17 / 05 / 2024

mehmet makas konuşma

mehmet makas konuşma

Erzincan'da, 30 sene önce yaşanan 6.8 şiddetindeki depremde hayatını kaybeden 653 kişi tören düzenlenerek anıldı. Erzincan valisi Mehmet Makas ve Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun'da deprem hakkında konuşma yaptı.

Trafik cezalarında yeni dönem! Trafikte telefon ile konuşma cezası ne kadar oldu?

Vatandaşların can ve mal güvenliğini tehlikeye attığı için araç kullanırken telefonla konuşmak yasak. Bu yasağı çiğneyenlere 73/c cezası uygulanıyor ve trafikte telefonla konuşma cezası 2024 ne kadar? 

Bakan Özhaseki 'TOKİ mağdurları platformu var mı?' dedi ve açıkladı: Sosyal konutlarda KDV konusunda müjde gelebilir!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "TOKİ mağdurları platformu var mı?" diyerek önemli açıklamalarda bulundu. İşte Özhaseki'nin o açıklamaları...

Mehmet Atmaca'dan kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Depreme karşı önlem olmayacak!

Resmi Gazete'de yayımlanan ve yürürlüğe alınan yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Mevduat faizleri daha da mı artacak? İşte kulislerdeki o konuşma! 

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, X sosyal medya hesabından mevduat faizleri ile ilgili kulislerde konuşulan bir bilgiyi verdi. Peki mevduat faizleri ne olacak? İşte Babuşcu'nun o açıklaması ve verilen yanıtlar...

Erdoğan Bayraktar’dan, Bayraktar İnşaat’ın kuruluşunun 50’nci yılında tarihi konuşma!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede 205 projeye imza atan Bayraktar İnşaat 50’inci kuruluş yılını kutladı. Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar'ın gecede yaptığı konuşma yarım asırlık geçmişinin muhasebesi niteliğindeydi.  

Donald Trump hakkında süren emlak dolandırıcılığı davasındaki konuşma yasağı askıya alındı!

ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdığı" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta süren davada yargıç tarafından verilmiş olan "konuşma yasağı" askıya alındı.

Bakan Özhaseki açıkladı! İstanbul'da ev fiyatları düşecek...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen 'Türkiye Yüzyılı Şehircilik Politikaları Çalıştayı'nda bir konuşma yaptı. Özellikle İstanbul'da konut fiyatlarını düşürmek için tedbirler aldıklarını söyledi. İşte haberin ayrıntıları...

Bakan Özhaseki’den müjde! Deprem bölgesine 100 bin çelik karkas köy evi!

Kayseri’de Anadolu Mobilya Fuarı’nda konuşma yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde köy evleri modelleri üzerinde çalıştıklarını söyledi. Özhaseki, en kısa zamanda çelik karkas üzerine depreme dayanıklı evlerin yapımına başlanacağını belirtti.

Altında nokta atışı yorumlar yapmıştı! Olay yaratan bir konuşma yaptı! Yeni rekor o tarihte gelecek!

10 kentte büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremleri vurgulayan İslam Memiş "Son kez uyarıyorum. Yeni zirvelere hazır olun, yükselişler geliyor" dedi ve tarih verdi. İşte tüm merak edilenler...

Artık görüntülü konuşmak daha kolay! Google Meet yeni bir özelliğini daha kullanıcılara duyurdu!

I/O konferansından sonra dikkatleri üzerine çeken Google, görüntülü konuşma uygulaması olan Google Meet için yeni özellik devreye sokuyor.

Erzincan depreminde yaşamını yitirenler unutulmadı! 30 Senenin ardından yine anıldı...

Erzincan'da, 30 sene önce yaşanan 6.8 şiddetindeki depremde hayatını kaybeden 653 kişi tören düzenlenerek anıldı. Erzincan valisi Mehmet Makas ve Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun'da deprem hakkında konuşma yaptı.

Erciyes'te yeni otel temeli atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Erciyes'te katıldığı bir otelin temel atma törenine katıldı. Tören'de konuşma yapan Özhaseki, Erciyes'in önemli bir turizm merkezi haline geldiğini belirtti. 

Kayseri Kazım Karabekir'de 208 daire sahiplerine teslim edildi!

Kayseri Kazım Karabekir Mahallesi'nde başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bitirilen 6 blok 208 dairenin kura çekimi ve anahtar teslim töreni yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki törende konuşma yaptı...

mehmet makas konuşma Haberi

mehmet makas konuşma

Erzincan'da, 30 sene önce yaşanan 6.8 şiddetindeki depremde hayatını kaybeden 653 kişi tören düzenlenerek anıldı.

Erzincan Belediyesi tarafından 13 Mart 1992'de 6.8 şiddetinde yaşanan depremin 30. senesi nedeniyle Erzincan Terzibaba Mezarlığı'ndaki deprem şehitliğinde anma töreni yapıldı. Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Halil Odabaş, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Ali Öztürk ve bazı siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri ile vatandaşların katılımıyla gerçekleşen anma töreninde dualar ve Kur'an-ı Kerim okundu.

Vali Mehmet Makas, törende yaptığı konuşmada, 1992 senesinde şehirin derinden bir acı yaşadığını ve 653 kişinin şehit olduğunu hatırlattı.

Deprem nedeniyle yaklaşık 3 bin 850 insanın yaralandığını ve yaklaşık 6 bin 700 binanın hasar görerek yıkıldığını belirten...