26 / 05 / 2024

Mekan Çeviren

Mekan Çeviren

AKSEKİ Kaymakamı Mekan Çeviren, 'Botanik Bahçesi Projesi' ile turistlerin Torosların doğal güzelliği ile buluşmasını sağlamak istediklerini söyledi. Çeviren Avrupa'daki öğrenci ve akademisyenleri bölgeye beklediklerini belirtti...

Masquerade Club İstanbul yangınında 29 kişi öldü: O binanın yöneticisi 'Ruhsat başka, mekan başka' dedi!

Beşiktaş'ta, tadilat sırasında yangın çıkan ve 29 kişinin öldüğü Masquerade Club İstanbul gece kulübünün yer aldığı 16 katlı apartmanın yöneticisi Şule Şeker, bu mekanı yapıldığı günden beri istemediklerine ve ruhsatın başka mekanın başka olduğuna dikkat çekti. 

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah H.İ. Hassan ve Eşref Tahir ortaklığında kuruldu.

İzmir Gaziemir'deki trafo alanın ticaret alanına çeviren imar planı askıda! 5 kata kadar yapılaşma izni bulunuyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gaziemir ilçesindeki Optimum Alışveriş Merkezi karşısında yer alan trafo alanını ticaret alanına çeviren imar planlarını askıya çıkardı.

Yabancı turistlerin gözde mekanında büyük arsa satışı! İş insanları bu ihalenin peşinde…

Mülkiyeti belediyeye ait olan ve yabancı turistlerin gözde mekanı olan ilçede arsa satışı yapılacak. İş insanlarının merak ettiği ihalenin detayları belli oldu. İşte ayrıntılar…

Yeni SsangYong XLV ile güçlü performans ve geniş iç mekan bir arada!

SsangYong'un iddialı kompakt SUV modeli XLV, güçlü performansı, şık tasarımı ve ferah iç mekanıyla dikkat çekiyor. İşte detaylar!

Aile Bakanlığı'ndan suratları beş karışa çeviren açıklama

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan destek ödemesi alan vatandaşların suratını beş karışa çeviren bir açıklama geldi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamanın detayları haberimizde...

Geniş iç mekanıyla popüler Skoda Sacala Mart zammı ne kadar oldu? 24 Mart 2023 fiyat listesi

SKODA Scala, çeşitli motor seçenekleri, geniş bir iç mekan ve iyi bir ekipman seviyesi ile pratik ve güvenilir bir kompakt hatchback'tir. Günlük kullanım için çok yönlü ve ekonomik bir araç isteyenler için iyi bir seçenektir. Peki 24 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Altında şaşkına çeviren rakam geldi! Analistler peş peşe duyurdu: Altın bu rakama yükselecek!

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri sık sık araştırılıyor. Altında şaşkına çeviren rakam geldi! Analistler peş peşe duyurdu: Altın bu rakama yükselecek!

Gümüş fiyatları için yıl sonu işaret edildi! Herkesi şaşkına çeviren gümüş yorumu geldi

Altın fiyatları ile birlikte en çok merak edilenler arasında değerli metal olan gümüş yer alıyor. Gümüş fiyatları ne kadar olacak? sorusu üzerine uzman isimden şaşkına çeviren açıklama geldi.

Aslı Mekan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslı Mekan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda İmam Muhammed Atuş ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

THY'den herkesi şaşkına çeviren karar! Yaş sınırı değişti

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, herkesi şaşkına çeviren kararı açıkladı. THY'nin kabin memuru alımındaki yaş sınırında değişikliğe gidildiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ym Loja Mekan Menajerliği Ve Plato Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ym Loja Mekan Menajerliği Ve Plato Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Aysel Günay tarafından kuruldu.

Magna İç Mimarlık Ve Mekan Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magna İç Mimarlık Ve Mekan Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Ayşenur Kaydı ve Samet Kınık ortaklığında kuruldu.

Mekan Çeviren Haberi

Mekan Çeviren


Akseki'nin kendine has özel bir iklim yapısı, coğrafi güzelliği ve biyolojik çeşitliliği bulunduğunu anlatan Çeviren, " Bölgemiz, bitki çeşitiliği ve endemik bitki türü bakımından çok zengin. Akseki'de kayıtlı 150 endemik bitki türü yetişiyor. Avrupa ülkelerinde botanik biliminde araştırma yapan öğrenci ve akademisyeleri bölgemize bekliyoruz." diye...