01 / 05 / 2024

Mehmet Özkan kültürpark fuar alanı stat

Mehmet Özkan kültürpark fuar alanı stat

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, İzmir'de Kültürpark Fuar Alanı'nın dörtte birlik bölümüne Altay ve Altınordu kulüpleri için bir stat yapılması teklifinde bulundu.

İzmir'deki Kültürpark 1936 yılında 1 milyon TL'ye mal olmuş!

İzmir'de 1936 yılında Kültürpark yapılması planlanmış. Söz konusu projenin 6 yıl içinde tamamlanması hedeflenmiş.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Ücretsiz halk plajlarımızın sayısını artıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin turizm ülkeleri arasındaki sıralamada konumunu yükselttiğini söyledi. Bakan Ersoy ayrıca, ücretsiz halk plajlarının sayısını artırılacağını belirtti.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: ‘Bu yıl hedefimiz 56 milyar dolar!’

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizmde 2023 hedefinin sürdüğünü söyledi. Deprem ve seçim sürecine karşın, 60 milyon turist ve 56 milyar dolar gelir hedefinde sapma olmadığını belirtti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un biyografisi ve daha önce hangi görevlerde bulunduğu merak ediliyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hangi lisans bölümünden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Kültür ve Turizm Bakanı  Ersoy: Turizmde kişi başı gecelik gelirle rekor kıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Bu yıl 83-84 dolar kişi başı gecelik gelirle bir rekor kıracağız” ifadelerini kullandı. Ersoy, söz konusu rakamın yüzde 35 arttığını belirtti.

Kültürpark Platformu'ndan Tunç Soyer'e Kültürpark tepkisi!

Kültürpark Platformu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ikinci kez onaylanan Kültürpark’a dair imar planlarına ilişkin açıklamalarının ardından Soyer’e açık mektup yazdı. İmar planları açıklamasından sonra Soyer'e Kültürpark ile ilgili "Bu nasıl koruma?" sorusu yöneltildi. 

Kültürpark'ın imara açılmasına Kültürpark Platformu'ndan tepki!

Kültürpark Platformu, Büyükşehir tarafından ikinci defa onay verilen Kültürpark planlarına ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

Kültürpark'ta inşaat alanı pazarlığı!

Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Mutluer, değişikliğe gidilen Kültürpark planlarına ilişkin konuştu.

Kültürpark'ın imar planları netleşti!

Kent gündeminde tartışmalar yaratan Kültürpark planlarının son hali kesinleşti. Odaların da görüşü alınarak son şeklinin alınması sağlanan planlarda tescilli yapılar ile korunması önerilen yapılar hariç emsal; 0.05 oldu.

Kültürpark imar planları yeniden meclis gündemine getirilecek!

Komisyonlardan oybirliği ile geçen Kültürpark planları yeniden meclis gündemine taşınacak...

Kültürpark imar planlarında yeni gelişme!

Kültürpark “Koruma Amaçlı İmar Planı” İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne iade edildi. İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından kurul kararı açıklandı.

Kültürpark'ta yeni binalar yapılacak mı?

Mimarlar Odası Kültürpark'ta yer alan Ahmet Piriştina zamanında yapılan iki hangarın yıkılmasını ve yerine yeni yapılar yapılmamasını talep ediyor. Belediye ise hangarları yıkıp yeni binalar inşa etme taraftarı. Peki ne olacak?

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Mehmet Özkan kültürpark fuar alanı stat Haberi

Mehmet Özkan kültürpark fuar alanı stat

Altınordu Kulübü Başkanı Mehmet Sait Özkan, kulüp yöneticileri ve Dr. Salih Mertan Başkanlığı'ndaki dernek yöneticileri ile kahvaltıda buluştu. İzmir'de yaşanan stat sorununa isyan eden Özkan, A Takım'ın 'göçebe kuşları'na döndüğünü belirtti, "Stat yokluğundan 5-6 puan kaybımız var. Kurmaylarımız Murat Dizdar, Sedat Gündoğdu ve Hüseyin Eroğlu, zemini güzel olduğu için Denizli'de oynama teklifiyle geldi. Kendine ait stadyumun yoksa, sen de yoksun aslında" diye konuştu. Avrupa'da bir çok ülkede statların şehir içinde olduğunu kaydeden Özkan, İzmir'de Göztepe için Üçkuyular iskelesi karşısındaki alana, Karşıyaka için de Karşıyaka Spor Salonu'nun yanındaki araziye stat yapılabileceğini kaydetti. Başta Almanya, İngiltere, İspanya olmak üzere bir çok Avrupa ülkesindeki futbol tesislerini gezdiğini "Şehir içinde stat olmaz" diyenlere karşı olduğunu belirten Özkan, çözümü de kendi söyledi. Özkan, "Göztepe...