24 / 07 / 2024

Mehmet Kocadonun davası sonuçlandı mı

Mehmet Kocadonun davası sonuçlandı mı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "imar kirliliğine neden olduğu ve ruhsata aykırı imalatlar yapıldığı" iddiasıyla hakkında açılan davada 15 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiriyor! Kira tespit davasında bunlara dikkat! Haklarınızı kaybetmeyin!

Avukat Mehmet Ali Keser, kira tespit davasını, davanın şartlarını ve ev sahibi ile kiracıların bilmesi gerekenleri açıkladı. İşte Mehmet Ali Keser'in o açıklamaları...

Dr. Mehmet Öz ile kardeşinin 185 milyonluk gayrimenkul davası ABD'ye sıçradı!

Ünlü kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz ile kardeşi Nazlım'ın gayrimenkul davasında sular durulmuyor. Mehmet Öz ile kardeşinin 185 milyonluk gayrimenkul davası ABD'ye sıçradı.

Doktor Mehmet Öz’e kız kardeşinden kira geliri davası! 

Dünyaca ünlü Doktor Mehmet Öz'ün kız kardeşi Nazlım Öz, babalarının vefatından sonra Mehmet Öz'ün kira gelirlerini kendisine göndermediğini öne sürerek dava açtı. 

Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu'nun miras davasında flaş gelişme!

İzmir'in gayrimenkul zengini Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu'nun miras davasında dün flaş bir gelişme yaşandı. 100 milyonluk mirastan men edilen Ayşe Gülden Ünal, hukuk mücadelesinin sonunda mirasın yarısını almaya hak kazandı.

AYM, Kalkandere HES davasının yeniden görülmesini istedi!

AYM Rize Kalkandere’deki Cevizlik Hidroelektrik Santrali davasının yeniden görülmesini istedi. AYM Genel Kurulu, Mehmet Kurt adlı vatandaşın bireysel başvurusunu 25 Şubat’ta oybirliği ile kabul etti.

Fadıl Akgündüz'e tazminat davası açıldı!

Nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla haklarında ceza davası açılan tutuklu Fadıl Akgündüz ve yeğeni Mehmet Salih Obut ile şirketin ortağı ablası Avniye Obut ve eniştesi İbrahim Obut hakkında ilk tazminat davası açıldı.

Mehmet Kocadon'un usulsüz proje ve inşaat ruhsatı davası sonuçlandı!

CHPli belediyeler imar usulsüzlükleriyle gündemden düşmezken, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un benzer bir sebeple ağır cezada yargılanmasına karar verildi.

Mehmet Melih Halefoğlu'na 500 bin dolarlık ev davası!

İşadamı Mehmet Melih Halefoğlu'na bir süre önce anlaşmalı olarak boşandığı Sabiha Ebru Güresin tarafından boşanma protokolünde yer alan, müşterek çocukları için 500 bin dolar değerindeki evi almadığı gerekçesi ile alacak davası açıldı.

Mehmet Aksoy: çok büyük tazminat davası açacağım!

İnsanlık Anıtı'nın geriye kalan iki parçasının kırılarak kaldırılmasına tepki gösteren Mehmet Aksoy, 'Akbaba gibidelici dozerle üşüştüler, anıtın iki ayağı parça pinçik edildi. çok büyük tazminat davası açacağım' dedi....

Tat Towers davasından iki farklı karar çıktı!

Tatlıcı ailesinin miras davasında Mehmet Tatlıcı 'nın, ardı ardına yaptığı reddi hakim taleplerinde iki farklı karar alındı … 21Ocak 2011 tarihinde yaptığı reddi hakim talebi; MK. 2. maddesindeki dürüst davranma kuralına aykırı olduğu gerekçesiyle reddedi

Mehmet Salih Tatlıcı ölümünün 2. yılında anılacak!

Türkiyenin yetiştirdiği dünyanın sayılı  işadamlarından merhum Mehmet Salih Tatlıcı, ölümünün ikinci yılında kabri başında anılacak...

Mehmet Ceylan, Etiler'de rezidans yapıyor!

MHP'nin Sivas Milletvekili olan, partiden istifa ettikten sonra BBP'nin Genel Başkan Yardımcılığı koltuğuna oturan Mehmet Ceylan,siyaseti bıraktıktan sonra işine yoğunlaştı. Ceylan, Nisbetiye Caddesi'nde rezidans projesine başladı  

Ant Kuyum İnşaat davasında son durum!

Davacı Nihal AYRI tarafından Davalı Ant Kuyum inş. Tur. Oto YDK ith. Ihr. Paz. San. AS. ve MUSTAFA İLKER YÖNEL aley hine açılan İTİRAZIN İPTALİ davasının yapılan yargılamasında verilen ara karar gereğince

Mehmet Kocadonun davası sonuçlandı mı Haberi

Mehmet Kocadonun davası sonuçlandı mı

Bodrum 2. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya sanıklar Kocadon ile belediyenin eski İmar Müdürü Haluk Aytı ve İmar Müdürlüğü personeli Emin Gümüş katılmazken, tarafları avukatlar temsil etti.


Kocadon'un avukatı Mehmet Akif Türkoğlu, iddianamede müvekkili hakkında yapı kullanma izin belgesini imzaladığının yer aldığını belirterek Kocadon'un bunu imzalamadığını söyledi.


Sadece yapı ruhsatında müvekkilinin imzasının bulunduğunu savunan Türkoğlu, Bodrum Belediye Başkanı görevini yürüten Kocadon'un belediyeyi temsili nedeniyle yapı ruhsatlarını imzaladığını kaydetti.


Türkoğlu, müvekkilinin her gün yüzlerce belge imzaladığını dile getirerek "İddianamede belirtilen imar aykırılıkları bilgiyi gerektirdiği için müvekkilimin bu hususu bilmesi mümkün değildir. Alt birimler tarafından hazırlanıp kendisine sunulan yapı ruhsatının müvekkilim Belediye Başkanı göreviyle belediyeyi temsil sıfatı ile imzalamıştır." dedi.


Bu nedenle müvekkiline yönelik suçun kastının oluşmadığını öne süren Türkoğlu, Kocadon'un beraatine karar verilmesini talep etti.


Duruşmada...