19 / 05 / 2024

Meli Gayrimenkul adres

Meli Gayrimenkul adres

Meli Gayrimenkul Geliştirme Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Kürşat Mehmet Göktan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 550 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Kentsel dönüşüm müteahhitlerin eline bırakılamayacak kadar önemli! Şehirler nasıl dönüşmeli?

Şehir-Bölge Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Mete Gülbaş, kentsel dönüşüm ve depremle ilgili açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşüm müteahhitlerin eline bırakılamayacak kadar önemli! Peki şehirler nasıl dönüşmeli?

Karayolları o ilde gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü Tekirdağ İli Marmara Ereğlisi İlçesi, Çeşmeli Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Konut almak isteyenler harekete geçmeli!

Wen Gayrimenkul Uzman Danışmanı Ali Çiçek konut almak isteyen vatandaşları uyararak, "Konut almak isteyenler harekete geçmeli" dedi.

Gayrimenkul danışmanlarına sıfır maliyetle mülk satma fırsatı!

Tapucom ile sözleşmeli çalışacak olan yetki belgeli gayrimenkul danışmanları Tapucom’un teknoloji altyapısı aracılığıyla gün içinde onları oyalayan rutin işlerden kurtulurken bölgesindeki rakiplere göre çok daha fazla işlem kapatma fırsatı bulacak.

Gayrimenkul sektöründe satış sistemi değişiyor!

Koronavirüs salgınının gayrimenkul sektörüne olumsuz etkilerinin azaltılması gerektiğini belirten Gayrimenkul PR şirketi, ‘Her şeyin değiştiği hayatımızda, Gayrimenkul satışlarında uygulanan klasik yöntemler değişmeli ki sektörde finansal canlılık korunabilsin’ açıklamasıda bulundu.

Tekirdağ'da 5.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Tekirdağ İli, Marmaraereğlisi İlçesi, Çeşmeli Mahallesi, sınırları içerisinde yer alan gayrimenkul 5 milyon 898 bin 270 TL bedelle satışa çıkarıldı. Satışa konu olan arsa için ihale tarihi 28 Ağustos salı günü saat 14:00 olarak belirlendi. 

Makyol Santral buluşmalarının ilk konuğu “Taylan Kümeli” oldu!

Makyol Gayrimenkul, Bahçeşehir’de hayata geçirdiği Makyol Santral projesinin tanıtım ofisinde Diyetisyen ve Sağlıklı Beslenme Uzmanı Taylan Kümeli’yi ağırladı...

Gayrimenkul sektöründe neler değişmeli!

Gayrimenkul Türkiye’nin Ocak-Şubat sayısında yayımlanan “2017’de neler konuşacağız?” başlıklı oturumu gerçekleşti. Toplantı, Ersun Bayraktaroğlu'nun önderliğinde yapıldı.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün en yeni projeleri tek adreste toplanıyor!

Türkiye’nin 7 bölgesindeki en yeni iş ve yaşam projelerinin bir arada sunulduğu tek adres olan Evkalade için geri sayım başladı. Evkalade, gayrimenkul pazarlama ve satış platformu olarak sektörde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Meli Gayrimenkul adres Haberi

Meli Gayrimenkul adres

Meli Gayrimenkul Geliştirme Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Kürşat Mehmet Göktan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 550 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da kuruldu. 


Meli Gayrimenkul Geliştirme Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yürürlükteki tüm ilgili mevzuata riayet etmek ve ilgili mercilerden izin almak suretiyle Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a) Gayrimenkul inşaatı, danışmanlığı, alımı, satımı, projelendirilmesi, planlanması, pazarlaması, işletmesi ve her türlü yatırımı ile ilgili ticari faaliyette bulunmak, Yurt içi ve yurt dışında arazi geliştirme, arazi alıp satma, her türlü arazi ticareti ve inşaat yapma, pazarlama, Yapı-İşlet Devlet yolu ile inşaat, taahhüt ve dekorasyon işleri ile bu işlere ait araştırma etüd, planlama, fizibilite, projelendirme, şehircilik, imar planları ve müşavirlik yapmak, her türlü otel, motel ve turistik işletmeler, yat çekme...