23 / 07 / 2024

Mehmet Gönülalan

Mehmet Gönülalan

Furtek İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Gönülalan, Cuma Kırmızıoğlan, Ali Mert Taş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Haziran'da kuruldu.

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Bakan Özhaseki duyurdu: 10 gün içinde tüm kentsel dönüşüm çalışmaları açıklanacak!

Kanine Toplatısı sonrası açıklama yapan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 10 gün içinde ülke genelindeki tüm kentsel dönüşüm çalışmalarının açıklanacağını duyurdu. 

Konut sitelerinde günübirlik kiralama eziyeti son buluyor!

Site yönetim hizmetleri veren Timtaş Yönetim AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akay yaptığı açıklamada “Airbnb Kanunu” şeklinde bilinen Kanun’un, sitelerde hayatı bazen çekilmez hale getiren ve site sakinlerini canından bezdiren günübirlik kiralamayı eziyet olmaktan çıkaracağını belirtti.

Yeni vergi sinyali: Günübirlik kiralanan evlere vergi yolda!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, günübirlik kiralanan evlere yönelik bakanlık tarafından vergi düzenlemesi yapıldığını bildirdi. Bu kapsamda elde edilecek gelirden vergi alınmasının ve bunun da mevzuatlara uygun şekilde yapılacağı belirtildi.

Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli cumartesi günü atılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yerinde Dönüşüm Projesi'nin ilk temeli cumartesi günü Malatya'da atılacağını söyledi.

Mehmet Aydın'ın kaçak villası mühürlendi!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye teslim olan Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıkmıştı. Söz konusu villa mühürlendi.

Mehmet Güllüoğlu: İzmirli depremzedeler kira yardımı istiyor!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Bin konteyner kentlik plan yaptık ama görünen, o kadar ihtiyaç olmayacak gibi. İnsanların çoğu 'Bize kira yardımını verin biz İzmir'de başka bir eve çıkalım' diyorlar" dedi.

Kayseri'deki 5 asırlık Gön Hanı restore edilecek!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 1519 yılında Sadrazam Piri Mehmet Paşa'nın inşa ettirdiği tarihi Kayseri Kapalı Çarşısı'nda bulunan Gön Hanı'nda restorasyon çalışmasının başlayacağını açıkladı.

Mehmet Güllüoğlu'ndan 'deprem bilinci' çağrısı!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, 17 Ağustos 1999 depreminin 21. yıl dönümü nedeniyle uyarılarda bulundu.

Mehmet Vargün Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndaki görevinden alındı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Vargün görevden alındı. 

Mehmet Güllüoğlu: Afet yönetiminde en önemli konu kentsel dönüşüm!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada afet yönetiminde en önemli konunun kentsel dönüşüm olduğunu belirtti.

Mehmet Günsür İtalya'da köy evi aldı!

Kazandığı paraları gayrimenkule yatıran yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür, son olarak İtalya’nın güneyinde yer alan küçük bir köyden bahçe içinde iki katlı bir ev aldı.

Gönül Talu ve Mehmet Burak Talu yeni şirket kurdu!

Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş'nin Yönetim Kurulu Üyeleri Gönül Talu ve Mehmet Burak Talu bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile yeni şirket kurdu.

Mehmet Gönülalan Haberi

Mehmet Gönülalan

Furtek İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Gönülalan, Cuma Kırmızıoğlan, Ali Mert Taş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Haziran'da kuruldu. 


Furtek İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İNŞAAT VE TAAHHÜT a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...