23 / 07 / 2024

Mehmet İrfan Ataşer

Mehmet İrfan Ataşer

Alter Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet İrfan Ataşer, Savaş Durmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Ekim'de Beykoz, Kavacık Mahallesi'nde kuruldu.

Deprem teminati için binalar, diğer afetler için binalar ve taşınır mallar teminat altına alınıyor! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, deprem teminatı için binaların, diğer afetler için ise binalar ve taşınır malların teminat altına alındığını belirtti. İşte ayrıntılar...

Dolar/TL atağa geçti! Dolar alıp satmak isteyenler dikkat! Serbest piyasada dolar/TL kuru ne kadar?

Türk Lirası gün içinde dolar karşısında yüzde 1'ün üzerinde değer kaybetti. Dolar kuru son zamanlardaki düşüş trendinden çıktı ve atağa geçti. Peki serbest piyasada dolar/TL ne kadar oldu? 4 Haziran 2024 dolar/TL kuru.

Bakan Mehmet Şimşek'ten kira gelirini beyan etmeyenlere pişmanlık çağrısı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada kira, ücret ve değer artışı kazancı kaynaklı gelir elde etmesine rağmen beyanname vermeyen mükelleflerin tespit edildiğini dile getirerek pişmanlık çağrısı yaptı...

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de ortağıydı... Watergarden AVM yabancı bankanın oldu! 

Ortakları arasında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de yer aldığı Ataşehir’deki Watergarden Alışveriş Merkezi'nin tek sahibi Albaraka Türk Katılım bankası oldu.

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

Mehmet Koçer nereden mezun oldu? ASCE GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Koçer kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere çalışıyor? ASCE GYO’da ne iş yapıyor? İşte Mehmet Koçer ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Atka İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atka İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Ölçer tarafından kuruldu.

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Çiçek tarafından kuruldu.

Tarım Kredi'de indirim atağı! Çaydan pirince sepet dolduracak dip fiyatla 3'er 5'er satılıyor 26 Ocak 2023 fiyat listesi

Tarım Kredi Market 31 Ocak tarihine kadar geçerli indirimlerini duyurdu. Tarım Kredi'de indirim atağı! Çaydan pirince sepet dolduracak dip fiyatlar! İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

Gümüş fiyatları tekrar atağa geçti! Gümüş yatırımcıları hazır olun! Asıl rekor rakam göründü

Son günlerde değer kaybeden gümüş fiyatları bugün tekrar atağa geçti. 13 TL seviyesinin altına gerileyen gümnüş fiyatları yükseliyor. Gümüş yatıırmcıları hazır olun! Asıl rekor rakam göründü...

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Erkan Ersoy ve Harun Demir Kaan ortaklığında kuruldu.

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

İstanbul Er Yönetim Ve Yapı Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Er Yönetim Ve Yapı Hizmetler Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Kemal    Er tarafından kuruldu.

Mehmet İrfan Ataşer Haberi

Mehmet İrfan Ataşer

Alter Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet İrfan Ataşer, Savaş Durmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Ekim'de kuruldu. 


Alter Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa  etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...