14 / 05 / 2024

Melih Yüceyurt odaş elektrik

Melih Yüceyurt odaş elektrik

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Melih Yüceyurt Odaş Elektrik Üretim Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu.

Kaçak yapıda gelinen son nokta! Öyle bir kaçak oda yaptılar ki sanki yürüyüp gidecek gibi...

Kaçak yapılaşma ile mücadele hız kesmeden devam ediyor. Ülke genelinde tespit edilen kaçak yapılar tek tek yıkılırken dün sosyal medyanın gündemine bir kaçak yapı düştü. Öyle bir kaçak oda yapmışlar ki adeta yürüyüp gidecekmiş gibi. İşte o kaçak yapı...

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? Dev projeye başvuru yapanlar acil bakın!

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Arnavutköy 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Dev projeye başvuru yapanlar acil bakın...

Doğalgaz faturanız birden yarıya düşecek!

Kombili evi olan ve ısınma sorunu yaşayanların faturası oldukça yüksek. Oda soğuk kalır ve petek yeterince ısıtılmadığı için kombi daha da fazla ısınır. Petek ısı transfer sürecinde verimsiz ise ayar ayarları hatalı olabilir. Evde düzenleme ayarı da mümkündür. 

Otel odalarına yüzde 43 zam! İstanbul’da oda fiyatları 2 bin 790 liraya yükseldi!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) rakamlarına göre, 2022'de ülke genelinde otel doluluk oranları önceki yıla göre yüzde 28’lik artış gösterdi. İstanbul’da oda fiyatları 91 Euro’dan,136.8 (2790 TL) Euro’ya kadar çıktı.

Konutta devir değişiyor! Oda oda kiralama dönemi tam gaz yaygınlaşıyor! 

İstanbul gibi büyük şehirlerde aylık 10 bin lira seviyesine yaklaşan kira fiyatları ve her sene çoğalan üniversiteli öğrenci sayısı, evlere yönelik oda kiralama talebini artırdı. Taleple beraber bazı kentlerdeki konutlar, odaya uygun inşa edilmeye başlandı bile...

Paylaşımlı ev kiralama dönemi başladı! Ev sahiplerine ekstra gelir sağlıyor

İstanbul gibi büyük şehirlerde aylık 10 bin liraya yaklaşan konut kiraları ve her yıl artan üniversite kontenjanları, evlere yönelik oda kiralama talebini arttırdı. Maddi açıdan zorlanan aileler de boş odalarını kiralayarak yeni gelir yaratmaya başladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Silivri'nin tapu sorunu belediye meclisinde!

CHP Grup Sözcüsü Melih Yıldız'ın ortak hareket çağrısının ardından AK Parti ve MHP'den tapu sorununun çözümünde olumlu sinyaller verildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Mağduriyetlerin yaşanmaması için dikkatli, hassas bir çalışma yapılıyor" dedi.

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Riva'daki yüzen evler ilgi odağı oldu!

Beykoz'daki Riva deresi üzerinde bulunan yüzey evler ilgi odağı oldu. Fotoğrafçı ve gezginlerin uğrak yerleri arasına girdi.

AB vatandaşlarının yüzde 16,6'sının evindeki oda sayısı yetersiz!

Avrupa Birliği (AB) vatandaşlarının yüzde 16,6'sı aile üyelerinin sayısına göre oda sayısının yetersiz olduğu evlerde barınıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifa etti!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifa etti. Gökçek, "Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın emrine uyarak Belediye Başkanlığını bırakıyorum" dedi. 

Melih Yüceyurt odaş elektrik Haberi

Melih Yüceyurt odaş elektrik


Odaş Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 26.06.0214 tarihli kararıyla, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11. maddesine uygum sağlanması amacıyla, Şirketimiz Grup Finans Müdürü Sn. Melih Yüceyurt'un 26.06.2014 tarihi itibariyle mevcut görevinin yanı sıra Yatırımcı İlişkileri Yöneticiliği görevini de yürütmesine, ayrıca Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevlendirilmesine karar verilmiştir.


STATUTORY CORPORATE DISCLOSURE PERTAINING TO INVESTOR RELATIONS MANAGER


Pursuant to a resolution adopted on June 26, 2014, in compliance with Article 11 of the Communiqué No. II - 17.1 of the Capital Markets Board concerning the Corporate Governance, our Board of Directors has decided that Mr. Melih Yüceyurt to perform the duties of Investor Relations Manager in addition to his current functions as our Company's Group...