04 / 05 / 2024

mehmet kıran konut projeleri

mehmet kıran konut projeleri

Mimar Hakan Kıran müteahhitliği tarafından İstanbul'da inşa edilen Larus Palas ve Larus Loft projeleri satışa çıktı. 2 projede toplam 170 konut yer alıyor.

Mimar Ahmet Kıran hayatını kaybetti!

ODTÜ Mimarlık mezunu Mimar Ahmet Kıran, 24 Şubat 2021 tarihinde Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde vefat etti. 

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 6 yılın zirvesinde!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları aralıkta yıllık yüzde 7,3 artışla son 6 yılın en yüksek seviyesine ulaştı. 

Taşkıran Emlak Danışmanlığı Hizmetleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Emlak Danışmanlığı Hizmetleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Taşkıran tarafından kuruldu.

Düşük faizli konut kredisi kampanyası ev satışlarını nasıl etkiledi?

Konut kredisinde olağanüstü avantaj sunan koşullar sona erince ipotekli satışlar yavaşladı. Peki yaz aylarında hayata geçirilen düşük faizli konut kredisi kampanyası ev satışlarını nasıl etkiledi?

Kıran Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıran Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kıran tarafından kuruldu.

Düşük faizli konut kredisi dönemi bitti mi?

Kamu bankaları kredi kampanyalarını sonlandırırken, özel bankalar da kredi faizlerini artırıyor. Peki düşük faizli konut kredisi dönemi bitti mi?

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ve Sinan Sevim evlendi!

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ile Matra Motor’un üçüncü jenerasyon yöneticisi iş insanı Sinan Sevim, 7 Ağustos Cuma günü Kemer Golf and Country Club’da düzenlenen şık bir davetle evlendi.

Sıfır konutta düşük faizli konut kredisi nasıl hesaplanır?

Kamu bankaları 4 yeni kredi paketini hayata geçirdi. Pakette en çok merak edilen konut kredisi faizleri oldu. Peki sıfır konutta düşük faizli konut kredisi nasıl hesaplanır? İşte konut kredisi hesaplama...

Düşük faizli konut kredisi başvurusunda gerekli evraklar!

Düşük faizli konut kredisi kullanrak konut satın almak isteyen vatandaşlar bankaların konut kredisi koşullarını araştırıyor. Peki düşük faizli konut kredisi başvurusunda gerekli evraklar neler?

Düşük faizli konut kredisi nasıl hesaplanır 2020?

Ev satışlarında rekor kırılırken konut sahibi olmak isteyenler de düşük faizli konut kredisinin nasıl hesaplandığını araştırıyor. Peki düşük faizli konut kredisi nasıl hesaplanır? işte detaylar...

Nt Taşkıran İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nt Taşkıran İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Taşkıran tarafından kuruldu.

Düşük faizli konut kredisine nasıl başvurulur?

Kredi çekmeyi düşünenler güncel faiz oranlarını merak ediyor. Konut almak isteyen vatandaşlar için kamu bankaları konut kredisi faiz oranlarını 0.64'e çekti. Peki düşük faizli konut kredisinin aylık ödemeleri ne kadar? Başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Düşük faizli konut kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Kamu bankalarının başlattığı konut kredisi kampanyası, konuta olan talebi artırdı. Peki düşük faizli konut kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte düşük faizli konut kredisi başvuru ve örnek hesaplama...

mehmet kıran konut projeleri Haberi

mehmet kıran konut projeleri

Kabataş Meydan projesi ve Haliç Metro Geçiş Köprüsü'nün mimarı olan Hakan Kıran tarafından müteahhitliği yapılan Larus Palas ve Larus Loft projelerinin ikinci etabı satışa çıktı.


Eyüp Göktürk mahallesinde 2012 yılında inşaatına başlanılan Larus Palas projesi satışta. Toplam 65 konuttan oluşan projede daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 



 



2 yıl öncesinde satış çıkan Larus Palas'ın 10 günde yarısı satıldı. Diğer yarısını da satmak için çalışıyor.


3. havalimanın çevresindeki konut ihtiyacını karşılamak için inşa edilen Larus Loft projesinin ikinci kısmı satılıyor....