06 / 05 / 2024

Melih Pabuçcuoğlu Bulvarı

Melih Pabuçcuoğlu Bulvarı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Batı girişinde yer alan Melih Pabuçcuoğlu Bulvarı’na yeni düzenleme yapılıyor. Kuvayı Milliye Anıtından Karınca Deresi’ne olan bölümü kapsayan Bulvarda asfalt yenilemesi yapılıyor.

Konut piyasasında son durum: 20 bin TL'lik kiralık evler 80 bin TL oldu!

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu, konut piyasasıyla ilgili son durumu değerlendirerek kira bedellerinin 20 bin liradan 80 bin liraya kadar yükseldiğine dikkat çekti. 

Yüksek faiz ve artan fiyatlar kaliteli konuta erişimi zorlaştırdı!

Yaptığı açıklamada konut yatırımcısının beklemeye geçtiğini belirten  Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu yüksek faiz ve artan fiyatların kaliteli konuta erişimi zorlaştırdığını kaydetti.

Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı 2025'te açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Camii-Bosna Bulvarı Metro Hattı'nı 2025 yılında hizmete açacaklarını söyledi.

Beyoğlu 1/5000 ölçekli plan notu askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Halıcıoğlu, Sütlüce, Dolapdere, Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi Nazım İmar Planı'nda yer alan Turizm Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 19.07.2023 tasdik tarihli Plan Notu İptaline ilişkin değişiklik askıya çıkarıldı.

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

İstanbul'da risksiz bina oranı yüzde 10 ile yüzde 20 arasında! Megakenti dönüştürmek 10-20 yıl sürebilir!

İstanbul'un kentsel dönüşümü yeniden gündeme oturdu. AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, maddi imkan sağlanırsa, 10-20 sene arasında megakentin kentsel dönüşümle yenilenebileceğine vurgu yaptı. 

Melih Reisoğlu Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melih Reisoğlu Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Melih Reisoğlu tarafından kuruldu.

Beyoğlu Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı'ndaki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi 1. Etap Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Drnm İnşaat Demir Çelik Nakliye Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drnm İnşaat Demir Çelik Nakliye Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Durmuş Kuşcuoğlu tarafından kuruldu. 

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Meksa Yapı Avrupa ve ABD'de büyüyecek!

Ankara’nın son yıllarda adı sıkça duyulan şirketlerinden Meksa Yapı, yoluna emin adımlarla devam ediyor. 2020 yılını iki kat büyüme ile 25 milyon TL ciroya ulaşarak kapatmayı hedefleyen Meksa Yapı’nın kurucu ortakları Mimar Melih Keşoğlu ve Yüksek Mühendis Mehmet Sancak yeni dönem planlarını anlattı

Faiz indirimi konut sektörüne can suyu olacak!

AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, kamu bankaları tarafından konut kredisinde yapılan düzenlemenin sektöre can suyu olacağını belirtti. Tavukçuoğlu, inşaatta bu adımla çarkların dönmeye başlayacağını dile getirdi...

Bağdat Caddesi'nden kentsel dönüşüm 2020'de yüzde 30 artacak!

AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, İnşaat Zirvesi'ndeki konuşmasında 2020 yılında Bağdat Caddesi’nde ve çevresinde, kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 30 artacağını söyledi...

Melih Pabuçcuoğlu Bulvarı Haberi

Melih Pabuçcuoğlu Bulvarı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Batı girişinde yer alan Melih Pabuçcuoğlu Bulvarı’na yeni düzenleme yapılıyor. Kuvayı Milliye Anıtından Karınca Deresi’ne olan bölümü kapsayan Melih Pabuçcuoğlu Bulvarı’nda asfalt yenileme çalışması başlatıldı.


Geçtiğimiz günlerde Karınca Deresi Köprüsü açılışına katılan ve Melih Pabuçcuoğlu Bulvarı’nın asfalt yolunun yapımı için söz veren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, sözünün üstünden 2 gün geçtikten hemen sonra yolda çalışmalara başladı. Mevcut bozuk olan ve yenilenmesi gereken yolda eski asfalt söküm işleri başladı. Asfalt sökümünün ardından yeniden sıcak asfalt dökülmek suretiyle düzenlenecek olan yolda çalışmalar sürüyor. Belediye Başkanı Necdet Uysal’ın, yolun yeniden yapılması gerektiği konusundaki talebini değerlendiren, Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur çok gecikmeden yol için çalışmalara başladı.


Hürriyet...