21 / 05 / 2024

Melih Murat Yücaoğlu

Melih Murat Yücaoğlu

Map Arsa Geliştirme Anonim Şirketi, Bedii Can Yücaoğlu, Melih Murat Yücaoğlu, Birol Yücel tarafından 3 milyon TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da Şişli, Nişantaşı, Harbiye'de kuruldu.

Silahtarağa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Silahtarağa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ayşe Nilgün Yücaoğlu, Bedii Can Yücaoğlu, Erkut Yücaoğlu, Melih Murat Yücaoğlu tarafından 14 milyon 250 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu

Murat Kurum 939 konutluk Okmeydanı kentsel dönüşüm için müjdeyi verdi: Ekimde teslim edilecek!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Beyoğlu'nda Okmeydanı Kentsel Dönüşüm alanını ziyaret ederek 10. ay itibariyle teslimlerin başlayacağını açıkladı. 

Murat Ruhi Çuhadaroğlu kimdir? İş hayatına ne zaman atıldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayii’nde ne iş yapıyor?

Murat Ruhi Çuhadaroğlu hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel koordinatör yardımcısı ve yönetim kurulu başkanı oldu? İş hayatının dışında nelerle ilgileniyor? İşte Türk iş insanı Murat Ruhi Çuhadaroğlu ile ilgili tüm merak edilenler...

Murat Yıldıran kimdir? Kaç dil biliyor, ne iş yapıyor?

Polisan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldıran kimdir? Murat Yıldıran başka hangi görevlerde yer alıyor? Murat Yıldıran kaç dil biliyor? İşte yanıtı...

Kuzey Yöntem Gayrimenkul Proje Yatırım Anonim Şirketi kuruldu! 

Kuzey Yöntem Gayrimenkul Proje Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon 380 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gülibrahimoğlu tarafından kuruldu.

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız ve Yunus Emre Yıldız ortaklığında kuruldu.

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Murat Yılmaz ve Yılmaz Yıldırı ortaklığında kuruldu.

Echol Trends Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Echol Trends Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Murat Sincanlıoğlu tarafından kuruldu.

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz Şubesi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Murat Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız tarafından kuruldu.

Yılmazlaroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlaroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Ağcaoğlu Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ağcaoğlu Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de sermaye bedeli ile Ömer İyem tarafından kuruldu.

Kahvecilerden kira tepkisi: Esnaflar mülk sahibi ile mahkemelik!

500 yıllık bir kültür olan kahvehaneler, bugün hayatta kalmak için mücadelede. Esnafın çoğunun icralık olduğunu kaydeden Türkiye Kahveciler, Kıraathaneciler, Büfeciler Federasyonu Genel Başkanı Murat Ağaoğlu, “130 bin kahveci esnafının sesini duyun” dedi.

Melih Murat Yücaoğlu Haberi

Melih Murat Yücaoğlu

Map Arsa Geliştirme Anonim Şirketi, Bedii Can Yücaoğlu, Melih Murat Yücaoğlu, Birol Yücel tarafından 3 milyon TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu. 


Map Arsa Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; 1-     Arsa ve gayrimenkul projeleri geliştirmek, geliştirdiği projeleri satmak, aracılık etmek. 2-     Doğrudan veya dolaylı olarak, kendi namına veya üçüncü kişiler namına, tek başına veya üçüncü kişilerle birlikte sınırlı sorumlulukla yeni şirketler kurarak veya mal varlığı sağlayarak, ortak olarak veya şirket hisseleri alarak veya hak iktisap ederek, birleşmeler, ortak girişimler, birliktelikler veya ortaklıklar yoluyla veya kiralayan ya da kiracı sıfatıyla kiralamalar yapmak veya mal varlığının her hangi bir kısmını veya bütününü veya mülkiyet haklarını yöneterek veya herhangi bir başka yollarla Türkiyede gayrimenkul almak, kiralamak, kiraya vermek, yönetmek...