29 / 04 / 2024

Mehmet Nuri Baş açıklama

Mehmet Nuri Baş açıklama

Geçtiğimiz hafta Kağıthane’de Trea Residence’ın temellerini atan Özbaş Yapı, Trea Residence’ın yanı başında yeni bir projeye daha start vermeye hazırlanıyor. Kentsel dönüşüm çerçevesinde yapılacak olan projenin 2014’ün ilk aylarında başlaması planlanıyor…

Bakanlıktan gençlere müjde! Bir yıl boyunca ücretsiz! Başvurular e Devletten yapılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, GençKart uygulamasının bugün başladığını belirterek, gençlerin kültür ve sanat kurumlarında sahnelenecek etkinliklerden ücretsiz olarak yararlanabileceklerini açıkladı. 

Mehmet Mete Başol hangi bankaların yönetim kurullarında yer aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Mehmet Mete Başol kimdir? Üniversite eğitimini nerede aldı? Hangi bankalarda çalıştı? Enka İnşaat ve Sanayi’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Mete Başol ile ilgili merak edilen her şey...

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un biyografisi ve daha önce hangi görevlerde bulunduğu merak ediliyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hangi lisans bölümünden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Deprem bölgesindeki oteller için finans desteği verilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, deprem bölgesindeki oteller için bakanlık olarak özel bir çalışma başlattıklarını ve finansman desteği vereceklerini belirtti. İşte detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanı  Ersoy: Turizmde kişi başı gecelik gelirle rekor kıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Bu yıl 83-84 dolar kişi başı gecelik gelirle bir rekor kıracağız” ifadelerini kullandı. Ersoy, söz konusu rakamın yüzde 35 arttığını belirtti.

Mehmet Nuri Ersoy'dan son dakika Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi kapsamındaki hedef yatak kapasitesinin, koruma talepleri sebebiyle 100 binden 55 bine indirildiğini dile getirdi. 

Başlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Başlar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Can Baş tarafından kuruldu.

Mehmet Ersoy'dan yanan orman arazilerinin imara açıldığı iddialarına yanıt!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yanan orman arazilerinin imara açıldığı iddialarına yanıt verdi. İşte Ersoy'un o yanıtı...

Maxx Royal Resort 2022'de açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ait olan Ersoy Otelcilik'in Bodrum'da yer alan Voyage Göltürkbükü Resort, gelecek yıl yine aynı gruba ait olan bir başka otel markası olan Maxx Royal Resort ismiyle açılacak. 

Mehmet Nuri Ersoy'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılaşma yanıtı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "yanan orman arazileri" ilgili ifadelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Nuri Ersoy: Yanan ormanlarda yapılaşma mümkün değil!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yanan orman arazilerinin yapılaşma veya başka amaçla tahsisinin mümkün olmadığını açıkladı.

Mehmet Nuri Ersoy'dan ormanlarda yapılaşma yetkisi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ormanlarda yapılaşma yetkisi ile ilgili sınırlandırmaya yönelik kanunun 39 yıl önce çıkarıldığını açıkladı.

Mehmet Nuri Baş açıklama Haberi

Mehmet Nuri Baş açıklama

Geçtiğimiz hafta Kağıthane’nin ilk kentsel dönüşüm projesi olan Trea Residence projelerinin temellerini atan Özbaş İnşaat, bölgede ikinci proje için kolları sıvadı. Yine kentsel dönüşüm çerçevesinde hayata geçirilecek olan proje Trea Residence projesine yakın konumda yer alacak.

 

2014’ün ilk aylarında inşaat başlayacak

Yeni projeleri hakkında bilgi veren Özbaş Yapı Genel Müdürü Mehmet Nuri Baş, parsel sahipleri ile henüz anlaşmalar tamamlanmadı tamamlanır tamamlanmaz projenin inşaatına başlayacağız dedi. 


Trea Residece projenin yanı başında konumlanacak

Kağıthane projelerine en geç 2014’ün ilk aylarında start vermeyi planladıklarını ifade eden Mehmet Nuri Baş, “Projemiz 8 parselin birleşmesinden oluşuyor. Trea Residence projemize çok yakın bir konumda yer alacak. Kağıthane projemiz toplam 120 konut olacak. Konut diyoruz ama ofis yönünde de çok büyük talep var. Bölgenin ihtiyaçlarına uygun A plus bir proje...