02 / 05 / 2024

Melikgazi OSB fabrika satışı

Melikgazi OSB fabrika satışı

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Anbar Mahallesi, Organize Sanayi Mevkii'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 9 milyon 687 bin 824 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

O ilde fabrikaların yoğunluğundan arsa kalmadı! Fabrika kurmak isteyen yatırımcılar sırada bekliyor!

Önemli üretim merkezlerinden biri olan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) fabrika yatırımı yapmak isteyen çok sayıda yatırımcı arsa tahsisi bekliyor.

Deprem, üretimi de vurdu! İşte bölge OSB’lerde yıkılan fabrika sayısı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük asrın depremi bölgede üretime de darbe vurdu. Deprem nedeniyle bölge genelinde 2 OSB’de 11 fabrikanın yıkıldığı bildirildi.

Kayseri'de 14.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

T.C. Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Anbar Mahallesi'nde yer alan fabrika binası ve arsasını 14 milyon 911 bin 107 TL'ye satıyor...

Kayseri Melikgazi'de 12.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Anbar Mahallesi'nde yer alan fabrikayı 12 milyon 500 bin TL'ye satıyor..

Kırklareli'nde OSB yatırımları hız kesmiyor!

Yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gören Kırklareli OSB’de fabrika sayısının artması için çalışmalar hızlandı. 

Erzurum'daki OSB bölgeleri ve fabrika sayısı mecliste!

Erzurum'da bulunan organize sanayi bölgeleri ile toplam fabrika sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sakarya Ferizli OSB'de 1 milyar TL yatırımla fabrikalar inşa edilecek!

Sakarya'nın Ferizli OSB bölgesinde yer alan 88 bin metrekare arsa üzerine 3 katlı fabrika inşaatı yapılacak. 

Sivas'ta fabrika inşaatları artıyor!

1989 yılında faaliyete geçen Sivas Merkez birinci OSB'de halen 158 firma üretim yapıyor. 2021 sonunda tamamlanması planlanan fabrika inşaatları ile birlikte bölgede istihdam edilenlerin sayısı artacak. 

Şanlıurfa'da 6 fabrika inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 32 bin metrekare alan üzerinde 6 adet fabrika inşa ediyor. 

Gaziantep 5. OSB'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep 5. Organize Sanayi Bölgesinde 18.977 metrekare arsa üzerine kurulu fabrika ve üzerindeki yapıları 10 milyon 425 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 11 Şubat 2021 günü gerçekleşecek.

Diyarbakır OSB'de 22 fabrika için yer tahsisi yapıldı!

Kurulduğu günden bu yana etap etap genişleyerek büyüyen ve teşvik uygulamaları sayesinde girişimcilerin her zaman yoğun ilgi gösterdiği Diyarbakır OSB'de, koronavirüs salgınına rağmen bu yıl 22 firmaya fabrika kurulması için yer tahsisi yapıldı.

Mardin OSB koronavirüs salgınında da yatırımcıların gözdesi!

Teşvik uygulaması sayesinde girişimcilerin büyük ilgi gösterdiği ve doluluk oranının yüzde 100 oranına ulaştığı Mardin OSB'nin alanı genişletildi, 6 firmaya fabrika kurmaları için de yer tahsisi yapıldı.

Aydın Buharkent OSB'de fabrika yatırımı atağı!

Buharkent OSB'yi ziyaret eden MÜSİAD Genel Başkanı Kaan, "Türkiye dünyanın tam ortasında bulunan bir merkez. Üretim kabiliyetlerimizi artırdığımız zaman Çin’le yarışır bir yere geldiğimizi söyleyebilirim." açıklamasında bulundu.

Melikgazi OSB fabrika satışı Haberi

Melikgazi OSB fabrika satışı

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Anbar Mahallesi, Organize Sanayi Mevkii'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkul için 9 milyon 687 bin 824 TL bedel isteniyor. 

Özellikleri : Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Anbar Mah, Organize Sanayi Mevkii, 3286 parselde kayıtlı, 10.904,00 m2 yüzölçümlü fabrika ve idare binası vasfındaki taşınmazdır. İpotekli taşınmaz; 23. Caddeye kuzey yönünden cephelidir. Ana taşınmaz üzerinde “ EZİNÇ ” isimli tesis bulunmakta olup, bu tesis; idare binası, hangar binaları ve sundurmalardan oluşmaktadır. Tesiste toplam 4 adet hangardan oluşan mevcut fabrika binası ve bitişiğinde idare binası bulunmaktadır. Hangarlar kısmen iki katlıdır. Taşınmazın etrafında ocak taşından kısmen bahçe duvarı yapılıdır. Renksiz kilit parkeve bordür taşları ile çevre düzenlemesi yapılmış. doğalgaz tesisatı çekilmiştir.

Kıymeti : 9.687.524,00 TL