18 / 05 / 2024

Mehmet Nuri Yazıcı thy

Mehmet Nuri Yazıcı thy

THY'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamasında, "Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Nuri Yazıcı ve Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkan Vekili Prof. Dr. Cemal Şanlı bugün itibariyle görevlerinden istifa etmiştir" denildi...

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tarlabaşı Şubesi açıldı!

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tarlabaşı Şubesi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yazıcı ve Yakup Yazıcı ortaklığında açıldı.

Gaziantep Yazıcık Konutları'nın açılışı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı da ziyaret etti ve Yazıcık Konutları'nın da açılışını yaptı.

Şahinbey Yazıcık Konutları'nda sona gelindi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yazıcık Mahallesi’nde yapımı devam eden Yazıcık Konutları’nı inceledi. Tahmazoğlu, konutları yılsonuna kadar tamamlamayacaklarını söyledi.

Şahinbey Yazıcık Konutları'nda sona gelindi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm kapsamında Yazıcık Mahallesi’nde yapımı devam eden ve tarihi Antep evlerinin mimarisi ile yapılan Yazıcık Konutları’nda incelemelerde bulundu.

Mehmet Yazıcıoğlu Emniyet Kavşağı inşaatını inceledi!

Karayolları Bursa Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu, bölge müdürlüğünde görev yapan çalışma ekibiyle Balıkesir'e gelerek Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen Emniyet Kavşağı projesiyle ilgili çalışmaları yerinde inceledi.

Şahinbey Yazıcık Konutları ne zaman teslim?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yazıcık Mahallesi'nde yapımı devam eden ve tarihi Antep evlerinin mimarisi ile yapılan Yazıcık Konutları'nın 4 ay sonra tamamlanacağını söyledi.

Gaziantep Yazıcık Konutları ne zaman teslim?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm kapsamında Yazıcık Mahallesi’nde yapımı devam eden ve tarihi Antep evlerinin mimarisi ile yapılan Yazıcık Konutları’nın 4 ay sonra tamamlanacağını söyledi.

Yazıcık Konutları 4 ay sonra tamamlanacak!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yazıcık Mahallesi’nde yapımı devam eden ve tarihi Antep evlerinin mimarisi ile yapılan Yazıcık Konutları’nın 4 ay sonra tamamlanacağını söyledi.

Gaziantep Yazıcık Konutları 4 ay sonra tamamlanacak!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yazıcık Mahallesi’nde yapımı devam eden ve tarihi Antep evlerinin mimarisi ile yapılan Yazıcık Konutları’nın 4 ay sonra tamamlanacağını söyledi.

İşte 3D yazıcı ile yapılan villa!

Üç boyutlu (3D) yazıcılarla üretileceklere sınır yok. Bu yenilikçi teknolojinin son örneği ise "villa" oldu. Çinli şirket ZhuoDa, 3D yazıcı teknolojisi ile iki katlı bir villa yaptı.

Abdulkadir Yazıcı Yozgat Spor Vadisi'ndeki inşaatı inceledi!

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, yapımı devam eden spor vadisinde çalışmaları inceledi. Vali, incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, spor vadisinin en kısa sürede tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

Yazıcıoğlu İnşaat Code İstanbul Evleri!

Yazıcıoğlu İnşaat Code İstanbul Evleri İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de inşa ediliyor. Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje 2 bloktan meydana geliyor.

Şahinbey Yazıcık Konutları'nda çalışmalar sürüyor!

Şahinbey Belediyesinin, Yazıcık Mahallesi'nde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan Yazıcık Konutları'nda incelemelerde bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, "Yazıcık Konutları çok estetik ve güzel bir yapıya sahip" de

Mehmet Nuri Yazıcı thy Haberi

Mehmet Nuri Yazıcı thy


Türk Hava Yolları'nın (THY) iki yönetim kurulu üyesi istifa etti.


THY'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamasında, "Yönetim Kurulu Üyesi  Mehmet Nuri Yazıcı ve Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkan Vekili Prof. Dr. Cemal Şanlı bugün itibariyle görevlerinden istifa etmiştir"...