28 / 04 / 2024

Mehmet Tavukçuoğlu

Mehmet Tavukçuoğlu

Tavukçuoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sadık Tavukçuoğlu, Mehmet Tavukçuoğlu, İsmail Ufuk Tavukçuoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta kuruldu.

Konut piyasasında son durum: 20 bin TL'lik kiralık evler 80 bin TL oldu!

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu, konut piyasasıyla ilgili son durumu değerlendirerek kira bedellerinin 20 bin liradan 80 bin liraya kadar yükseldiğine dikkat çekti. 

Yüksek faiz ve artan fiyatlar kaliteli konuta erişimi zorlaştırdı!

Yaptığı açıklamada konut yatırımcısının beklemeye geçtiğini belirten  Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu yüksek faiz ve artan fiyatların kaliteli konuta erişimi zorlaştırdığını kaydetti.

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Tellioğlu ve Mehmet Emin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

İstanbul'da risksiz bina oranı yüzde 10 ile yüzde 20 arasında! Megakenti dönüştürmek 10-20 yıl sürebilir!

İstanbul'un kentsel dönüşümü yeniden gündeme oturdu. AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, maddi imkan sağlanırsa, 10-20 sene arasında megakentin kentsel dönüşümle yenilenebileceğine vurgu yaptı. 

Bakan Kasapoğlu duyurdu! Öğrenciler yurt ücreti ödeyecek mi?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, şubat ayı ve bahar yarı yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Yurtları'ndan ayrılan üniversite  öğrencilerinin ücret ödemeyeceklerini belirtti.

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Köroğlu İstanbul İnşaat Plastik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Köroğlu tarafından kuruldu.

Yto Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yto Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Asena Sevda Tavukçuoğlu tarafından kuruldu.

KYK borçları hakkında son gelişmeler! Bakan Kasapoğlu duyurdu! KYK borçları siliniyor mu?

KYK borçlarının silinip silinmeyeceği gündemde yer alan konulardan biridir. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu açıkladı. İşte detaylar!

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Tavukçuoğlu Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavukçuoğlu Plus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Tavukçuoğlu tarafından kuruldu.

Mehmet Barlas: İmamoğlu, Kanal İstanbul için cumhurbaşkanıyla çalışırsa yapıcı olur!

Sabah gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Barlas bugün kaleme aldığı yazısında "Kanal İstanbul'un yapımında Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la uyum içinde çalışırsa ileride Türk siyasetinde yapıcı bir isim olarak yer alır" ifadelerine yer verdi.

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Mehmet Tavukçuoğlu Haberi

Mehmet Tavukçuoğlu

Tavukçuoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sadık Tavukçuoğlu, Mehmet Tavukçuoğlu, İsmail Ufuk Tavukçuoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta kuruldu. 


Tavukçuoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak.


Tavukçuoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Sokullu Sokak,...