02 / 05 / 2024

Mehmet Okay babalar gününü kutladı

Mehmet Okay babalar gününü kutladı

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Babalar Günü vesilesi ile evlerimizin direkleri olan babalarımızın babalar gününü kutladı.

İNTES'in acı günü! Mehmet Sait Özcoşkun vefat etti!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) üyesi Maki İnş. Turz. Nak. Mad. San. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Özcoşkun ve Mahmut Özcoşkun'un babaları Mehmet Sait Özcoşkun vefat etti. 

ANT Yapı'dan İstanbul ve Bodrum'a yatırım atağı!

ANT Yapı CEO'su Mehmet Okay, şirketin Rusya ülkesinde ve diğer ülkelerde yer alan 30 senelik tecrübe ve çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. 

Radisson Collection Anthaven ile Bodrum'a geliyor!

Ant Yapı'nın Bodrum'da hayata geçirdiği Anthaven'ın birinci etabı teslim edildi. İkinci etap için çalışmaların başladığını söyleyen  Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Radisson Collection'ın Türkiye'ye Anthaven projesiyle giriş yapacağını dile getirdi.

2020, müteahhitlikte ezberleri bozdu!

Londra'da Miami'ye çok önemli projelere imza atan Ant Yapı'nın patronu Mehmet Okay, 2020'nin gayrimenkulde ezberleri bozan bir yıl olduğunu dile getirdi. 

Doktor Mehmet Öz’e kız kardeşinden kira geliri davası! 

Dünyaca ünlü Doktor Mehmet Öz'ün kız kardeşi Nazlım Öz, babalarının vefatından sonra Mehmet Öz'ün kira gelirlerini kendisine göndermediğini öne sürerek dava açtı. 

İnşaat sektöründe ezber bozuldu!

ANT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Kovid-19 ile hayatımıza giren 'yeni normal' kavramıyla birlikte her sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de ezberlerin bozulduğuna dikkat çekti. Okay, "Faiz indirimi hem sektöre hem de konut satın almayı planlayanlara can suyu oldu" dedi.

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi açıldı!

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi Üsküdar'da 250 milyon TL sermaye bedeli ile Esen Türkmen, Kadir Tokman, Mehmet Okay ve Hasan Hüsnü Yılmaz tarafından açıldı.

Gayrimenkul fonuyla sektör daha da canlanacak!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Rusya, İngiltere ve Amerika'da devam eden projelerle birlikte yurt dışında 1 milyar dolarlık ciroya ulaştıklarını söyledi.

Antwell 150 milyon lira yatırımla inşa ediliyor!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Antwell’in yaklaşık 150 milyon lira yatırımla inşa edildiğini ve aralık ayı itibarıyla dairelerin taşınmaya hazır olduğunu belirtti..

Emlak kralı Mehmet Nuri Müftüoğlu’nun serveti çocuklarını birbirine düşürdü!

Mehmet Nuri Müftüoğlu’nun serveti çocuklarını birbirine düşürdü. Büyük abla ve ağabeye dava açan 3 kardeş, alzheimer olan babalarına ait, 22 milyon lirasına ve arsalarına haksız yolla sahip olunduğunu iddia etti...

Mehmet Okay: Herkes bildiği işi yapsın!

Ant Yapı’nın, Çamlıca eteklerinde hayata geçirdiği iyi yaşam evleri Antwell'in toplantısında konuşan Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Herkes bildiği işi yapsın ve bu işi daha iyi nasıl yaparım ona baksın" dedi.

Mehmet Okay'dan gülümseten seçim hikayeleri!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Haziran-Temmuz  2019 sayısındaki "Seçim ve geçim" başlıklı yazısında, "Ne olursa olsun kazanan Cumhuriyet olsun, Demokrasi olsun, Türkiye olsun." dedi...

Mehmet Okay: Yılmadan mücadeleye devam!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Nisan-Mayıs 2019 sayısındaki "Hayatı ertelemeyin..." başlıklı yazısında, "Yılmadan mücadeleye devam" dedi...

Mehmet Okay babalar gününü kutladı Haberi

Mehmet Okay babalar gününü kutladı

Haziran ayı geldiğinde Babalar Günü vesilesi ile evlerimizin direkleri fedakâr sabırlı sevgi dolu babalarımızın günlerini kutlarken, onların hayatımızda ne kadar önemli olduğunu da bu gün sayesinde tekrar hatırlarız...


Onlar hakkında ne kadar söz söylense, methiyeler yazılsa yine de azdım


Her koşulda dimdik bir çınar gibi arkamızda durup, bize güç veren, mesafeler ne kadar uzak olursa olsun varlığını, sevgisini hep -issettiğimiz, bizlerin bu günlere gelmesini sağlayan ve haklarını ödemenin zor olduğu değerli varlıklarımız babalarımız hakkında birçok manalı söz ve şiir vardır ki dergimizin içinde bir kısmını S'Z e' e paylaşıyoruz...


Burada onların hayattayken hep hatırlayıp değerini bilmemiz adına Can Yücel imzalı şiiri paylaşmak istiyoruz;


Baban gidense

Başı dumanlı dağın gider,

Atan gider, sırtın gider

Çınar ağacın gider yaslanacak yer bulamazsın..

Baban giderse

Darda sana yetişen elin gider

Aklın gider, canın...