05 / 05 / 2024

mehmet topalın arazileri

mehmet topalın arazileri

Futbolcu deyince aklınıza şaşalı hayatlar, pahalı markalar geliyor değil mi? Ezber bozacak ama Fenerbahçeli Mehmet Topal hiç de öyle biri değil. ‘Bu şölen bir gün bitecek’ dediği kazancının büyük bölümüyle gayrimenkul alanında yatırım yapıyor...

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Hazine arazileri boşaltılacak, kaynağa dönüştürülecek! Konut ihtiyacı olanlara düşük bedelle satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hazine arazileri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve kaynağa dönüştürüleceklerini, halka arz edileceklerini, önceliğin konut ihtiyacı olanlarda olacağını vurguladı. İşte ayrıntılar..

Şeker fabrikalarının arazileri satışa çıkarıldı! 61 bin metrekarelik arazi, üzerindeki lojmanlarla satılıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na bağlı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı üzerinde lojman binalarının bulunduğu Muş Şeker Fabrikası arazisi ile Bursa’da depoların da yer aldığı arazileri satışa çıkardı.

Zuhal Topal Acarkent'te 1,5 milyon dolara tripleks villa aldı!

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Zuhal Topal'ın Acarkent'te 1,5 milyon dolara aldığı yeni villasını kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Mehmet Aydın'ın Uruguay’da villa inşa ettireceği ortaya çıktı!

Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın'ın Uruguay’da Fernandino isimli bir iş insanıyla konut projesi için anlaştığı ortaya çıktı. Proje ile  Maldonado şehrinde yer alan Laguna Del Sauce’de 12 villa inşa edilecekti. 

Mehmet Aydın'ın kaçak villası mühürlendi!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye teslim olan Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıkmıştı. Söz konusu villa mühürlendi.

Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa yaptırdığı ortaya çıktı!

Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun Espiye'de kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıktı. Kaçak villa için yıkım kararı alındı. 

Mehmet Vargün Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndaki görevinden alındı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Vargün görevden alındı. 

Tosuncuk Mehmet Aydın Giresun’da villa yaptırmış!

Çiftlik Bank sistemiyle 132 bin kişiyi 1 milyar TL’den fazla dolandırıp kaçan Mehmet Aydın'ın Giresun’da yaptırdığı villlada bir kez kalabildiği ortaya çıktı..

Mehmet Ergün Turan, Fatih Belediye Başkanı oldu!

Fatih'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Mehmet Ergün Turan kazandı. Turan, yaklaşık 5 yıl TOKİ'nin başkanlığını yaptı...

Mehmet Çakın kimdir?

Mehmet Çakın, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Uşak Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Mehmet Çakın kimdir? Mehmet Çakın bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Nevşehir'de köy muhtarlığının arazileri icra yoluyla satışa çıktı!

Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Aktepe köyünde, muhtarlığın gelir getirmesi için açtığı restoranda çalışan 2 işçinin alacakları için açtığı dava sonrasında köy muhtarlığının arazileri icra yoluyla satışa çıktı...

Mehmet Aydın Bolivya'da inşaat işine girdi!

Çiftlik Bank sistemiyle 132 bin kişiyi 1 milyar TL’den fazla dolandırıp kaçan Mehmet Aydın Bolivya'da inşaat işine girip yatırım yaptığı öğrenildi.

mehmet topalın arazileri Haberi

mehmet topalın arazileri


2 - 0’lık skorla sonuçlanan tarihi Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ertesi sabahı... Rumelihisarı’nda Nato tedarikçisi, kamu müteahhiti Berivan Ünal ile kahvaltı yapıyoruz. Oturduğumuz Boğaz kıyısındaki Fincan Cafe’ye birçok futbol yorumcusunun ‘derbinin adamı’, galibiyetteki başarısı çok büyük dediği Mehmet Topal, şair eşi Selda Topal ve minik oğulları giriyor.


Garsonlar, yoldan geçenler, müşteriler herkes Mehmet Topal’ı tebrik ediyor. ‘Kazanamasaydınız ne olacaktı diyorum’ masalarımızın birleştiği noktada. ‘Öyle bir ihtimal yoktu ki!’ diyor. Sohbetimiz zaman zaman minik Mehmet Han’ın (2) kendisi gibi minik TV’sinden izlediği ‘Pepe’nin sesini açtığı anlarda kesiliyor. Mehmet Topal çocuğuna zaman ayıran babalardan. Mehmet Han’ın sadece yemek yediği zamanlarda TV izlemesine izin veriyor. Zamanı varsa oğlunun yemeğini mutlaka kendisi yediriyor.


Şölen bir gün bitecek!

Karşımda hırslı orta saha oyuncusu, maçlarda ne yaptığını bilen...