06 / 07 / 2024

Mehmet Göçmen kim

Mehmet Göçmen kim

Mehmet Göçmen, elektrik enerjisi sektörünün liberalizasyona hazır olduğunu belirterek, "Elektrik piyasasının liberalleşmesini bekliyoruz. Liberalleşme, mesken tüketicileri üzerindeki enerji maliyetini düşürecek önemli bir adım olacak'' dedi.

Mehmet Göçmen: Türkiye'ye enerji konusunda güvenimiz tam!

Sabancı Holding Enerji Grubu Başkanı Göçmen, Türkiye'de sektörün liberalleşmeye doğru ilerlediğini ve oluşacak ortama güvenlerinin tam olduğunu belirterek, "Hedeflerimizde en ufak bir sapma yok" dedi.

Sabancı Holding Enerji Grup Başkanlığı'na Mehmet Göçmen getirildi!

Sabancı Holding Enerji Grup Başkanlığı'na Mehmet Göçmen getirildi. Sabancı Holding CEO'su ZaferKurtul, "Kendisinin başarılı çalışmalarının bu görevde de devam edeceğine inanıyorum. Hepimize hayırlı olsun" dedi.

Mehmet Göçmen: Sudan sonra en çok tüketilen çimento!

Sabana Holding Çimento Grup Başkanı Mehmet Göçmen, Sabancı Holding Çimento Grubu olarak 2013 yılında, Akçansa ve Çimsa ile oldukça iyi bir yıl geçirdiklerini belirterek, İki şirketin toplam cirosu 2 milyar 156 milyon liraya ulaştı" dedi.

Bu göçmen yasası niçin değiştirildi?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından Pera Palas'ta Gece Yarısı kitabından alıntı yaparak ''Bu göçmen yasası niçin değiştirildi?'' paylaşımına yer verdi. 

1941 yılında göçmen evleri yapılmış!

1941 yılında Diyarbakır İskan Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda Diyarbakır Merkez'e bağlı iki köye göçmenler için toplamda 230 konuttan oluşan göçmen evleri yapılmış. 

Dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! Yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen bakın!

Dul ve yetim aylığı alanlar da bayram ikramiyelerinden faydalanıyor. Peki yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen tek tek açıklanan bu ikramiye detaylarına bakın...

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş ve Nuran İpek Güneş ortaklığında kuruldu.

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş ne iş yapmaktadır?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş'ün eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün  kariyeri ve eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün kim olduğu ve Çağlar Göğüş'ün hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Milyonlara yüzde 35.73, 49.46 ve 51.46 zam oranıyla maaşlar kuruş kuruş hesaplandı! Kim, ne kadar maaş alacak?

Yeni yıla yaklaşırken milyonlarca vatandaş, maaşlarının ne kadar zamlanacağını merak ediyor. Yeni yıl için memurlar ve memur emeklileri özelinde yeni zam oranı hesaplamaları ortaya çıktı. Peki, bu zam oranlarına göre kim, ne kadar maaş alacak? Kuruş kuruş hesaplandı. İşte detaylar...

Emekli ve memur maaşında kader günü! Memur ve memur emeklisinin maaşı ne kadar olacak? Hemen öğrenin!

​​​​​​​Kamu görevlileri Hakem Kurulu'nun 4’ncü toplantısından da bir sonuç çıkmadı. Kurul, bugün (31 Ağustos) son toplantısını yapacak ve kararını verecek. Peki, Hakem Heyeti’nin kararı ne olacak? Yeni zam oranlarına göre kim ne kadar aylık alacak? İşte detaylar...

Türkiye'de göçmen sayısı 4 Milyon 893 bin 752'ye ulaştı: Göç İdaresi Başkanlığı açıkladı!

Göç İdaresi Başkanlığı'na göre Türkiye'deki göçmen sayısı 4 milyon 893 bin 752'ye ulaştı. 1169 mahalle yeni yabancı kaydına kapatılırken, İstanbul'da 54 kapalı mahalle bulunuyor.

Almanya'da yaşamak isteyenlere müjde! Almanya’nın 1.5 milyon göçmene ihtiyacı var

Almanya Ekonomi Bilirkişi Konseyi Başkanı Monika Schnitzer, Almanya’ya yönelik göçün arttırılması gerektiğini söyledi. Schnitzer, ülkedeki nitelikli işgücü açığının kapatılabilmesi amacıyla Almanya’ya gelecek göçmen sayısının artmasının şart olduğunu belirtti.

Mehmet Güleşci Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güleşci kimdir? Mehmet Güleşci daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Güleşci'nin biyografisi...

Güvendir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvendir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Güvendir, Mehmet Güvendir ve Yunus Güvendir ortaklığında kuruldu.

Şirketlerden depremzedelere yardım hamlesi! Hangi şirket ne yardım gönderdi? Kim ne yaptı?

Son yüzyılın en büyük deprem felaketlerinden biri olarak gösterilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin açtığı yaraları sarmak üzere iş dünyası da seferber oldu. Şirketler ihtiyaç malzemelerinin yanı sıra maddi yardımda da bulunuyor.

Mehmet Göçmen kim Haberi

Mehmet Göçmen kim

Sabancı Holding Enerji Grup Başkanı Mehmet Göçmen, elektrik enerjisi sektörünün liberalizasyona hazır olduğunu belirterek, "Elektrik piyasasının liberalleşmesini bekliyoruz. Liberalleşme, mesken tüketicileri üzerindeki enerji maliyetini düşürecek önemli bir adım olacak" dedi.


Göçmen, enerji sektörüyle ilgili dünyadaki ve Türkiye'deki gelişmeleri paylaşmak ve Enerjisa’nın gelecek döneme ilişkin hedeflerini aktarmak amacıyla düzenlenen basın toplantısında konuştu.


Bir yıl içinde enerji sektöründe yaşanan gelişmelere değinen Göçmen, petrol başta olmak üzere enerji fiyatlarının düştüğünü, fiyatlarda ve arz-talep dengelerinde belirsizliklerin devam ettiğini, enerji arz-talep zincirinin tüm aşamalarında yeni teknolojiler geliştirilmeye devam edildiğini anlattı.


Göçmen, Türkiye'de geçen sene yaşanan kuraklığın yerini normal seviyelerde gerçekleşen yağışa bıraktığını dile getirerek, böylece hidrolik üretimde artış yaşandığını, ancak talebin büyümesinin yine beklentilerin altında gerçekleştiğini belirtti.


İşletmeye giren yeni kapasitelerin de etkisiyle elektrik fiyatlarının eylül sonu itibariyle...