09 / 07 / 2024

Mehtap Biter biyografi

Mehtap Biter biyografi

Mimar Mehtap Biter kimdir? Mehtap Biter, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehtap Biter, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mehtap Biter..

Türkiye'de arsa çılgınlığı ne zaman biter?

Konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşması ile vatandaş konut almakta zorlanıyor. Son zamanlarda ise konut alamayan yatırımcılar arsaya yönelmeye başladı. Arsa yatırımına büyük talep oluşurken, vatandaşlar bu arsa çılgınlığının ne zaman sona ereceğini merak ediyor.

Kira sorunu 2024'te biter mi?

Kiralık ev fiyatları her geçen gün artarken barınma sorunu da gittikçe derinleşiyor. Peki kira sorunu 2024'te biter mi? Problemin kaynağı ne, çözüm için hangi adımlar atıldı? Hukukçu Pınar Hacıbektaş kira sorununu değerlendirdi. İşte o açıklamalar...

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücret zammına ilşkin açıklama yaptı. Erdoğan,  "Asgari ücret artışı zaten biliyorsunuz yıl içinde bir kezdir. Bir kez verilecek zamla bu iş biter" dedi.

Demirler1 İnşaat Elektrik Malzemeleri Nakliye Kimyevi Maddeler Limited Şirketi kuruldu!

Demirler1 İnşaat Elektrik Malzemeleri Nakliye Kimyevi Maddeler Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Gülhan taarfından kuruldu.

Aile Bakanlığı ödemeleri biter bitmez hemen bunu alsın

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılan ödemelerin bitmesinin ardından vatandaşlar hangi kaynaklardan ek gelir elde edebileceğini araştırmaya başladı. Vatandaşın alabileceği ek gelirler hakkında flaş bir kaynağa yer verildi.

Seçim biter bitmez yapılacak zamlar netleşti! 

Türkiye geçtiğimiz hafta seçime gitti. Milletvekili seçimi sonuçlandı. Geriye, cumhurbaşkanlığı için 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur var. İşte adayların vaatleri...

Ailelere ek ödeme müjdesi. Aile ödemesi biter bitmez bunu alın

Aile destek ödemelerinin bitmesinin ardından vatandaşlar hangi ek ödemelerden faydalanabileceğini merak ediyor. Konuyla ilgili flaş gelişmeler yaşandı.

İşten çıkarılınca sağlık sigortasından yararlanma hakkı hemen biter mi?

İşten istifa ya da çıkarılma durumlarında sosyal güvenceden yoksun kalmak, pek çok kişi için en fazla endişe yaratan durumlardan biri.  Peki işle ilişiği kesilenlerin sağlık hizmetlerinden yararlanma hakkı da hemen sona eriyor mu?

Bellona dev kampanyasını duyurdu! Peki Bellona'da koltuk, masa, yatak, baza ne kadar? 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Bellona "Yıl Biter, Bellona'da Fırsatlar Bitmez!" adı altında indirim kampanyası başlattığını duyurdu. Peki Peki Bellona'da koltuk, masa, yatak, baza ne kadar? İşte 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Tek katlı bir ev kaç günde biter?

İnşaatların belli bir bitim tarihi bulunmaktadır. Bu süreç kat sayısına göre değişiklik göstermektedir. Peki “Tek katlı bir ev kaç günde biter?” İşte merak edilen detaylar!

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Ortaç Balcı ve Öznur Çakan ortaklığında kuruldu.

Egenil Tasarım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Egenil Tasarım Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Eroğlu tarafından kuruldu.

Hemg Mimarlık Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Hemg Mimarlık Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Anonim Şirketi Esenyurt'ta Mehtap Güneş tarafından kuruldu.

Mehtap Biter biyografi Haberi

Mehtap Biter biyografi

Mehtap Biter kimdir?

Mehtap Biter, 1970 yılında Adana’da doğdu. Adana Lisesi’den mezun olduktan sonra 1988 yılında İTÜ mimarlık fakültesine başladı. 


Mezun olduktan sonra İstanbul'da muhtelif mimarlık ofislerinde ağırlıklı olarak eski eser restorasyonu olmak üzere çeşitli projeler üzerinde çalışmalar yaptı.


1998 yılından itibaren mimar Ali Biter ile birlikte vakıflar genel müdürlüğüne ait tarihi yapıların rölöve restitüsyon ve restorasyon projelerinin hazırlanmasında çalışmalar yaptı. Başta İstanbul olmak üzere, Sivas, Bolu,Kayseri,Tekirdağ  gibi illerde tarihi eser restorasyon çalışmalarında görev aldı.


2000 Yılında Bodrum’da Mimar ALİ Biter ile birlikte  Alme Design  Yapı & Mimarlık firmasını kurdu. Bu tarihten itibaren Alme Design & Mimarlık firması bünyesinde, Bodrum ve çevresinde konut ve turizm yapıları alanında proje,tasarım, uygulama ve danışmanlık  hizmetleri vermektedir.


İletişim bilgileri:

Kıbrıs Şehitleri Cad. No:323/3 

Gümbet / Bodrum

T. &  F. 0 252...