04 / 05 / 2024

Meltem Mahallesi doğalgaz çalışmaları

Meltem Mahallesi doğalgaz çalışmaları

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Biz size geliyoruz" sloganlı halk günü toplantılarına devam ediyor. Yeni yılın ilk toplantısını Meltem Mahallesi'nde gerçekleştiren Uysal, ikinci toplantıyı Demircikara Mahallesi'nde yaptı.

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

Üsküdar'daki kaçak yapılarda elektrik, doğalgaz ve su hizmeti kesildi!

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi’nde Faruk Kıyım isimli bir vatandaşın 638 metrekarelik arsasına bilgisi dışında verilen imar izniyle yapılan binalardaki elektrik, doğalgaz ve su hizmeti durduruldu...

Malatya'da 8 milyon TL'ye icradan satılık doğalgaz malzemeleri fabrikası!

Malatya İcra Dairesi, Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, Cihadiye Mahallesi 219 ada, 1 parselde yer alan doğalgaz malzemeleri fabrikasını 8 milyon 5 bin 165 TL'ye icradan satıyor... 

Fatsa Mustafa Kemal Paşa Mahallesi doğalgaza kavuştu!

Ordu'nun Fatsa ilçesindeki doğal gaz çalışmaları son sürat devam ediyor. İlçedeki Evkaf ve Dolunay Mahalleleri’nin ardından Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne de doğalgaz verildi.

Trabzon Çukurçayır’a doğalgaz geliyor!

Trabzon Çukurçayır Mahallesi’nde doğalgaz için boru döşeme çalışmalarına başlandı.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Şehrimizin en yoğun konut yerleşiminin olduğu bölgelerden biri olan Çukurçayır’a doğalgaz ulaştırmak için çelik boru döşeme çalışmalarına başladık." dedi.

Trabzon Çukurçayır'a doğalgaz müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı ilk toplantısı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinin Çukurçayır Mahallesi’ne doğalgaz ulaştırılması içinde çalışmaların sürdürüldüğünü açıkladı

Ufuk Doğalgaz Mühendislik Makina Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Doğalgaz Mühendislik Makina Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Yeşil tarafından 215 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde kuruldu.

Yeşilırmak Doğalgaz Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilırmak Doğalgaz Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Açarı ve Hatice Açarı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Esenyurt, Battalgazi Mahallesi, Duygu Sokak'ta kuruldu.

Entes Doğalgaz Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Entes Doğalgaz Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Yıldız ve Necat Hulusi Sarıoğlu ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Kars Yenişehir Konutları'nda doğalgaz krizi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından dar gelirli vatandaşlar için Kars Merkez Yenişehir Mahallesi’nde yaptırılan TOKİ konutlarının bir kısmının doğalgazı, bazı abonelerin borçlarını ödememesi nedeniyle kesildi.

Bitlis doğalgaz çalışmaları ne durumda?

Bitlis Belediyesi Eş Başkanı Hüseyin Olan, doğalgaz çalışmasını yerinde inceledi. Olan, Beşminare Mahallesi, TOKİ 1, 2 ve 3. etaplarında çalışmanın sürdüğünü ifade etti.

Alibeyköy doğalgaz hattındaki sızıntı önlendi!

Alibeyköy'de metro çalışması sırasında zarar gören doğalgaz hattındaki sızıntı önlendi. Alınan bilgiye göre, Çırçır Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda metro inşaatı çalışması sırasında doğalgaz ana dağıtım hattı zarar gördü.

Şanlıurfa'da doğalgaz çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Devteşti, Ahmetyesevi ve Sırrın Karşıyaka Mahallesi'ni doğalgaz ile buluşturan projenin ilk kazmasını vurdu. Başkan Güvenç, hızlıca mahallenin ara caddelerine doğalgaz çekmek için kolları sıvadıklarını vurguladı.

Meltem Mahallesi doğalgaz çalışmaları Haberi

Meltem Mahallesi doğalgaz çalışmaları


Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Biz size geliyoruz" sloganlı halk günü toplantılarına devam ediyor. Yeni yılın ilk toplantısını Meltem Mahallesi'nde gerçekleştiren Uysal, ikinci toplantıyı Demircikara Mahallesi'nde yaptı. Mahalle sakinlerine belediye çalışmalarını anlatan Uysal, "İlk işimiz Kırcami imar planını yapmak oldu. Doğalgaz sorunu vardı. Doğalgaz firması ile mutabakat sağladık. 2017 sonuna kadar bütün mahallelerimizde doğalgaz çalışmalarının tamamlanması ile ilgili anlaşma sağladık" dedi. 

Temizlik çalışmaları Belediyenin yeşil alan ve temizlik çalışmaları hakkında da bilgi veren Uysal, "Çöp konteynerlerini yer altına almak için çalışmalarımızı hızlandırdık. Müdürlüğümüz üç atölyede yer altı konteyner üretimi yapıyor. 


20'den fazla noktada park çalışması devam ediyor. Mezbelelik alanları park ve yeşil alana dönüştürüyoruz. Cenaze ve taziye hizmetlerimiz vatandaşlarımıza hizmetine devam ediyor" diye konuştu. Başkan Uysal, Turunç Masa uygulamaları hakkında da...