21 / 05 / 2024

Mehmet Faik Göksu

Mehmet Faik Göksu

MFA Müteahhitlik İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Faik Göksu, Belkız Tanrıdağlı, Mustafa Serhat Öklü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu.

Esenler Belediye Başkanı Göksu: 16 bin 500 konutun acil dönüştürülmesi gerekiyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de yaklaşık 60 bin konutun kentsel dönüşüme girdiğini ve acil dönüştürülmesi gereken 16 bin 500 konut olduğunu söyledi.

Livcell Biyoteknoloji Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Livcell Biyoteknoloji Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Faik Göksu tarafından kuruldu.

Mehmet Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Güngören İlçesi’ndeki Doğakent Sitesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. 

Tevfik Göksu'dan Oruç Reis Mahallesi'ndeki dönüşüme ilişkin açıklama!

Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, Oruç Reis Mahallesi'nde yaklaşık 16 bin daire olduğunu, proje sonunda bu sayının 9 bin konut haline geleceğine dikkat çekti ve projeyle ilgili bilgi verdi.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle eleştirdi.

Ünlü borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban kripto para mağduru oldu!

SPK tarafından çok kez ceza alan borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban, kripto para borsası Sitemcoin'e parasını kaptırdığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul projesi açıklamalarına yanıt verdi. Göksu, Kanal İstanbul'u anlattı...

Mehmet Ali Güneysu kimdir?

Özderici GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayı Mehmet Ali Güneysu kimdir? Mehmet Ali Güneysu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Ali Güneysu'nun biyografisi...

Jade Property Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jade Property Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Efe Can Gül ve Mehmet Faik Göksu ortaklığında kuruldu.

Mehmet Tevfik Göksu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümü artırmak için AK Parti grubu olarak UKOME'den izin alma ve para yatırma zorunluluğunu kaldırdıklarını dile getirdi.

Deniz GYO Göksu AVM 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan "Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Eryaman Mahallesi 48147 Ada 1 Parsel Göksu AVM'de  46 adet  Bağımsız Bölüme" ilişkin hazırlanan  2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Tevfik Göksu'dan İBB'ye kentsel dönüşüm payı eleştirisi!

2018 yılında raylı sistemlere ayrılan bütçenin, 2021 yılında düşürülmesine dikkati çeken İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, kentsel dönüşüme ayrılan payın da azaldığını belirtti.

Mehmet Hilmi Güler: Binaların durumunu gözden geçirelim!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı, Dr. Mehmet Hilmi Güler; Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı'nda ilçe belediyelerine çağrıda bulunarak, binaların durumunun gözden geçirilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Mehmet Faik Göksu Haberi

Mehmet Faik Göksu

MFA Müteahhitlik İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Faik Göksu, Belkız Tanrıdağlı, Mustafa Serhat Öklü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu. 


MFA Müteahhitlik İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;   İnşaat, mimarlık, mühendislik, taahhüt, müteahhitlik ve gayrimenkul işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak      Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık...