşehir II.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.


Jetgrup Havacılık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü hava nakil araçlarının hava ulaşımı ile ilgili danışmanlık hizmeti vermek, temsilciliğini yapmak, uçuşların gerçekleşmesi için gerekli uçuş izinlerini almak, ayarlamak, bilgisayarlı uçuş planı yapmak. Hava nakil araçlarının yakıt temini ve satışı, bakım, onarım, uçuş kontrolu, ikram, bilimum teçhizat malzemeleri ve yedek parçalarını almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, ithalat, ihracat ve pazarlamasını yapmak.  2. Her türlü hava yolu araçları ile yurt içinde ve yurt dışında yolcu yük posta ve her türlü ticari veya gayri ticari emtiaya ilişkin tarifeli veya tarifesiz hava taşımacılığı yapmak, aracılık faaliyetinde bulunmak ve...