03 / 07 / 2024

Mehmet Tek

Mehmet Tek

İnta Mühendislik İşletmecilik İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Tek, Avni Ertansel, Orhan Topal tarafından 25 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Şubat'ta kuruldu.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de ortağıydı... Watergarden AVM yabancı bankanın oldu! 

Ortakları arasında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de yer aldığı Ataşehir’deki Watergarden Alışveriş Merkezi'nin tek sahibi Albaraka Türk Katılım bankası oldu.

Mehmet Şimşek'ten ev sahibi olmak isteyenlere müjde!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada işsizlik oranı, büyüme, enflasyon ve bütçe açığında hedefleri 2024, 2025 ve 2026 tutturacaklarını dile getirerek, "Enflasyonu tek haneye indirdiğimizde, siz çok daha rahat bir şekilde konut alabileceksiniz" diye konuştu.

Türkiye'de 31 milyon ev ve 6 milyon iş yerinin yüzde 20'si riskli! Yapılacak tek şey kentsel dönüşüm! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ülke genelindeki riskli yapılarla ilgili konuştu ve yapılacak tek şeyin kentsel dönüşüm olduğuna dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Yüksek ev ve kira fiyatlarını çözecek yol haritası çizildi: Bakan Mehmet Şimşek tek tek anlattı! 

Türkiye'de son iki senede kira ve ev fiyatları uçtu. Bu konuda harekete geçen hükümet yürürlüğe girecek birçok konu için harekete geçti. Bakan Mehmet Şimşek, fahiş kira ve konut fiyatlarındaki artışın kalıcı çözümü için alınacak önlemleri anlattı.

Bakan Özhaseki 6 Şubat depremlerinin maliyetini açıkladı! Tek çaremiz kentsel dönüşüm...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Bakan Mehmet Özhaseki, 6 Şubat depremlerinin maliyetini açıklayarak Türkiye'nin bir deprem bölgesi olduğuna vurgu yaparak ''Tek çare kentsel dönüşüm" ifadelerini kullandı.

İstanbul büyük depreme nasıl hazırlanacak? Bakan Özhaseki tek tek açıkladı: İstanbul için yasa taslağı geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'daki riskli yapılara dikkat çekerek, megakentin depreme hazırlanması için yapılacakları tek tek açıkladı. İstanbul için yasa taslağı hazırlığı da başladı. İşte ayrıntılar...

Riskli binalar tek tıkla öğrenilecek!

Tapu ve Kadastro Müdürü Mehmet Zeki Adlı, binalara yönelik inşaat başlama bitiş tarihi, mülkiyet durumu, risk alanda olup olmadığı gibi önemli bilgilere tapu kaydında tek tıkla erişilebileceğini dile getirdi. 

Mehmet Özhaseki istifa etti!

AKP Genel Merkezi tarafından Türkiye genelindeki belediye başkanları içinde adaylığına onay çıkan tek başkan olan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’de bu sabah itibarıyla istifasını verdi

Mehmet Tekelioğlu: TOKİ'den iki ev aldım!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) taralından yapılan konutlardan satın alan milletvekilleri arasında yer alan tek İzmirli milletvekili olan AK Partili Prof. Dr. Mehmet Tekelioğlu, konuyla ilgili olarak açıklama yaptı.

Mehmet Ali Yavuz: Depremde binaların yüzde 70'i yıkılır!

Jeoloji mühendisi ve yer bilimleri uzmanı ve bölgenin tek yer bilimleri firmasının sahibi Mehmet Ali Yavuz, çok önemli açıklamalarda bulunarak, yetkilileri ve halkı da uyardı.

Tek Ada Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tek Ada Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tuncay Öz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mehmet Söyleyici Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kırıkkale'de ATM'ler tek noktada toplanacak!

Kırıkkale'de ATM'ler tek noktada toplanacak. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın katılmadığı toplantıya, Başkan Vekili Çakır Yıldırım başkanlık yaptı. Mecliste bir önceki toplantının tutanak özeti okundu.

Mehmet Şimşek KDV Genel Uygulama Tebliği hakkında bilgi verdi!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Katma Değer Vergisi (KDV) uygulamalarını günümüz koşullarına uygun bir şekilde revize ederek, basit ve anlaşılır tek bir tebliğ haline getirdik" dedi

Mehmet Tek Haberi

Mehmet Tek

İnta Mühendislik İşletmecilik İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Tek, Avni Ertansel, Orhan Topal tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 20 Şubat'ta kuruldu. 


İnta Mühendislik İşletmecilik İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Genel anlamda her türlü inşaat taahhüt imalat ithalat ihracat ticaret ve komisyonculuk turistik tesisler ve işletmesini değerlendirmek amacıyla kurulmuştur


İnta Mühendislik İşletmecilik İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi adres: Suadiye, Hamiyet Yüceses Sokak, No:44/1 Orkide Apartmanı,...