02 / 05 / 2024

meister werke duvar kağıtları

meister werke duvar kağıtları

Antalya’ nın inşaat markalarından Samut Yatırım ile dünya devi Meister Werke’ nin Türkiye distribütörü Hanna Home Holding’in iş ilişkileri 4. yılını devirerek istikrarlı şekilde devam ediyor....

Kağıthane’de istinat duvarı yıkıldı!

Kağıthane’de bir apartman inşaatında temeline açılan istinat duvarı çöktü. Çökme sonucu toprak kayması meydana gelirken, güvenlik nedeniyle iki bina tahliye edildi.

Kağıthane’de istinat duvarı çöktü!

Kağıthane’de bir apartman inşaatında temeline açılan istinat duvarı çöktü. Çökme sonucu toprak kayması meydana gelirken, güvenlik nedeniyle iki bina tahliye edildi.

Adana'da TCDD'nin yaptığı ihata duvarı açık kaldı!

Adana'da yüzlerce öğrencinin ölüm tehlikesini altında tren hattından geçerek okuluna gitmesini engellemek için TCDD 6. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan ihata duvarı açık kaldı.

Anadolu Hisarı'nda istinat duvarı yıkıldı!

İstanbul Beykoz'da bin 328 konutta yaklaşık 5 bin kişinin yaşadığı Göksu Evleri ile komşu Tepe Sitesi’ni ayıran “İstinat duvarı” çöktü.

İşte birbirinden güzel desenli duvar kağıdı modelleri!

Duvar kağıdının eski moda olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Evlerinizin şıklığı ve modern görünmesi amaçlı birbirinden farklı güzel duvar kağıdı modelleri...

Libya'dan Tunus'a duvar inşaatı tepkisi!

Libya'daki Milli Genel Kongre'ye bağlı Devrimciler Yüksek Konseyi, Tunus yönetiminin Libya sınırında duvar inşa etmesine tepki gösterdi. Tunus yönetimi, Libya sınırında 186 kilometre uzunluğunda duvar inşasına başlandığını duyurmuştu.

Halep Kalesi'nin duvarı yıkıldı!

Rejimin, tarihi Halep Kalesi'nden muhalif noktalara sızmak için kullandığı tüneli patlatması sonucu kalenin güneydoğu kısmındaki duvar tahrip oldu.

Armani/Casa Refined Structures I duvar kağıdı serisini tasarladı!

Armani/Casa’nın “Işık Şehir” Paris’ten ilham alarak tasarladığı “Refined Structures I” duvar kağıdı koleksiyonu, bambaşka bir dünyanın kapılarını aralıyor

Gölbaşı'nda istinat duvarı yıkıldı!

Ankara Gölbaşı’nda etkili olan sağanak yağmur, Seğmenler Mahallesi 953 Sokak’ta bir apartmanın istinat duvarının yıkılmasına neden oldu. Görgü tanıkları duvarın bir anda yıkıldığını ifade etti.

Sinan Paşa Külliyesi'nin duvarı yıkıldı mı?

Bursa Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu uzmanları, Yenişehir ilçesindeki tarihi Sinan Paşa Külliyesi'nin restorasyonda duvarının yıkılarak kamyon geçişi için kapı açıldığı iddiasına ilişkin inceleme yaptı.

Bursa'da sağanak nedeniyle istinat duvarı çöktü!

Bursa'da oy sayım işlemi yapılan bir okulun istinat duvarının sağanak nedeniyle çökmesi ve çevredeki derenin taşması sonucu yaklaşık 100 araç hasar gördü. İşte bölgede yaşananlar...

Keçiören'de istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü!

Keçiören’de, yoğun yağışın ardından yıkılan istinat duvarı, yanında bulunan binanın balkonlarını çökertti, bir evin salonu çamurla doldu. Apartman sakinleri, binanın yıkılma tehlikesine karşın evlerini boşalttı.

İsrail Burak Duvarı'nın olduğu bölüme köprü inşa ediyor!

İsrail'in Mescid - i Aksa'nın batısındaki Burak Duvarı'nın ( Ağlama Duvar ı) olduğu bölüme köprü inşa etmeye başladığı bildirildi.

meister werke duvar kağıtları Haberi

meister werke duvar kağıtları


Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinden Samut Yatırım’ın yapıları kaliteden ödün vermeden yükseliyor. Sektörün kaliteden şaşmayan şirketi Samut Yatırım, duvar kâğıdı ve parkede Dünya devi Meister Werke’nin emsalsiz kalitesini Hanna Home aracılığıyla konutlarına taşıyor. Samut Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, projelerinin tamamında tercih ettiği Hanna Home Holding ile 4 yılı aşkın süredir birlikte hareket ediyor.


Geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Saray Regency Otelleri ve Hanna Home Yönetim Kurulu Başkanı Adil Özden, Genel Müdürü Oğuzhan Özden, Bölge Müdürü Mustafa Kaya ve Mesiter Werke CEO’su Dieter Cordes ile Samut arasında 4 yıldır birlikte çalışmaktan dolayı karşılıklı memnuniyet belirtildi. Konutlarımızın tamamının yapımında en kaliteli markaları tercih ediyoruz diyen Hüseyin Samut, bunlardan birinin de Hanna Home olduğunu söyleyerek şu ifadelerde bulundu:


“Mutlak kaliteden asla ödün...