03 / 05 / 2024

Mehmet öz kira davası

Mehmet öz kira davası

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin yükseldiği miras kavgasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Doktor Mehmet Öz’e kız kardeşinden kira geliri davası! 

Dünyaca ünlü Doktor Mehmet Öz'ün kız kardeşi Nazlım Öz, babalarının vefatından sonra Mehmet Öz'ün kira gelirlerini kendisine göndermediğini öne sürerek dava açtı. 

Kiracılara müjde! Kira artış oranı yavaşlayacak!

Ev fiyatlarında yaşanan düşüşün kira fiyatlarındaki düşüşü de etkilediğini ifade eden Akçam, “Öngörümüz kira artış oranı gittikçe yavaşlayacaktır” dedi.

Yüksek ev ve kira fiyatlarını çözecek yol haritası çizildi: Bakan Mehmet Şimşek tek tek anlattı! 

Türkiye'de son iki senede kira ve ev fiyatları uçtu. Bu konuda harekete geçen hükümet yürürlüğe girecek birçok konu için harekete geçti. Bakan Mehmet Şimşek, fahiş kira ve konut fiyatlarındaki artışın kalıcı çözümü için alınacak önlemleri anlattı.

İmzasız kira sözleşmesi geçerli mi? Yeni ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi?

Kira sözleşmeleri hem kiracı hem de ev sahibi için önem arz etmektedir. Peki imzasız kira sözleşmesi geçerli mi yoksa geçersiz midir? İşte detaylar!

Milyonlarca ev sahibini ilgilendiriyor! Kira gelirinde buna dikkat! 

Konut kira artış sınırlaması ve emsal kira bedeli konusu sık sık gündeme geliyor. Ekonomimcom köşe yazarı Bumin Doğrusöz, kira gelirinde ev sahiplerini ilgilendiren önnemli bir detay paylaştı. İşte ayrıntılar...

Evini kiraya veren milyonlarca kişiye kritik uyarı! Bunu yaparsanız kira almak yerine borçlanırsınız!

Evinizi kime kiraya verdiğiniz, daha sonra sıkıntı yaşamamanız için oldukça önemli bir detay. Konutunuzu kiraya vermek isterken binlerce TL'lik ceza ile karşılaşabilirsiniz. İşte kira sözleşmesi imzalarken dikkat edilmesi gerekenler...

Temmuz ayı kira artış zammı belli oldu mu? Temmuz ayında kiralara ne kadar zam yapılacak?

Temmuz ayına kısa bir zaman kala ev sahipleri ve kiracıların gözü kira zammına çevrildi. Temmuz ayı kira artış zammı belli oldu mu? Bu ay kiraya ne kadar zam yapılabilecek? İşte tüm merak edilenler...

Murat Kurum yeni projeler için müjde verdi! 'Vatandaşlarımız kira öder gibi ev sahibi oluyor' dedi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada yeni bir sosyal konut projesi açıklanacağının sinyallerini vererek "Vatandaşımız aidat öder gibi ev sahibi oluyor" diye konuştu.

Dr. Mehmet Öz ile kardeşinin 185 milyonluk gayrimenkul davası ABD'ye sıçradı!

Ünlü kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz ile kardeşi Nazlım'ın gayrimenkul davasında sular durulmuyor. Mehmet Öz ile kardeşinin 185 milyonluk gayrimenkul davası ABD'ye sıçradı.

Peter Bing, 2 torununu mirasından men etti!

Geçtiğimiz sene intihar eden Amerikalı iş adamı Steve Bing’in, eski tenisçi Lisa Bonder’la olan kızı Kira Kerkorian ve ve ünlü İngiliz model Elizabeth Hurley’den olan Damian dedelerinin açtıkları miras davasıyla karşı karşıya kaldı. 

Gayrimenkul sahipleri hangi şartlarda emlak vergisinden muaf?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Bumin Doğrusöz bugünkü köşesinde emlak ve konut sektörüne ilişkin sorulan soruları yanıtladı. Emlak vergisi ve sitelerde ortak alan kullanımına ilişkin soruları yanıtlayan Doğrusöz, kira geliri ile ilgili sorulara da değindi.

Mehmet Öz, miras kavgası yüzünden Türkiye'ye geliyor!

Ünlü Prof. Mehmet Öz, kardeşi Nazlım Öz ile arasında yaşadığı miras kavgası nedeniyle Türkiye'ye geliyor...

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasındaki miras kavgası büyüyor!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin yükseldiği miras kavgasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasında kira kavgası!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin arttığı miras kavgasında  Prof. Öz, kız kardeşinin Mustafa Öz’den kalan yalıyı 85 bin liraya S.T.’ye kiraladığını öne sürdü.

Mehmet öz kira davası Haberi

Mehmet öz kira davası

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz ve kardeşi Nazlım Suna Öz arasındaki miras kavgası büyüyor. Milliyet'te yer alan habere göre; İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen davanın duruşmasına; Mehmet Öz’ün avukatı Alperen Atılgan ile davalı Nazlım Öz’ün avukatı katıldı. Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın habere göre; duruşmada konuşan Mehmet Öz’ün avukatı, “Nazlım Öz’ün merhum babasıyla beraber bir bankada ortak hesabı varmış. Bu ortak hesap formlarını incelettik. Maalesef bunlar da sahte çıktı. Bununla ilgili de savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Suç duyurusu dilekçesini huzurunuzda delil olarak sunuyoruz” dedi.

‘VASİYET YERİNE GETİRİLSİN’ 

Nazlım Öz'ün avukatı davanın reddini talep ederken mahkeme, ortak hesaplarla ilgili belgelerin bankadan gelmesi için duruşmayı erteleme kararı aldı. Duruşma sonrası açıklama yapan  Mehmet Öz’ün avukatları, “Mehmet Öz’ün herhangi para-pul ya da...